Hirdetés
- Friss infók a kategória legjobb ár/érték arányú táblagépével kapcsolatban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Még olcsóbban ágyazza be az EPYC termékcsaládot az AMD
- Apple MacBook
- VR topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
Az utolsó oldalt végigolvastam , nagyon megy a hitvita
Amiért benéztem, havernek kellene egy budget gaming gépbe budget cpu, mondjuk ilyen budget ( xD) RTX 3060 alá hátha az majd kapható is lesz MSRP áron .
I3 10100F 30-35k HUF között szörnyű lenne alá ? Nézegettem pár tesztet és kb ugyanaz mint egy 3100 vagy 3300x de azok mind drágábbak. Ryzen 1600 AF is volt tervbe de az megdrágult . Minden marha drága most
Van olyan ami sokkkal jobb fps/ft arányt hozna 10100Fnél ? Szerintem Amd oldalán a 3xxx árak nagyon elszáltak ahoz képest mennyi az IPC
Persze ha ki lehetne várni egy hasonló árú 5300x et vagy 5500 at , azok biztos odacsapnak majd ,de ezekről még semmi hir.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Energiaital topic
- Friss infók a kategória legjobb ár/érték arányú táblagépével kapcsolatban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Amiért benéztem, havernek kellene egy budget gaming gépbe budget cpu, mondjuk ilyen budget ( xD) RTX 3060 alá hátha az majd kapható is lesz MSRP áron .