Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
Én csak egy észrevételt írtam senkit nem szerettem volna megbántani,de ezek szerint te is láttod hogy az intel előbb leméri a tesztet és az érzésem nem csalt.
Persze most lehet jönni,hogy játékba mégois jobban teljesít a vga stb igen de ott már benézünk egy 3. komponenst is az egyenletbe. Ha így nézem akkor simán mondhatom míg a legtöbb intelbe van integrált vezérlő ami nem is olyan rossz amúgy addig az amd nagy részében meg pont nincs. Nézd meg kiadták a zen3 at 5xxx sorozat aztán egybe sincs majd 1x lesz valamikor.... Intel dob ki valamit szinte kapásból van. Ez azért is fontos mert van aki pl videokártyát sem akar tenni a gépbe....Ez is csak egy apró észrevétel az intel javára ,szerintem nagyon okos emberek ülnek ott rettentő jó üzleti érzékkel. Ha megnézed igaz lemaradtak és még mindig a 14nm csiszolják faragják mi pénzt és extrát kihoztak már belőle? Igen sokat eszik meg lehet hőt is termel na de akkor is. És az évek alatt tuti,hogy valamit a háttérben nagyon csináltak ,mert nagy új fejlesztés nem volt sőt szinte semmi csak upgradek. Viszont ha megnézed pl vga fronton is kezdtek pattintani ők is. Lehet mire kitolnak egy 7nm - procit az olyan teljesítményű lesz ami még a zen4 5nm is odavágja. Ezt nem lehet tudni,de sztem a háttérben nagyon dolgoznak valamit és nem hiszem hogy ez csak a vga front lenne.Abban pedig biztos vagyok az évek alatt sem ölbetet kézzel ültek a mérnőkők /fejlesztők,az upgradekhez meg nem szükséges akkora erőforrás.Részemről sok fronton az intel sztem jobb és még most sem húzott el annyival az amd.....Ahoz képest mennyire előtte jár technologia szinten.Ha igaz a jövőre kiadott közel 20% ipc növekedés az intelnél akkor még a zen3 -al mindig partyba lesz ha nem is elötte ,de elég közel a 2.
Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 8 GB GeForce RTX 3070 - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest