Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Egérpad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
üzenetére
"Azért vagytok viccesek egyébként a károgásotokkal, mert ezt kivétel nélkül minden API-váltáskor sikerül eljátszani."
Ezt már több (DX12 védő AMD-s) szájból hallottam. Szerintem ez téves. Egyszerűen nem lehet összehasonlítani a DX9-10-11 váltásokkal a mostanit. Eddig nem volt low level, most az. Óriási különbség, ezért is alma és körte a kettő. Lényegében egészen idáig csak foltozgatták a korábbit, most viszont teljesen új koncepció az egész.
Személy szerint én nem szidom a DX12-őt, de ami most van az nulla. A felelősség inkább ott van, hogy itt a hype-nak volt egy nagy alapja, pont ez a koncepcióváltás. Ezért vártunk olyan sokat ettől most, az eddigi DX váltásokhoz képest. Ehhez képest majdnem nulla még az eredmény. Pont azért, mert még egy igazi pure DX12 motort se láttunk, ami tényleg jó lenne (AOTS szánalom). Persze idő idő és idő, csak ez most nagy égés az AMD-nek, hiszen már rég kellene lennie egy nagy adag DX12 játékszettnek, olyan demókkal amik DX11-ben el se indulnak kb és valódi előrelépést hoznak (Nekem játék se kell egyelőre, csak valami only DX12 demo) - ehhez képest a DX12 lassan egy szitokszóvá fajul, mert kb nyűglődés, és inkább a low level hátrányai, mellékhatásai és bugjai jöttek elő eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Vicces képek
- Magisk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest