- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
keIdor #36630 üzenetére
Igen.
Amiben erősen benne volt, hogy a konkurencia képtelen volt (vagy inkább nem is akart) ilyeneket tudó hardvert letenni az asztalra, így a piaci részesedésük révén elérték, hogy ne is nagyon legyenek a pirosak extra képességeit kihasználó alkalmazások. Így pedig ők nyertek a jobb perf/watt arányukkal.
Ettől függetlenül én pl. túlzottan nem örülök, hogy kis túlzással ma éppen ugyanúgy néznek ki a AAA-s játékok, mint a 6-8 évvel ezelőtt komolyabb címek, ami valahol egészen elszomorító. Régebben rendesen voltak alkalmak, amikor az állam kerestem a földön egy-egy újabb cím grafikájánál (pl. Crysis 1), ma meg inkább a fejem fogom, hogy megint csak az FPS-t sikerült elfelezni pár semmirekellő, erőltetett effektért, lásd a két videót [link].
Manapság legfeljebb a felsőkategóriás VGA-k áraitól esik le az állam a földre, ami szerintem nem valami jó kombináció.
(#36632) lezso6: Async-ot tudott, de nem volt teljesen stateless, én úgy emlékszem.
Szerk.: Ja, nagyon nem....
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest