Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
TTomax
üzenetére
Na jó,de ez idáig egy alternatív/párhuzamos univerzumban volt erősebb bármely Vega az 1080-tól,legalább is nagyon fej-fej mellett mentek (holott alulról kellett volna kóstolgatnia a TI-t,de minimum félúton a kettő között kellene lennie mindenhol.Itt ez egy teljesen új helyzet,mert itt PH-s mondással élve ketté lett hugyozva az 1080,márpedig talán ez az első olyan game ahol olyan szinten eszi meg a komplett Vega család az 1080-at,mint ahogy azt sokan várták.Erre mondtam,hogy egy 180-200 ropis kártya ami ilyet tud az tőlem lehet kohó és Paks 2 is

Ellenben sajnos mint mondtam más játékoknál ilyen-olyan kifogásokkal,de fele ennyit nem tudnak és itt van a frixi,mint ahogy az is igaz,hogy egy fecske nem csinál nyarat.
Minden esetre ez egy érdekes teszt és kíváncsi vagyok lesz e változás (driver,patch formájában) mondjuk 1 hónap múlva az eredmények terén.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Sorozatok
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- OLED TV topic
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Autós topik
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen NAS-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, 1 év garancia - Eladó!
- XFX Radeon RX 580 8GB GTS XXX Edition GDDR5 256bit
- Gigabyte RX 6600 EAGLE 8GB Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest