Hirdetés

Aktív témák

• MPowerPH

félisten

válasz Gyuri27 #1606 üzenetére

Nem... Nem maradt. A Threadripper nem alkalmas jatekra, ezt mondjuk tisztan lehet latni. A jelenlegi Intel HEDT vonal egy atmeneti az asztali es a HEDT kozott, es a 10980XE a mai napig az egyik legjobb gaming CPU. Ezt a tesztekbol is leszurheto. De magszam alapjan mar el van maradva attol, amit az AMD itt kepvisel. Szoval igen, asztali, leven a HEDT -et is otthonra vettek az emberek, asztalra. Most ez maradt, mert belegondolva, az Intelnek jelenleg nincs HEDT rendszere. A 16 magos Ryzen megoldotta, es csinalt egy gyenge 1000 dolcsis price cut -ot.
    Nem ertem, miert lovagolsz ezen az asztali, nem asztali vonalon. Mindegyik az asztalon van. A HEDT jelentese pedig, "High End Desktop". Forditsam, vagy megvan, hogy ez mit jelent. Benne van a neveben az, amit kertel.

Azt nem irtam, hogy a 10980XE megeri, mert meg mindig draga, 3950X arcedulajaval kellene hozni. De mutattam egy alternativat, ezzel valaszolva a kerdesedre.

A 10% az jelentos, foleg annak tudataban, hogy az 1080Ti 3 eve a piacon van, az 5700XT most jelent meg, es ez a csucs. :)

Aktív témák