Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Milyen egeret válasszak?
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Epson nyomtatók
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Vele rengeteget vitáztam erről... Szerintem nála az akkori Dell U2312hm monitora volt a szűk keresztmetszet, pláne csak 60hz-en. Bár az input lagja kicsi, de a panelja közelsem olyan gyors, mint amit mondjuk a P2414H-m tud, amin én próbáltam, ráadásul nálam 72Hz-en. Tudom, mivel 2312-esem volt előtte.
(#3529) players111: Azt miért nem teszed hozzá, hogy csak a Mantle-s 14% tudja teljes egészében a PC-n elérhető legmagasabb tudásszintet? Ja, az nem volt az Nv-s dián, lol.
A 79% Nv GPU-k jórésze pedig még Maxwell2 sincs, abban a legkisebb tudásszintben lesznek, mint pl. az Intel IGP-k. 
(#3532) players111: Ja, jól befürödtek vele, a Chronos kb. 1:1-ben átvette a nextgen API-jának, a Microsoft fut utána a DX12-vel.... Tiszta kudarc.
Vulcan néven még maga az Nv is támogatni fogja, csak ott is a buta szintet belőle, amit tud. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A 79% Nv GPU-k jórésze pedig még Maxwell2 sincs, abban a legkisebb tudásszintben lesznek, mint pl. az Intel IGP-k.