Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Kolbi_30
üzenetére
Nem hinni kell, meg kell tapasztalni, de ha az nem megy, meg kell nézni a teszteket, ahol pár perc alatt se sikerül teljesíteni (Egon-t idézve)!
Számomra ismét nagy csalódás volt a HBM-es Fury-k szereplése. Pedig adtam időt, augusztusban mondtam vissza a Fury X rendelésem, mert akkor is ez volt a helyzet. De mint írtam elengedtem ezt a dolgot, nem lesz jobb.
És sajnálom, pedig minden Crimson hiba ellenére én kipróbáltam volna.Ismét kár óvodáskodni...
Szerk.:
(#13834) daveoff:
Igen! Ismét egy objektív elhasználó véleménye (aki szintén megjárta mindkét oldalt).
(#13837) guftabi96 na igen ez a marketing része (is), illetve én nem látok az új tesztekben sem gyorsulásokat, hiába voltak újabb driver-ek (HBM).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- NVIDIA Quadro T400 GDDR6 4GB OEM
- AMD Radeon RX 5700 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
És sajnálom, pedig minden Crimson hiba ellenére én kipróbáltam volna.