-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Nincs valami ömlesztett AMD topik ahol érdeklődni lehet AMD-s processzorokról általánosságban?
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Beba Snake #2053 üzenetére
Igen - igen, azért is volt a smiley.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Beba Snake #2051 üzenetére
Igen, nagyon szimpatikus ez a kis ház nekem is. Sajnos a gépépítéshez nem értek, hogy egy miniITX-et összehozzak (+ már azok is túl nagyok lennének nekem), ezért ez az ASRock ház az alaplappal nagyon eltalált.
Egyébként nagy dilemmában vagyok, mert egyrészt jobban tetszik az A300 eleje, mint az X300-nak
, illetve gondolom ha ténylegesen forgalomba is kerül az X300 és a 4. generációs APU-k, akkor lehet lejjebb is menne az ára talán mind az A300-nak, mind a 3. generációs APU-knak, de legalább esetleg több lenne a használt 3. gen-es eladó APU. Viszont szeretek úgy vásárolni, hogy "tartalék" is legyen az adott eszközben, ezért gondolkodom az X300-on 4. gen-es APU-val. Év végéig szerencsére van még időm ellamentálnom rajta.
-
Véreshurka
senior tag
& (#2047) Beba Snake:
Köszi az észrevételt! Jól sejtem akkor, hogy nekem (ha nem mobil CPU-t akarok, pl "U" végűt) akkor a G végű kell (65W-os), vagy GE végű (35W-os)? Illetve találjam meg a leírásban a Vega szót
.
Egyébként igen, elég jól néz ki a ház, bár nem tudom mennyire lehet szellős.
-
Véreshurka
senior tag
Köszi!
Akkor még valószínűleg várakozó álláspontba helyezem magam és megnézem év végéig mik jönnek még ki. Illetve erősen tendálok az ASRock X300 felé is, kíváncsi leszek mennyiben állna meg pl. az általad említett 2600-as, vagy 3600-as CPU-val (ha kompatibilis velük).
-
Véreshurka
senior tag
Ilyen processzorral szerelt mini PC-ket nézegettem eddig:
- Ryzen 3 3300U
- Ryzen 5 3550H
- illetve mint újdonság: Ryzen 5 4500U.Te nem miniITX-re gondoltál amikor CPU-t ajánlottál? Nem lenne megfelelő tudásom ilyen gépet összerakni, esetleg még egy ilyesmit (amibe már csak max CPU-t, ssd-t meg RAM-ot kell bepattintani) tudnék elképzelni.
Van a kérdéseimnek megfelelőbb topik esetleg?
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Abszolút nem vagyok képben ami a processzorokat illeti, így érdeklődnék. Mini PC vásárlásán töröm a fejem, és ahogy nézelődöm és olvasok fórumokat a legtöbben mostanában mindenki AMD Ryzennel szerelt gépeket keresne. Ha jól tudom AMD-s mini PC-k csak nemrég jelentek meg a piacon. Lehet emiatt keresi mindenki ezeket az Intel ellenében, vagy van esetleg más oka is a dolognak? Illetve ha már valamelyik gyártó kidobott Ryzen-es mini PC-t, akkor meg mindenki már a 4. gen-est várja. Itt értem, hogy az újabb generációk általában jobban teljesítenek, de valóban adnak több pluszt az új generációs Ryzenek?
Igazából általános felhasználás lenne (munka, böngészés, filmnézés, youtube, stb...), de nem lenne rossz ha esetleg 1-2 régebbi játék futna rajtuk.
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest