- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oAcido
aktív tag
Nyilván van ennek is valami határa. Történetesen nem láttam az adást, úgyhogy nem tudom mi hangzott el benne.
Amiket én hallottam, ott "normálisan" beszéltek le róla, hogy a másik gyártótól vedd a kártyád. Ugye ott van a legerősebb egy GPU-s kártya (980Ti -> nVidia), kevesebb fogyasztás/hőtermelés (nVidia), újabb átnevezések (AMD -> ezért vegyél nVidia-t) és ugye ott van még a csak mert faktor (Hype? Esetleg a piac uralása végett?).De itt most nem is ez a lényeg. El is lehet felejteni a konkurencia elleni kampányt. Az összes (nagy) Youtube-os, Twitch-es gépébe nV dübörög (980, 980Ti, 980 SLI, ne adj isten 980Ti SLI). Már csak ezért is ezt veszik a hozzá nem értők (még közép vagy alsó kategóriában is, ahol esetleg jobb/olcsóbb a konkurencia).
Eközben az AMD mit csinál? Hát semmit, mert én még csak hasonlót se láttam az oldalukról (akkor ne hívjuk támogatásnak). Aztán csodálkoznak, ha nem megy nekik a szekér.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő