Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Blu-ray írót?
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
FLATRONW
üzenetére
Pontosan szívemből szóltál, majd ha ráülnek a szopó rollerre ők is átérzik miért nem veszik az emberek az amd-t. Random előforduló durva hiba amit gariztatni esélytelen pl, vagy konkurenshez képest gyalázatos frame/sec amit talán hónapok múlva kijavítanak lást nfs shift de ez csak egy példa.
Én csak összepattintottam a gépet és nem kell vacakolni semmivel mert minden helyzetben a maximumot nyújtja hűvös is marad, és még plusz pacik is vannak a motorháztető alatt ami ha kell bármikor a rendelkezésre állnak 970 oc&4,5 ghz-es 6600k 3 ghz-es ramokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hálózati / IP kamera
- TCL LCD és LED TV-k
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Arena Breakout: Infinite
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Ford topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 12/512GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én csak összepattintottam a gépet és nem kell vacakolni semmivel mert minden helyzetben a maximumot nyújtja hűvös is marad, és még plusz pacik is vannak a motorháztető alatt ami ha kell bármikor a rendelkezésre állnak 970 oc&4,5 ghz-es 6600k 3 ghz-es ramokkal.