- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
Ezt a szájtépést ami itt megy. Komolyan mondom ide fogok járni olvasgatni mert annyira szórakoztat. F@szságok f@szságok hátán tömegével. Most Intelem van de volt AMD-m is. Mind a két platformnak meg vannak a nyűgjei, és érzékenyek az OC re akárki akármit mond jó magam a mostanit sem húzom megy szépen gyári frekin még is gyorsabb mint a legyek a trágyahalmon. Cinebench 15, cinebench 20, cinebenc 23 ennyit megy annyit megy ez a gyorsabb az a gyorsabb. Meghekkeltem annyit megy amennyit akarok és annyit mutat amennyit akarok.
mit számít?
semmit.
Mindenki azt választ amit szeret (vagy amit megvehet) és annak örül.
Nem ildomos a másikét fikázni, pláne nem tudatlanul baromságokat összehordva.
Végre verseny kezd kialakulni és ennek mi felhasználok örülhetünk a legjobban, habár egyenlőre semmilyen letaszítást nem látok sehonnan, hanem szép besorolást az üres helyekre. konkrétumoknál maradva, az 5800x szépen 180.000 Ft körüli áron beszerezhető az inteles megfelelője 10700k pedig 130.000 körül. Hol a probléma? sehol. pont annyival jobb az 5800x amennyivel drágább is! Az Intelnél mikor meg arra voksoltam és vásároltam a kezdeteknél is egészen mostanáig szépen mélyen a zsebembe kellett nyúlni mert veszélyeztetve sem volt, szépen diktálta az árakat. Ennek lassan vége. Én örülök, mert a processzorai kezdenek jobban ár-érték arányosodni.
Röviden ennyi amit el akartam mondani.
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest