Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Steam Deck
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
üzenetére
Jaja már a furiksznál is láttam ilyeneket és a buta Maxwell azóta is köszöni szépen de gyorsabb,ráadásul a terraflops/csájnbencs recskázásos időszakom is lezárult.
Amíg nem jön ki a termék,nem veri el játékokban mindenhol az aktuális ellenfelét addig ez mese habbal,ahhoz meg már túl öreg vagyok,hogy puszira lapátoljam a pénzt igéretekre és álmokra,így eddig nekem az nv csak spórolt (mert a furikszem lett volna nem a pénzem égettem volna el hanem a komplett vga-t,ellenben a mostani csak megy és megy és megy...). 
Ha kijön és odavág mindent akkor elismerem (ahogy az 1600-os Ryzent is),mert se nem szimpatizálok egyik oldallal sem,se nem vagyok fanboy így nem fáj sőt semmilyen lelki törést nem okoz nekem.Ha az amd feltámad hamvaiból és piacképes terméket tesz le az asztalra az nekem csak jó,
Így azt tudom csak mondani hogy Viszlát a köbön,und Allahu Akbar

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR GARANCIA/
- Asus Geforce Gtx 1650 GDDR6 4Gb
- 27% XFX Radeon RX 9070 Swift OC Triple Fan Gaming Edition 16GB GDDR6 256bit Videokártya
- GIGABYTE RTX 5080 12GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amíg nem jön ki a termék,nem veri el játékokban mindenhol az aktuális ellenfelét addig ez mese habbal,ahhoz meg már túl öreg vagyok,hogy puszira lapátoljam a pénzt igéretekre és álmokra,így eddig nekem az nv csak spórolt (mert a furikszem lett volna nem a pénzem égettem volna el hanem a komplett vga-t,ellenben a mostani csak megy és megy és megy...).