Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Ne már... :) Függetlenül a videókártya gyártójától, de ez akkor sem rendes összeszerelési minőség. Nexus véleménye teljesen jogos, most akkor én is szétcincálom ezt az RTX 2060 VGA-t. :D Ha a hűtés cseréjét tervezik majd évek múltával, akkor szerintem roncsolás nélkül nehezen bontható majd szét a hűtése. 1x8 tápcsatlakozást nem lehetett volna a PCB-re integrálni? Hogyan néz már ki az a kábel kupac (évek óta nem láttam ilyen gányolt megoldást), és megbontva azt a műanyag fedőlapot, már vissza sem lehet helyezni rendesen. Gyárilag ha ez igy van ráapplikálva, akkor a PCB egy része elhajolhat. Az egész VGA-n rossz tervezési megoldásokat látni, kezdve a GPU rézmagos hűtőbetétnél, mert az a kevés heat pipe hozzátoldása nem olyan közvetlen. Kiváncsi vagyok a hőátadás hatékonyságára, mert ha egy picikét is megszorul ott a meleg, akkor a GPU turbo boost órajelek alacsonyabbak lesznek. Ventilátor kábelek vastag szigetelését hosszabbra meghagyhatták volna, mert a hűtőbordákhoz hozzáérhethetnek a belső vezetékek. Ez használat közben kilágyulhat és kábelsérülés esetén a VGA meghibásodhat. Asus Strix és MSI Gaming hűtési megoldások jóval igényesebben vannak kivitelezve. Igaz, azok előállitása talán drágább valamivel, de azért picit jobban odatehették volna magukat a hűtés kivitelezésnél.

Új hozzászólás Aktív témák