- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Miért a 290X-nek mennyi is volt a kezdő ára? Nem gondolod, hogy azért mert nincs vetélytárs majd olcsóbban adják, mint szokták a csúcskártyákat megjelenéskor. Én 180-ért vettem a custom 980-at, és 160-ért a 95°C-os ref 290X-et(mert hónapokig nem volt más) megjelenéskor, ég és föld, amit kaptam a pénzemért.
-
Anubris
őstag
Mivel jelenleg nincs vetélytársa a 980-nak ezért annyit kérnek érte, amennyit csak akarnak. Sajnos.
Azonban, ha úgy nézed, hogy mik az ajánlott kategória 290x-ből : Vapor, Lightning, Matrix.
Míg 980-ból igazából egyik custom hűtéssel sincs gond, így a legolcsóbb jelenlegi változatok, mint a Palit 160-ért, vagy egy Giga WF3 - simán kapható itt fórumon is rendszerint bolti garival 150 körül újonnan - , akkor már nem is olyan nagy a differencia.Persze egy használt 290x árával nem tud versenyezni, bár nem is látok ajánlott verziókból eladót a fórumon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged