Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Én meg megkérdeztem tőle hol a [costom Vega ami biztos forráskén jött nála] (talán az óvónéni mesélte neki egy teadélutánon
)Na ez volt valahogy szept. végén azota lassan nov közepe, ezért most az egyszer én is már felbasztam magam, és kértem a moderátor elleni intézkedést mivel csak a valótlan állításokat szabad írni ami kedvező az ájemdére nézve de az nem baj hogy az hazugságt. Ezek kétségbe vonása meg kitiltassál van jutalmazva. Kb 2 perc alatt ki lettem tiltva, miközben a valós tényeket írtam meg, azaz sokáig nem lesz gyártói vega ezt írtam két hónapja és..... van?
De nem baj most legalább azóta is röhögök az akkor istenként várt costum karik jövetelén, meg a sok biztos forrásként írt hülyeségeken, hitesek emberek nálam mind![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)