Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz
Hachiko95
üzenetére
Válasz: 1.07-es CPY verzió, lehet az volt itt a gond. Meg nekem minden fullra volt húzva itt. Ráadásul a GPU órajelem is magasabb volt a tiednél, szal elég valószínű, hogy egy verzió különbség lehet az oka. Max, ha mentesz itt, és átdobod a mentést, akkor megnézem én is pont ezekkel a beállításokkal. Csak mondom nekem virágbolti verzió van, szóval az is beleszólhat itt a dolgokba.
Pepeeeee és olle, no látjátok, ezért kell az NVIDIA-ból csak is a csúcs VGA-t venni.
2 hónapja vettem az enyémet 170-ért.
Lehet oltani az NVIDIA-t, csak először kéne valami ellenfelet is állítani neki. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VoLTE/VoWiFi
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Érkezik az On the Edge, a körökre osztott wuxia RPG
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2 hónapja vettem az enyémet 170-ért.
Lehet oltani az NVIDIA-t, csak először kéne valami ellenfelet is állítani neki. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)