Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Everest / AIDA64 topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
FLATRONW
üzenetére
Pontosan szívemből szóltál, majd ha ráülnek a szopó rollerre ők is átérzik miért nem veszik az emberek az amd-t. Random előforduló durva hiba amit gariztatni esélytelen pl, vagy konkurenshez képest gyalázatos frame/sec amit talán hónapok múlva kijavítanak lást nfs shift de ez csak egy példa.
Én csak összepattintottam a gépet és nem kell vacakolni semmivel mert minden helyzetben a maximumot nyújtja hűvös is marad, és még plusz pacik is vannak a motorháztető alatt ami ha kell bármikor a rendelkezésre állnak 970 oc&4,5 ghz-es 6600k 3 ghz-es ramokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CASIO órák kedvelők topicja!
- BestBuy topik
- 2026 - Íme az 6. héten megjelenő játékok listája
- Napelem
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 480 8GB Garanciával!
- NVIDIA Quadro T400 GDDR6 4GB OEM
- AMD Radeon RX 5700 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én csak összepattintottam a gépet és nem kell vacakolni semmivel mert minden helyzetben a maximumot nyújtja hűvös is marad, és még plusz pacik is vannak a motorháztető alatt ami ha kell bármikor a rendelkezésre állnak 970 oc&4,5 ghz-es 6600k 3 ghz-es ramokkal.