- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
Ezt a szájtépést ami itt megy. Komolyan mondom ide fogok járni olvasgatni mert annyira szórakoztat. F@szságok f@szságok hátán tömegével. Most Intelem van de volt AMD-m is. Mind a két platformnak meg vannak a nyűgjei, és érzékenyek az OC re akárki akármit mond jó magam a mostanit sem húzom megy szépen gyári frekin még is gyorsabb mint a legyek a trágyahalmon. Cinebench 15, cinebench 20, cinebenc 23 ennyit megy annyit megy ez a gyorsabb az a gyorsabb. Meghekkeltem annyit megy amennyit akarok és annyit mutat amennyit akarok.
mit számít?
semmit.
Mindenki azt választ amit szeret (vagy amit megvehet) és annak örül.
Nem ildomos a másikét fikázni, pláne nem tudatlanul baromságokat összehordva.
Végre verseny kezd kialakulni és ennek mi felhasználok örülhetünk a legjobban, habár egyenlőre semmilyen letaszítást nem látok sehonnan, hanem szép besorolást az üres helyekre. konkrétumoknál maradva, az 5800x szépen 180.000 Ft körüli áron beszerezhető az inteles megfelelője 10700k pedig 130.000 körül. Hol a probléma? sehol. pont annyival jobb az 5800x amennyivel drágább is! Az Intelnél mikor meg arra voksoltam és vásároltam a kezdeteknél is egészen mostanáig szépen mélyen a zsebembe kellett nyúlni mert veszélyeztetve sem volt, szépen diktálta az árakat. Ennek lassan vége. Én örülök, mert a processzorai kezdenek jobban ár-érték arányosodni.
Röviden ennyi amit el akartam mondani.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest