Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
Én csak azt tudom így 10700k után és a 10900k-val a deszkámba, hogy bizony az Intel meg alapon kicsit túl lövi ezeket a procikat lehet a verseny miatti ráhatással és barátságtalan hő, tdp és vcoreokkal fut alapon "AUTO"-n amit szerintem finomítani kell akár minuszolt 1-2 offsettel. Aki ezt meglépi hasonló teljesítmény értékeket talál picivel alatta az eredetinek, viszont rettentően sokkal alacsonyabb TDP, hő, és vcore feszültségekkel.
Én hosszabb távra szeretek tervezni ezért teszem azt amit, de ha Ryzen 5800x em volna is hasonlóan cselekednék az biztos. Nem szabad az autót sem úgy használni hogy a műszerek folyamatosan a piros mezőbe legyenek. Minden esetre az AMD-t meg dícséri hogy majdnem hozza azt az eredményt 8 magon mint az intelem 10-en amiket láttam kiposztolt cinebench eredményekben. (bár jó volna kisebb hőfokon.)
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házimozi haladó szinten
- Windows 11
- További aktív témák...
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő