- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
veterán
válasz
üzenetére
Figyu, már úgy állok neki ezeket a soraidat olvasni hogy egyesültem a világmindenséggel, nyitva a korona csakrám, folyamatosan áramlik az energia, táplál a Jupiter, tudom azt is hogy valójában nincs kanál, emellett ééén vagyok a labda, tehát kellően pozitív, befogadó és letisztult létsíkon levitálok a jóság és a megértés tengere fölött de..
..ennek ellenére is csak azt látom hogy olyan tempóval álltál vissza a mighty AMD configról Intel & NV-re hogy kondenzcsíkot húztál magad után. Rákérdeztem, leírtad miért, oké, de ettől még mindig ott van a szavak és a tettek közti ellentmondás, szerintem ettől öngerjed a szemhéjam is.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD GPRO ÉS PRO W6600 kártyák!
- NVIDIA GeForce GTX 1080 Founders Edition
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RTX 4080 16GB WINDFORCE 6 hónap gyári garival
- ZOTAC 4080 SUPER AMP EXTREME AIRO 16GB - BestByte garancia 2027.11.08 - BESZÁMÍTOK
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest