- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- UHD filmek lejátszása
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
Én csak azt tudom így 10700k után és a 10900k-val a deszkámba, hogy bizony az Intel meg alapon kicsit túl lövi ezeket a procikat lehet a verseny miatti ráhatással és barátságtalan hő, tdp és vcoreokkal fut alapon "AUTO"-n amit szerintem finomítani kell akár minuszolt 1-2 offsettel. Aki ezt meglépi hasonló teljesítmény értékeket talál picivel alatta az eredetinek, viszont rettentően sokkal alacsonyabb TDP, hő, és vcore feszültségekkel.
Én hosszabb távra szeretek tervezni ezért teszem azt amit, de ha Ryzen 5800x em volna is hasonlóan cselekednék az biztos. Nem szabad az autót sem úgy használni hogy a műszerek folyamatosan a piros mezőbe legyenek. Minden esetre az AMD-t meg dícséri hogy majdnem hozza azt az eredményt 8 magon mint az intelem 10-en amiket láttam kiposztolt cinebench eredményekben. (bár jó volna kisebb hőfokon.)
Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- DOOM - The Dark Ages
- Mobil flották
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest