Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
üzenetére
Jaja már a furiksznál is láttam ilyeneket és a buta Maxwell azóta is köszöni szépen de gyorsabb,ráadásul a terraflops/csájnbencs recskázásos időszakom is lezárult.
Amíg nem jön ki a termék,nem veri el játékokban mindenhol az aktuális ellenfelét addig ez mese habbal,ahhoz meg már túl öreg vagyok,hogy puszira lapátoljam a pénzt igéretekre és álmokra,így eddig nekem az nv csak spórolt (mert a furikszem lett volna nem a pénzem égettem volna el hanem a komplett vga-t,ellenben a mostani csak megy és megy és megy...). 
Ha kijön és odavág mindent akkor elismerem (ahogy az 1600-os Ryzent is),mert se nem szimpatizálok egyik oldallal sem,se nem vagyok fanboy így nem fáj sőt semmilyen lelki törést nem okoz nekem.Ha az amd feltámad hamvaiból és piacképes terméket tesz le az asztalra az nekem csak jó,
Így azt tudom csak mondani hogy Viszlát a köbön,und Allahu Akbar

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5060 8GB GDDR7 GAMING OC - Gari 2027.06.26. -ig - Eladó!
- Sapphire RX 580 8GB Nitro+ videókártya - tesztelt
- AMD Radeon RX 6900 XT ASRock Phantom Gaming D 16GB OC videókártya
- Leghalkabb és legerősebb! EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra 12 GB GDDR6X Videokártya eladó
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amíg nem jön ki a termék,nem veri el játékokban mindenhol az aktuális ellenfelét addig ez mese habbal,ahhoz meg már túl öreg vagyok,hogy puszira lapátoljam a pénzt igéretekre és álmokra,így eddig nekem az nv csak spórolt (mert a furikszem lett volna nem a pénzem égettem volna el hanem a komplett vga-t,ellenben a mostani csak megy és megy és megy...).