Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Azért, mert a Fury-nál tetőzött a dx11-es driver overhead, vagy minek hívjátok. 7970-nél még happy volt minden, egy normális CPU-vel simán kihajtottuk a kartyát, és tartotta is a lépés a konkurenciával, talán még jobb is volt. Aztán jött a 290X, ami még elment, de már látszott, hogy valami nem ok, mert sokkal több van abban a kártyában, mint amit mi megkaptunk belőle, ha érted mire gondolok. Közben a konkurencia kezdett ellépni, mert ott még csak jele sem volt hasonló problémanak. Na Fury-nál kiburult a bili, dx11-ben képtelenség kihasználni a kártyában rejlő lehetőségeket, közben nv-nél még mindig nincs semmi jele ennek, az olló durván kinyílott. Hogy ez miért alakult így, tényleg a dx11 az oka, vagy driveres gond, vagy a gcn felépítése miatt, ezt én laikusként nem tudom megítélni. Okokat lehet keresgélni, de azzal sokra mi nem megyünk. Jönnek az új api-k, talán helyre áll a rend, de az látszik, hogy a nagy felhajtás ezért van. Aztán midenki döntse el melyik irány volt a jobb.
Habugi: Már ne is haragudj de az eszmefuttatásod nem kicsit hangzik bután az informatika világában.
Én nemrég töltöttem be a 33-at...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nemrég töltöttem be a 33-at...