Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Black_Sheep

tag

Én nem értem ezeket a vitákat. Fogalmam sincs, hogy miért vannak ilyen nagy számban AMD ellendrukkerek, miért kezdenek kárörvendeni; ráadásul még azelőtt, hogy bármiféle teszt napvilágot látott volna.

Csak halkan jegyezném meg, hogy MINDENKINEK az az érdeke, hogy az új AMD széria sikeres legyen. Ahelyett, hogy temetjük a hármas szériát, és előre rugdaljuk a tetemét, inkább drukkoljunk, hogy mossa fel a padlót a zöldekkel mind árban, mind teljesítményben. Azon egyszerű oknál fogva, hogy árversenyre késztessék a riválist, aminek mi, a felhasználók leszünk a haszonélvezői. Jó kártya a 980ti? Baromi jó. Jó lenne 260k helyett 180k környékén megvenni? Igen. Ha bebukja az AMD az új szériát, akkor várható a közeljövőben radikálisabb árcsökkentés a zöldeknél? Nem. Ha jobb lesz az AMD, és csökkentik a ti árát, akkor az végig fog gyűrűzni az alsóbb szegmensekben is? Igen.

Szerintem akár zöld, akár piros szemüveg van a topiclakókon, be kell látni a fentiek logikáját. Fr@nc se akarja, hogy monopol helyzet alakuljon ki, ahol a szereplő dominanciája miatt nincs árversenyre késztetve. Peace.

Új hozzászólás Aktív témák