Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Abszolút nem vagyok képben ami a processzorokat illeti, így érdeklődnék. Mini PC vásárlásán töröm a fejem, és ahogy nézelődöm és olvasok fórumokat a legtöbben mostanában mindenki AMD Ryzennel szerelt gépeket keresne. Ha jól tudom AMD-s mini PC-k csak nemrég jelentek meg a piacon. Lehet emiatt keresi mindenki ezeket az Intel ellenében, vagy van esetleg más oka is a dolognak? Illetve ha már valamelyik gyártó kidobott Ryzen-es mini PC-t, akkor meg mindenki már a 4. gen-est várja. Itt értem, hogy az újabb generációk általában jobban teljesítenek, de valóban adnak több pluszt az új generációs Ryzenek?
Igazából általános felhasználás lenne (munka, böngészés, filmnézés, youtube, stb...), de nem lenne rossz ha esetleg 1-2 régebbi játék futna rajtuk.
Aktív témák
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi