Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
üzenetére
Na persze. AMD-n szarul megy a Dx 3-as prerenderrel, de a Maxwell-eken a Mantle-t is beelőzi 5-ös prerenderrel az Nv.

Nem érzel semmilyen input lagot, oké, mihez képest?
Ez tipikusan olyan, amit ki kell próbálni, hogy ráérezz. 
Nem tudom, miért agymosás, hogy kipróbáltam a Mantle-t, és miután kipróbáltam, teljesen le voltam döbbenve, sőt, kicsit fel is háborodtam, hogy sehol a kerek-e világon nem írt erről senki sem, hogy Mantle-vel mennyivel kisebb az input lag, mindenhol a tesztekben csak a nyomorult FPS-ek virítottak, hogy alig gyorsabb.

Pedig ha korábban tudom, inkább rászántam volna egy fél napot a win8 upgrade-re, mert hónapokig DX-en toltam, mert win7+i5 alatt laggos volt a BF4 valami miatt, én meg sajnáltam az időt pár FPS-ért windózt frissíteni.
A korábbi állapotokban pedig annyira akadozott, hogy nem lehetett normálisan tesztelni sem, mert kb. 1 perc után agyvérzést kaptál a kb. egymásodperces beakadásoktól....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Akvarisztika
- Spórolós topik
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez tipikusan olyan, amit ki kell próbálni, hogy ráérezz.