- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Szerintem az összes létező teszt azt fogja kimutatni, hogy a 8100 valamivel jobb.
Én egy haswell i3-at (2/4) szoktam használni, ami ugyan nem rendelkezik 4 valós maggal, de nagyon sokszor tűnik úgy, hogy nem az a baj, hogy egy apró művelet ne lenne elég gyors, hanem hogy amikor valami olyan weboldalt nyitok meg, akkor az az egész procit "brutálisan" leterheli.
A Chrome és a Firefox is most már eléggé többszálúsított, a Chrome különösen. Háttérfolyamatok, szinten mindenre külön szál fut, amire csak lehet. Ezt a mobilok hozták el nekünk, ahol sok esetben 8 gyengécske magocska van - muszáj volt sokszálúsítani a program futását. Tehát ma már igaz, hogy ha böngésző terhel - épp tölt be valamit - akkor az sok magot is képes egyszerre terhelni - jól jönnek a szálak.Emiatt én akkor is a 2400G mellett döntenék, ha egyébként nem igazán használnám ki az IGP-t.
A 9100-at még nem lehet kapni. Ha majd lehet, akkor valószínűleg azt a 3400G-vel lesz érdemes összevetni.
9100F-ben meg nincs IGP, ahhoz akkor be kell csapnod a gépbe egy videokártyát. Ha van otthon tarcsiba, vagy nem bánod, hogy akkor 5-10000Ft-tal drágábbra jön ki, akkor remek választás,
Aktív témák
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged