Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FollowTheORI

nagyúr

válasz HSM #25623 üzenetére

Van akinek meg a Guru3D nem az... :D :P

Szerintem mindegyik lehet hiteles, amíg mondjuk nincs megcáfolva egyértelműen... vagy valami miatt hitelét vesztené egyik.

Mindenhol szoktak mérni fasságokat amugy... a legjobb az, ha megnézel több tesztet és azokból levonsz egy "átlag" következtetést... és akkor kb valahol az igazság körül leszel. Sosem szabad csak egy oldalra alapozni a véleményed.

Ami a konkrét csatornát illeti, két srác kezdte hobbiból, semmi extra... ma már ott tartanak hogy küldik nekik a gyártók a cuccokat, és ezeket csomagolják ki... aka ezért "unboxing" a nevük (nyilván eleinte saját pénzből tolták/kezdték). :D
    Szeretnék én ennyire "nem hiteles" lenni az életben. :D
    És ha egy bejáratott "szaksajtósnak" vagy egy hobbistának kell hinnem... hát néha jobban hinnék egy hobbistának aki bele teszi a szívét lelkét a dologba (és mellesleg értelmes és hasznos dolgokat mér le, ami mondjuk engem is érdekel, nem pedig tucatteszteket készít "copy paste" módra), mint egy "szaksajtósnak", aki lehet már unja a banánt és felületesen méricskél rutinból, no meg olyan semmitmondó méréseket csinál, mint néha itt a PHn... ;]
    Lásd Kaby Lake diszkrét GPU teszt. :P

Új hozzászólás Aktív témák