- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- ASUS notebook topic
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
Én csak egy észrevételt írtam senkit nem szerettem volna megbántani,de ezek szerint te is láttod hogy az intel előbb leméri a tesztet és az érzésem nem csalt.
Persze most lehet jönni,hogy játékba mégois jobban teljesít a vga stb igen de ott már benézünk egy 3. komponenst is az egyenletbe. Ha így nézem akkor simán mondhatom míg a legtöbb intelbe van integrált vezérlő ami nem is olyan rossz amúgy addig az amd nagy részében meg pont nincs. Nézd meg kiadták a zen3 at 5xxx sorozat aztán egybe sincs majd 1x lesz valamikor.... Intel dob ki valamit szinte kapásból van. Ez azért is fontos mert van aki pl videokártyát sem akar tenni a gépbe....Ez is csak egy apró észrevétel az intel javára ,szerintem nagyon okos emberek ülnek ott rettentő jó üzleti érzékkel. Ha megnézed igaz lemaradtak és még mindig a 14nm csiszolják faragják mi pénzt és extrát kihoztak már belőle? Igen sokat eszik meg lehet hőt is termel na de akkor is. És az évek alatt tuti,hogy valamit a háttérben nagyon csináltak ,mert nagy új fejlesztés nem volt sőt szinte semmi csak upgradek. Viszont ha megnézed pl vga fronton is kezdtek pattintani ők is. Lehet mire kitolnak egy 7nm - procit az olyan teljesítményű lesz ami még a zen4 5nm is odavágja. Ezt nem lehet tudni,de sztem a háttérben nagyon dolgoznak valamit és nem hiszem hogy ez csak a vga front lenne.Abban pedig biztos vagyok az évek alatt sem ölbetet kézzel ültek a mérnőkők /fejlesztők,az upgradekhez meg nem szükséges akkora erőforrás.Részemről sok fronton az intel sztem jobb és még most sem húzott el annyival az amd.....Ahoz képest mennyire előtte jár technologia szinten.Ha igaz a jövőre kiadott közel 20% ipc növekedés az intelnél akkor még a zen3 -al mindig partyba lesz ha nem is elötte ,de elég közel a 2.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest