Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• keIdor

titán

válasz tailor74 #16520 üzenetére

Én mindig azt mondom, hogy ez egy ilyen hobbi, nincs azzal semmi baj, ha valaki egyszer csak sokallni kezdi az árakat és kiszáll. Én VGA-t mindig cserélek, engem nem is annyira érdekel a bukó, beszálltam ebbe, elfogadom ami vele jár. A másik meg hogy nem érdemes első nap venni, jó lesz ez júliusban is, mikor lesz választék és beáll az ár. Az ételt meg az autóba a benzint is megveszem, elfogy és sose látom többé. Valahogy ilyen ez is, de pár hónapig, fél-egy évig legalább fizikailag ott van valami a gépben. :)

Aki meg 1-2 hónapja vett Maxwellt az legközelebb jobban figyel. Ezért se szabad figyelmen kívül hagyni ezeket a topikokat. Követni kell a pletykákat, vagy be se szálljon az ember. Csak játszani a konzol is elég, akit csak az vonz.

vitko: Ezek kapitalista, profitorientált cégek, semmi más nem hajtja őket csak a pénz. Az AMD is ezt csinálná, ha lenne megfelelő terméke. Meg is csinálta régebben, 2006 előtt hihetetlen drágák voltak az FX procik. Megtehették és meg is tették.

Új hozzászólás Aktív témák