-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Cathulhu #37416 üzenetére
Ha jól emlékszem, vagy David Wang, vagy egy aftershow előadásban egy fickó mondta (ponygolán idézve), hogy ez a Vega minden operációt tud azért és arra jó, hogy a fejlesztő maga dömthesse el, hogy milyen típusú workloadot akar futtatni, a hardver bármit és mindent tud.
Nem tudom, ehhez képest az, ha valamit a tensor magokon célszerű futtatni, azért keresztbe kell-e tenni két szalmaszálat.Mindensetre az igaz, hogy én se láttam az 500-600 tops műveleti sebességet, amivel Abu promózta.
(30tops FP16, 60tops int8, és ha jól emlékszem, 120tops int4)Szerk. 4-8 elemű packed dot product
Vajon ezt hány szoftver fogja támogatni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Yettel topik
- Synology NAS
- Akció-RPG lesz a minap bemutatott The Expanse: Osiris Reborn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged