- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
szasanyi #2068 üzenetére
Engem pedig csak az érdekel, mit tud különböző játékokban húzva a másik oldal.
Én amit tudtam megmértem a topikban, képekkel, mindennel. Többet nem tudok hozzátenni. Senkinek nem bántottam a gépét, vagy az önérzetét.
(Kivéve egy esetet, de azt ugye megbeszéltük.
)
Ugyanakkor olyankor mérges tudok lenni, amikor olyan posztokat olvasok, hogy AMD-n nem lehet játszani, meg drivergondok vannak, amikor merőben az ellenkezőjét tapasztalom.
Most egy darabig maradok piros, mert nagyon olcsón tudtam venni egy új Giga WF3 290-et, amivel ráadásul meg vagyok elégedve. Ha majd nem leszek, vagy látok meggyőző NV eredmények, akkor majd megfontolom a váltást, de legalábbis a zöld oldal kipróbálást, de addig nekem elég, ha a kíváncsiságom kielégíem itt pár önkéntes mérésének megcsodálásával.Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Milyen notebookot vegyek?
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged