Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MPowerPH #1593 üzenetére
Olvas vissza van belinkelve single kép huzás nélküli ( én nem tuningolok mert nincs rá szükségem,max egy kevés állítás a lapon :) google a baratod ) a vízhűtővel ne nevettes erről leírtam fent a véleményem.
Amugy most olvastam a 3900x meg a 3950x. Hogy tobb mag eseten csak 4-4,2 ghzt tud ez joval kevesebb mint az intel. Szerintem nagyon le lesz mosva amint az intel is kidobja majd a 7nm es procikat.( Na majd akkor akar mindenki intelt venni megint 😂)
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobilinternet
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest