- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
De most komolyan...
Egy éve váltottam az 5850-emről egy rövid 7870 kitérő után 7950-re, 7970-re, és azt kell mondjam, mindennel tudtam kitűnően játszani, egyáltalán nem volt semmi kifogásolható.
A 290-es, amit vettem 4-5 napja, az is teljesen jó, semmi gond nincs vele, minden megy rajta, ahogy mennie kell. Mivel tudhat ennél többet az NV, ha ez is hibátlan? 
Nem mellesleg anno a GTX260-asomtól épp a rosszabb driver miatt lettem újra Ati-s... A 4850 után driveresen akkora visszalépés volt, mint a ház, pedig akkor is ez folyt a csapból is, mennyivel jobb az NV driver. Annyira jó volt, egy hét után mentem venni 4890-et helyette.
Pedig minden szóba jöhető béta/nem béta drivert kipróbáltam hozzá, friss windózt is kapot. 
(#2048) Firestormhun: Köszi a tippet! Így már a 64bites lefutott FRAPS-al, ha kilőttem az MSI AB-t.

Eredmények (min, max, avg):
947/1250Mhz:
27, 58, 47.269
1100/1400Mhz:
31, 61, 50.991Nekem ebből gyanús, hogy CPU-limites lehettem a tuningolatlan 4670K i5-el, vagy mégsem vette be a kikapcsolt V-syncet, mert elég fura nekem az eredmény.

(#2049) daveoff: A felső kategória viszont nem az ár/értékől szól!
Itt már az számít, mi az, amit rászánsz pénzt, és abból mi az, ami a legjobban megfelel az igényeidnek. 
A 280X-et csak azért hoztam fel, mert az meg 70K aprón, van benne erő is bőven, és a 130K-s használt 290X meg jó esetben gyorsabb nála 30-50%-al, miközben árban majdnem a duplája.(#2051) Abu85: Köszi az infókat! Nagy kár azokért az effektekért, mert az "eredeti" korai videók nagyon durván jól néztek ki. Ez is elmegy, de azért már korántsem olyan nextgen élmény.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen processzort vegyek?
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Revolut
- BMW topik
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- S21 Dobozában 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy éve váltottam az 5850-emről egy rövid 7870 kitérő után 7950-re, 7970-re, és azt kell mondjam, mindennel tudtam kitűnően játszani, egyáltalán nem volt semmi kifogásolható.
A 290-es, amit vettem 4-5 napja, az is teljesen jó, semmi gond nincs vele, minden megy rajta, ahogy mennie kell. Mivel tudhat ennél többet az NV, ha ez is hibátlan?