Hirdetés
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
Én csak azt tudom így 10700k után és a 10900k-val a deszkámba, hogy bizony az Intel meg alapon kicsit túl lövi ezeket a procikat lehet a verseny miatti ráhatással és barátságtalan hő, tdp és vcoreokkal fut alapon "AUTO"-n amit szerintem finomítani kell akár minuszolt 1-2 offsettel. Aki ezt meglépi hasonló teljesítmény értékeket talál picivel alatta az eredetinek, viszont rettentően sokkal alacsonyabb TDP, hő, és vcore feszültségekkel.
Én hosszabb távra szeretek tervezni ezért teszem azt amit, de ha Ryzen 5800x em volna is hasonlóan cselekednék az biztos. Nem szabad az autót sem úgy használni hogy a műszerek folyamatosan a piros mezőbe legyenek. Minden esetre az AMD-t meg dícséri hogy majdnem hozza azt az eredményt 8 magon mint az intelem 10-en amiket láttam kiposztolt cinebench eredményekben. (bár jó volna kisebb hőfokon.)
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- PayPal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó i7 7700
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G / 12/ 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 100%
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest