-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
De még mindig nem derült ki hogy mire lenne értelme lecserélni a szerencsétlen 8 vagy9 vagy mennyi éves Phenom II őt
low cost gameing a cél , valaki tudna jobbat mondani mint a 35 ezres i3 10100f ?
-
Diniboy
aktív tag
Pont egy Phenom II 960T-t cserélnénk
egész biztos vagyok benne hogy az egy magos teljesítménye jobb egy i3 10100 nak
-
Diniboy
aktív tag
Az utolsó oldalt végigolvastam , nagyon megy a hitvita
Amiért benéztem, havernek kellene egy budget gaming gépbe budget cpu, mondjuk ilyen budget ( xD) RTX 3060 alá hátha az majd kapható is lesz MSRP áron .
I3 10100F 30-35k HUF között szörnyű lenne alá ? Nézegettem pár tesztet és kb ugyanaz mint egy 3100 vagy 3300x de azok mind drágábbak. Ryzen 1600 AF is volt tervbe de az megdrágult . Minden marha drága most
Van olyan ami sokkkal jobb fps/ft arányt hozna 10100Fnél ? Szerintem Amd oldalán a 3xxx árak nagyon elszáltak ahoz képest mennyi az IPC
Persze ha ki lehetne várni egy hasonló árú 5300x et vagy 5500 at , azok biztos odacsapnak majd ,de ezekről még semmi hir.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Windows Insider Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam topic
- ASUS routerek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel!
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged