- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
schawo #23821 üzenetére
Mondtam, "kevésbé melegszik". Vagy pl alig melegszik. De az, hogy hűvös az hülyeség, mert nem az. Legalábbis a hűvös egy abszolút fogalom, az enyhén hideget jelenti. A hűvösebb szóból pedig a hűvösség következik, tehát az se jó. Nekem ez ilyen proli fogalmazásnak tűnik, mint amikor a 2.1-es bögreszett-júzerek azt mondják, hogy remeg a padló a méjjtől.
Pedig ez nem igaz, legfeljebb csak rezonál (pl fafödém esetén), aminek egyébként nem is kéne célnak lennie.
Na mindegy, ennyit a szavak valódi jelentéséről, nem szándékom ezen pörögni, csak megjegyeztem.
Pedig nincs olyan nagy különbség, valós fogyasztás terén sem. 120 és 160 watt.
Nem létezik, hogy az a +40 watt ennyit számítana. A 470 stock az meg majdnem ugyanannyit eszik, mint az 1060. Szerintem az esetedben az AMD-n egy elcseszett hűtés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest