Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ebben egyetértünk, nekem viszont Gigabyte WF-om van és én ezt is csendesnek mondanám. Még két év 3 hónap használat után is.
Nem mondom megpörgettem a ventiket: 80% az a határ ahol iszonyatosan pörögnek de még elviselhető számomra, ha nagyon kell a hűtés (az alap profillal viszont nem nagyon megy 60% fölé ha jól emlékszem valami 57% a határ). Persze ekkor van jócskán hangja de a CPU ventim még így is képes felülmúlni ha azt is felpörgetem az alapbeállítás fölé. De a lényeg, hogy én a Giga konstrukciójával is elégedett voltam, de agyalok még azon, hogy a GTX 1070-et melyik gyártótól vegyem. Kíváncsi vagyok ki mivel rukkol elő, én nem az a típus vagyok aki az egyszer jól beváltat használja élete végéig. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nem mondom megpörgettem a ventiket: 80% az a határ ahol iszonyatosan pörögnek de még elviselhető számomra, ha nagyon kell a hűtés (az alap profillal viszont nem nagyon megy 60% fölé ha jól emlékszem valami 57% a határ). Persze ekkor van jócskán hangja de a CPU ventim még így is képes felülmúlni ha azt is felpörgetem az alapbeállítás fölé. De a lényeg, hogy én a Giga konstrukciójával is elégedett voltam, de agyalok még azon, hogy a GTX 1070-et melyik gyártótól vegyem. Kíváncsi vagyok ki mivel rukkol elő, én nem az a típus vagyok aki az egyszer jól beváltat használja élete végéig. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)