- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Dehogy közelítem, írtam is hogy nyilván te mindig AMD-s voltál és örültél az ingyen fps-nek. De ezzel nincs is semmi baj. Azzal van hogy tele volt a PH mantle-s cikkekkel és alatta a kommentekben is ment a dicsőítés, ennek hatására pedig a Milyen videókártyát? topikban szinte kivétel nélkül amd-t kértek és ajánlottak mert mi van ha bejön alapon, aztán mindenki várta hogy majd akkor jönnek a mantle termékek, de nem jöttek a gyorsulás pedig nem volt olyan jelentős mint sokan várták és még késett is rengeteget amitől mindenki ideges volt.
Utólag pedig becsapva érezhetik joggal magukat akik emiatt vettek főként amd-t, mert azóta kijött 2-3 nagyobb játék ami támogatja és emiatt mondtak le a Physxről, a jobb driveres támogatottságról.(#10367) -Solt-: Nem mondtam én a minden esetben 70%-ot, de nem tudom egyáltalán megvalósult-e. A linkelt nv csodadriver pedig nem volt szénné hypeolva hónapokkal előtte és emiatt nem vett senki nv-t.
Az a baj hogy aki fx procival játszott annak is csak pár játékban gyorsult a többiben maradt a limit, nem csoda hogy le is cserélte már szinte mindenki az fx-eket, pedig anno 1.5 éve amikor venni akartam szinte egy darab se volt a piacon használtan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VGA kibeszélő offtopik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB GDDR6 Videókártya!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest