Hirdetés
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
KAMELOT
üzenetére
Nem pár FPS volt a különbség.
Tesztelgettem pár programmal, és még 900Mhz-re alulórajelezve is gyorsabbnak bizonyult, mint 1150Mhz-re húzva a 7970, és a fogyasztása is kedvezőbb volt így, mint a széttuningolt 7970-nek. 
Drágábbnak drágább volt, ez tény. Mondjuk én ~80 euróból megúsztam a váltást a használt 280X-emhez képest vatta új WindForce3-as 290-re, annyit röhögve megért.A 980 gyors, de nem biztos, hogy megér akkora felárat a 290X-hez képest.
Hogy finoman fogalmazzak. Legalábbis az itthoni 60%-al magasabb új bolti ára a 980-nak elég vicces.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tesztelgettem pár programmal, és még 900Mhz-re alulórajelezve is gyorsabbnak bizonyult, mint 1150Mhz-re húzva a 7970, és a fogyasztása is kedvezőbb volt így, mint a széttuningolt 7970-nek.