Hirdetés
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Videós, mozgóképes topik
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- LG LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MPowerPH #1593 üzenetére
Olvas vissza van belinkelve single kép huzás nélküli ( én nem tuningolok mert nincs rá szükségem,max egy kevés állítás a lapon :) google a baratod ) a vízhűtővel ne nevettes erről leírtam fent a véleményem.
Amugy most olvastam a 3900x meg a 3950x. Hogy tobb mag eseten csak 4-4,2 ghzt tud ez joval kevesebb mint az intel. Szerintem nagyon le lesz mosva amint az intel is kidobja majd a 7nm es procikat.( Na majd akkor akar mindenki intelt venni megint 😂)
Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest