Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen monitort vegyek?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS notebook topic
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Vele rengeteget vitáztam erről... Szerintem nála az akkori Dell U2312hm monitora volt a szűk keresztmetszet, pláne csak 60hz-en. Bár az input lagja kicsi, de a panelja közelsem olyan gyors, mint amit mondjuk a P2414H-m tud, amin én próbáltam, ráadásul nálam 72Hz-en. Tudom, mivel 2312-esem volt előtte.
(#3529) players111: Azt miért nem teszed hozzá, hogy csak a Mantle-s 14% tudja teljes egészében a PC-n elérhető legmagasabb tudásszintet? Ja, az nem volt az Nv-s dián, lol.
A 79% Nv GPU-k jórésze pedig még Maxwell2 sincs, abban a legkisebb tudásszintben lesznek, mint pl. az Intel IGP-k. 
(#3532) players111: Ja, jól befürödtek vele, a Chronos kb. 1:1-ben átvette a nextgen API-jának, a Microsoft fut utána a DX12-vel.... Tiszta kudarc.
Vulcan néven még maga az Nv is támogatni fogja, csak ott is a buta szintet belőle, amit tud. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A 79% Nv GPU-k jórésze pedig még Maxwell2 sincs, abban a legkisebb tudásszintben lesznek, mint pl. az Intel IGP-k.