- Nem érdemes hűtést cserélni a GeForce RTX 5090 Founders Edition VGA-n?
- A WCCFtech szerint egyelőre előzi az AMD az NVIDIA-t a kvantumszámítógépeknél
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Gyors hordozható SSD-ket villantott a Corsair
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Abszolút nem vagyok képben ami a processzorokat illeti, így érdeklődnék. Mini PC vásárlásán töröm a fejem, és ahogy nézelődöm és olvasok fórumokat a legtöbben mostanában mindenki AMD Ryzennel szerelt gépeket keresne. Ha jól tudom AMD-s mini PC-k csak nemrég jelentek meg a piacon. Lehet emiatt keresi mindenki ezeket az Intel ellenében, vagy van esetleg más oka is a dolognak? Illetve ha már valamelyik gyártó kidobott Ryzen-es mini PC-t, akkor meg mindenki már a 4. gen-est várja. Itt értem, hogy az újabb generációk általában jobban teljesítenek, de valóban adnak több pluszt az új generációs Ryzenek?
Igazából általános felhasználás lenne (munka, böngészés, filmnézés, youtube, stb...), de nem lenne rossz ha esetleg 1-2 régebbi játék futna rajtuk.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest