- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Chalez #18386 üzenetére
Attól függ milyen a game, ha CPU igényesebb, akkor hozhat az allcore, ha nem, nem.. A Tombraider-ben előjöhet, és AC-ben is, de ez tényleg random.
Pl. Modern Warafare-ben annyit vettem észre, hogy a min fps lett alacsonyabb az allcore-hoz képest.
nekem ezek sajna nincsenek meg..
vagyis a gears igen, de az inkább gpu igényes game.
-
devast
addikt
válasz
r3v0Lut10n #18381 üzenetére
Nálam arra dropol p95 alatt. Biosban talán 1.296 van beállítva, alacsony llc-vel. 1.26v extreme llc-vel is működött, de az károsabb mintha elengedném egy kicsit
-
Chalez
őstag
válasz
hackeeeee #18383 üzenetére
Csak legyen kis időm, és csinálni fogok teszteket, pl fix allcore OC-val, és PBO-val. Beépített bench-e van AC Odyssey-nek és Assetto Corsa-nak a gépemen. Plusz felteszem még Division 2 és GOW5. Hétvégén talán
(#18384) Alpi.
Hétvégére már egy 5700XT társaságában leszek, mérek én is 1080p eredményeket -
Pro!Petya
addikt
válasz
RECSKA #18360 üzenetére
2K medium /high beállításokon játszok még kompetitívet is.
~4,1GHz felett már kb lényegtelen hogy most 4,2 vagy 4,4GHz mert gpu limit van amúgy is.
Még a minimum %-ok is csak hibahatáron belül változnak. /ha változnak/
Egyedül ami számít a mem latency hogy minnél alacsonyabbra levigyük mert az a szűk keresztmetszet a matisse-nál.
PL: 3600MHz - 66-67ns mellett 3dmark benchek alatt 98-99% -os volt csak a gpu usage , viszont 3800MHz 62-63ns-nál már konstans 100%. Így a játékokban is jobban teljesít.
Ha ezt lejjebb lehetne vinni inteles szintre akkor kb lényegtelen lenne még 2080ti mellet is hogy 3600 vagy 9900k van a gépben. Igazából most is csak 720/1080p low mellett mutatkozik meg difi .
1440p med/high -nál meg már tényleg csak pár fps a difi egy 170 és egy 500 eurós cpu között az is csak a latency miatt.
-
Alpi.
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Chalez #18382 üzenetére
Modern warfare-t néztem, és Doom-ot, így hirtelen, de azokban nincs bench, tapasztalat alapján, az FPS több allcore OC mellett.. Persze, elhanyagolható módon.
R20 alatt drasztikus különbség van, ~4600 pont kontra 5100-5200.
Ahogy korábban is említettm, az 1 szálas R20-ban látok csak jobb teljesítményt PBO-val.
Egyik fórumtárs nézett RotTR-ben bench-et, ott pár fps volt a különbség, de cserébe hűvösebb a proci allcore mellett..
Nekem is ez volt az egyik legfontosabb érvem, hogy pl. allcore 4300 mellett, 1.3250V bios-ban, és játékok alatt ~60 fok körül megáll, míg kitolt PBO-val, random szinten ugrál fel 70 fölé is.
Plusz ami valszeg a saját lapom faccsága, hogy advanced pbo módban nincs offsetem.
-
Chalez
őstag
válasz
hackeeeee #18377 üzenetére
Valami beépített játék benchmark alatt nem tudnál összehasonlítást csinálni? A 3800X-et jelenleg PBO szabadon engedésével használom, így játékokban 4400-4550 körül boostolnak a magok gyak. folyamatosan. Nálam még manual tuning visszavan, de pill. nem érzem a hiányát. Cinebenchben persze visszaesnek tesztkor 4.2- 4.25-re a magok, de játékoknál nem.
-
-
devast
addikt
válasz
r3v0Lut10n #18376 üzenetére
4400...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megint megnéztem, mert kíváncsi voltam, plusz ha már a ram stabil.. akkor lássuk a különbséget, szóval:
VGA azonos órajelen, (+30mhz, tdp limit kitolva), ram, FCLK, UCLK azonos órajelen, allcore 4300 kontra szökggyári PBO -50 offset-tel:
Főként FS alatt elég drasztikus a különbség a Physics Score-ban... Persze, full auto a PBO, és van rajta -50 offset is.. De hiába tolja el a boost 4400-ig az órajelet..
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
haddent #18366 üzenetére
Fabric/ram 1:1 arany, az jó, ha húzod a ramot menjen vele a fabric is. Ha manuális beállítások mellett döntesz akkor a teljes terheléses max feszültség szab határt mert külön nem lehet állítani hogy adott terhelesi típus mellé mekkora feszültség tartozzon. Egyszalon vesztesz de tobbszalon nyersz mert alapból PBO-val mondjuk 4.2 helyett csak 4.12-4.15ot menne a proci.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
En kb 1 orat szoktam hagyni. Ez mar valszeg sehol nem jonne elő. Lehet a ram, ahogy a forutars említette korábban, de lehet, hogy valamelyik fesz, akar a procie keves, mondjuk 1 lépcsővel.
Az fft ha jól emlékszem ram, szóval ott csuszhatott el valami, akar vddp, akar a vddg érték korul.
De sztem, használd, ha tapasztalsz anomáliát, térjünk vissza. :)
Az a peak hőfok avx2 tesztnél lett, bőven jó.
-
haddent
addikt
válasz
wwenigma #18365 üzenetére
De akkor ez ennyi? Ha bele kívánok nyúlni, akkor azzal fixáltam idle - közepes - full loadra egyaránt? Ha ez a normál működés és nem én rontottam el / hagytam ki valamit akkor jó
Véleményed szerint érdemes a cpu órajelbe belenyúlni, vagy alapon hagyni kell, hogy csináljon amit érez? (4-4.2 fölé nem mennék manualban sem)
Előzőtől függetlenül infinity fabric + ram jó/maradjon 1800 & 3600? -
haddent
addikt
Sziasztok!
Közel 1 évtized után csak nem bírtam, építettem egy konfigot. Ezúttal 100% AMD és imádom.. Mivel csak CSGO, WOW ilyeneket tolok, ezért elég low budget (hát k....a nem olcsó, de na.. ahhoz képest amennyit emberek manapság is elvernek gépre). Nyilván, régi jó szokásom a maxot kihozni belőle, szóval OC egyből.. Lenne egy két kérdésem, de előbb a konfig, hogy konkrét legyen a kérdés:
Asrock B450m Pro4
Ryzen 5 3600
Radeon 5500 XT
GSKILL Aegis F4-3000Na a kérdés sokrétű.. hogy érdemes egy mindennapos, 24/7 stabil, de kimaxolt OC -t megtalálni? Olvastam, hogy infinity fabirc / FSCK akkor a legjobb, ha 1:1 a memclk -hoz képest, ami ugye a ram effektív 50% -a, meg hogy az optimum kb. az 1800Mhz infinity fabric, 3600Mhz ram cl16. Na ezt tökéletesen tudja is, VSoc 1.1V, Ram 1.4V. Első kérdés, hogy ez így korrekt, jó, elég a legoptimálisabbhoz, vagy merre érdemes tolni mit?
Másik, a proci. Gyári hűtő egyelőre... De így is 4Ghz bootol 1.187V -tal, ami egész jó szerintem, úgy olvastam, hogy 1.35V -ig 24/7 biztonságos. De... ami nagyon nem tetszik, hogy full default bioson ő állígat mindent. 3.6Ghz -től 4.2Ghz -is mindent lő néha, feszkót is feltolja néha 1.4V -ra. Utóbbi nem tetszik.. Ha meg kézzel így belövöm, akkor viszont fixen ott áll, idle -ben sem megy le, se soha, teljesen fixen beáll a beállított értékre. Ez mennyire jó? Anno i7 2700k-3770 -en idle -ben szépen visszavette, attól, hogy a load feszkót én belőttem, az jobban tetszene úgy.Köszi előre is
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
RECSKA #18355 üzenetére
Nekem a cruncher alatt is tud 90 fok jorul menni az avx teszt, dw az csak par perc, akkor is ha tobb oran at megy.
Es, pl volt olyanom, h prime small fft stabil volt cruncher ellszalt, 1 lepcso fesszel a cruncher is jo.
Jatek alatt max 60 fok, 4300as profillal 62 korul, 1.3250v fesszel... ha pbo, akkor 70 fok fole ugral jatek közben
-
válasz
Pro!Petya #18359 üzenetére
Nekem a kupak alatt van a trükk, jó 10 fokkal melegebb, mint az átlag
Próbáltam már mindent, de 0 fokot nyertem vele, beletörődtem.Azt, hogy a procim gyenge eresztés memória oldalon kárpótoltam, az utolsó cseppig kifacsartam a C9BJZ-ből, amit lehet
Ez szerintem többet ér, mint a +100MHz cpu oldalon, amit a jobb 3600-ak tudnak... ( nekem még első szériás, első hetekből származó a 3600 )
-
Pro!Petya
addikt
válasz
RECSKA #18355 üzenetére
"Ne futassa senki ilyen 1.35Volttal meg 90fok környékén 1-2 órát
"
Futott már , nem is egyszer .... igaz nem 90 fokon
Mostani game test setupom 4300@1,35V & 3800CL16
(sok a fesz procinak de ezen stabil meg amúgy is az éhesebbik eresztésből van)
Ezzel ha rámegyek small fft-re 22fokos vízzel akkor is 78-79 körül áll be.4GHz-től 4,4-ig már van 8 kitesztelt profilom
-
mufflika
tag
3600x et, hogy kell beállítani, hogy be boostoljon, meg mi a jo voltage érték neki?
-
Albigator
őstag
Amúgy én alapon fogom használni a 3600X-et, az 100%, még nincs egy normális lapom ahol megy a fix feszes tuning.
Kicsit zavarnak ezek a fesz értékek mondjuk, de tudom h igazából nem okoz gondot a procinak.
IDLE állapot majdnem 10 órán át: (csak egy excelt nyitottam meg még az elején, háttérben futottak azért progik folyamatosan: torrent kliens, MSI AB + riva, Razer Synapse, Samsung magician)
Pici terhelés, Chrome/Edge több ablakban több kijelzőn, streamek:
-
válasz
r3v0Lut10n #18354 üzenetére
Az a baj, hogy a prime szerintem megöli
Ne futassa senki ilyen 1.35Volttal meg 90fok környékén 1-2 órát
Y cruncher 1-6-0 tesztje nem terhel annyira, mégis kellően megizzaszt mindent. De ez inkább memória tesztre jó.
A prime-nak ami jó lehet, az nem a small, hanem a blend, az talán nem főzi meg.
Alpi. : Én elindítom, és 1 sec alatt 85 fokon van . Mondjuk 3900MHz és 1.337V mellett. Ebből is látszik, hogy a hőátadással van gond, mert nem tud melegedni ennyit az a réz blokk 1 sec alatt... Nem is foglalkozom vele, ezt a pár hót már kibírja, és reméljük kezdenek ezzel valamit a köv gennél
-
-
Alpi.
addikt
[Megnéztem én is, mennyire megy fel a hőfok prime alatt] , nem olyan vészes ez szvsz.
picit csalok.Vagyis inkább ferdítek a végeredményen, mert azért ezt csalásnak nem mondanám.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #18331 üzenetére
Gyakorlatilag igen az egyszalast ahogy le is irod utana szepen. Az hogy allcore mennyi pontszamod van pedig az alkalmazott hutestol - korulmenyektol - fugg amit adott esetben a PBO is hozna.
Ami a lenyeg hogy megint a feszultség és hőfok jött fel holott semmi probléma nincs azzal hogy annyi amennyi. Akkora hoatado felulettel kicsi fogyasztaskulonbség is nagy hofokelterest jelent.
Felolem mindenki ugy brennolja ahogy akarja de igazabol a ventigorbet kell elhuzni es kesz is van. Órabérben szamolva a raszant idot par ember megvehetne egy 3950x-et....
-
duvi
nagyúr
válasz
koxminator #18344 üzenetére
Köszi szépen a viszonyítást! Ezek alapján marad a Noctua. A 74,3 fokot mivel érted el? Nálam a Folding@home most 63 fok alatt megáll, ami alapbeállításokkal 86.6 fok volt.
-
koxminator
senior tag
Nekem CB20 alatt single 484, multi 4905.
y-cruncher alatt (1 óra futás) 85 fokig ment fel.
Konfig nagyon hasonló (más az alaplap), 3700x allcore tuning 4,2 Ghz, 1,2875V, DarkRock Pro4, és max. 74,3 C fokig melegszik.
Csak nekem a ház mini ITX (igaz, előlről 2x12cm-es CM Silent venti, felül és hátul gyári NZXT venti), amelyben még egy 2070Super is fűt. Szóval én ezzel elégedett vagyok, ez stabil.
CBO-van sehogy sem tudtam 4,1nél feljebb menni allcore és melegebb is volt az egész. Tanácsot is kértem pedig innen, segítettek is, sokmindent kipróbáltam, de nálam csak ez a tuti.
-
duvi
nagyúr
válasz
gaben88 #18334 üzenetére
Szia!
Igen, olvastam a te hozzászólásodat is. Ki is próbáltam, hogy Ryzen Balancedben visszavettem a max proci teljesítményt 95%-ra és baromi látványos (legjobb) volt a hőcsökkenésMinden másnál alacsonyabb értékeket kaptam. Cserébe a tesztek alatt érezhetően csökkent a teljesítmény, ezért álltam neki a manuális all core beállításnak, ami összességében a legjobb eredményt hozta (teljesítmény/hőmérséklet/ventipörgetés/feszültség).
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
wwenigma #18318 üzenetére
Hogy micsoda? Lefojtom a procit manualis tuninggal?
Izé.. mindenhol jobban teljesít a proci, manual tuninggal, (ha nem az allcore OC-ra gondolsz, akkor ne olvass tovább..)
mint ha hagynám a pbo-t. Vagyis tévedek, nem mindenhol, mert egyedül R20-ban a singlecore eredményem rosszabb.. Minden máshol jobban teljesít, mintha PBO-val menne..
Allcore 4.2-n több FPS-em van, több pontot kapok 3dmark-ban, ha 4.3-ra hajtom, akkor pedig az aida eredmények is azonosak, kevesebb fesszel, hűvösebben.
Jelenleg, ha PBO-val, 4* scalarral, +200mhz-vel megy a pbo, -50 offset-tel 10-15 fokkal melegebb tud lenni a játékokban, mintha allcore 4200-on hajtom.. Cserébe azonos, vagy jobb eredményeket hoz allcore-ral...
Szóval, mi ez a "lefojtás"?
Kb 2 hétig próbálgattam, próbáltam magam meggyőzni arról, hogy pbo-val tudom hozni az allcore szintjét és úgy fogom használni. De ez nem sikerült.. Tök jó, hogy több mhz-t látékok játékok alatt, de ennek sehol sincs eredménye (fps-ben sem). Hiába mértem bárhol is, az egy szálas teljesítményt leszámítva, ami csak az CB-ben jött elő, nem láttam különbséget..
Korábban raktam ide azonos vga-val is 3dmark eredményt, hogy mekkora különbség van a physx pontban PBO és allcore tuning között (nem a pbo javára)
-
JimKirk
tag
Üdv.
Tudnátok ajánlani Ryzen 3600-as proceszorhoz minnél alacsonyabb latency-s RAM-ot.
Magamtól erre([link]) jutottam, illetve ennél az összegnél ne legyen több. RGB nem létfontosságú.
Ebbe a konfigurációba szeretném:
-Asus PRIME X570-P
-Ryzen 3600 (nem X)
-RX5700XT
-Seasonic Focus GX-750 PSU -
válasz
fudi2002 #18327 üzenetére
dehogy gyengult.
van aramlasjelzo. 1500as fordulaton is mar nem latod porogni azt a ganyet. Ha meg feldurrantom 5000re, akkor szabalyosan sipolo hangot ad a mero. Ugyhogy nem a pumpa :) ( amugy nem semmi, mekkora ero van bennuk max fordulaton. kb fel sec alatt kihugyozta a fel literes tartalyt :) )
Meg a gyenge pumpa kiutkozne a vgan is. Azzal meg semmi gond.
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem is szükséges, egyszerűen nem probléma. Így működik.
Gyári specifikáció. Ráadásul nem buta, azok a spike-ok akár 1-2ms erejéig vannak a turbó miatt, gyenge terhelés esetén amikor nem probléma, vagy 1-2 szalon szintén alacsony aramfelvetelu állapotban. Megkuldve minden magot beáll más értékre.....
fahrii: körtét almával esete. Ne hasonlitgassuk őket mert nem egy kategória. És az alaplaptol is függ, ház szellőzés, etc.
-
duvi
nagyúr
válasz
fahrii #18324 üzenetére
Azért tuti, hogy jelentős különbség van a 3600X és a 3700X hőtermelése között. Először én is vakargattam a fejem
Az elmúlt évtizedekben összeraktam már pár gépet, de azt hittem, hogy most az egyszer elcsesztem a pasztázást.Le is szedtem a hűtőt, de ránézésre teljesen rendben volt. 2600X okés, hogy csak 6 mag és előző generáció, de ott semmi gond nem volt. Összeraktam a gépet, beállítottam az XMP profilt és használtam. Max terhelésnél se hallottam a ventiket. Itt egy mérés kép csak XMP profillal (XMP nélkül 1.49-ig is felugrott a feszültség), terhelés alatt:
-
duvi
nagyúr
válasz
hackeeeee #18310 üzenetére
Köszi a tanácsot! Megvolt az 1.2V-os teszt. Úgy néz ki, hogy ennyi is elég lesz neki
Az 1.25V után kicsit furcsa eredményt hozott a CB20
Single core 456-ról felment 477-re. All core viszont 4910-ről visszaesett 4875-re.
"Bár, ahogy nézem, nálad is van vdropp rendesen (ha nincs llc)."
Mi az az llc?(#18318) wwenigma
"ventiprofilt kell csak módosítani hogy ne porgesse fel olyan hamar. Túl sok extra hő se képződik, csupán a kis hoatado felület miatt emelkedik meg."
Ez okés. Ez volt az első amivel próbálkoztam, de sehogy nem sikerült lejjebb tornáznom a hőmérsékleteket. Alapjáraton 15 fok volt a hőingadozás és 0.5V a feszültségmozgás. Ezt sehogy sem tudtam venti profillal korrigálni -
wwenigma
Jómunkásember
Ahogy sokan másoknál, nálam is hatalmas hő és feszültségingadozás volt tapasztalható az alapbeállításokkal.
Csak nagyon gyorsan megjegyezném hogy semmiféle probléma nincs, a ventiprofilt kell csak módosítani hogy ne porgesse fel olyan hamar. Túl sok extra hő se képződik, csupán a kis hoatado felület miatt emelkedik meg. Viszont manuális tuninggal lefojtod a procit.
Hogy kontextusba helyezzem, intelnel 2-3* akkora hoatado felület van és azonos hőmérsékletet akár több mint kétszeres fogyasztással ér el úgy, hogy a coolert se fogod megfogni felette. Teljesítményben viszont, khmm, ottvagyunk.
-
Bélaaaa
őstag
Csak egy kérdés Hozzátok, nem teljesen ide vágó:
Van egy AMD laptopom, integrált vga-val. Mellette van egy dedi nVidia is. Hogyan lehetne megoldani, hogy letiltom az integrált vga-t és csak az nVidia maradjon használatban? Ha komoly cpu használat van, akkor akadozik az egér. Marhára idegesít.
A BIOSban nem lehet tiltani az AMD vga-t sajnos. Bármit állítok, valami gixer van. Nem lehet az eszközkezelőben letiltani, mert akkor a játékok köpködnek, hogy nincs videokártya a gépben.A gép ASUS FX 505DU, köszönöm.
-
válasz
fudi2002 #18312 üzenetére
Venni egy másikat. Problem solved.
Nekem sem tetszik ez a módi, de ez van. Nálam 3 éves a Liqmax II, még az 1600X-re vettem, de eddig nem tűnik úgy, hogy baja lenne. Én nem attól tartok, hogy mi lesz, ha bedöglik, hanem attól, hogyha bedöglik, hirtelen elég nagy hősokkot fog kapni a CPU, nem kellene, hogy a pumpa miatt elhalálozzon az is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
duvi
nagyúr
Sziasztok!
A napokban lecseréltem a jó öreg 2600X-et egy 3700Xre. Ahogy sokan másoknál, nálam is hatalmas hő és feszültségingadozás volt tapasztalható az alapbeállításokkal. Mivel az XMP profilok alkalmazásán kívül még soha nem tuningoltam, ezért két napig olvasgattam az itteni hozzászólásokat és ezek alapján megpróbáltam belőni egy hűvösebb és stabilabb rendszert. Végül az alábbi értékeknél álltam meg:
- XMP profil 1, All core 4.1 GHz, CPU core voltage 1,25V. Energiaséma Ryzen balanced (min:95%, max:100%). Terhelésnél a kezdeti 86,6 fok mérséklődött 69,3 fokra, a feszültség 1,49-ről stabil 1,25 lett és a venti fordulatok sem ugrálnak állandóan le/fel.
CB20 ezeket az értékeket hozta:
Configom:
- Alaplap: MSI X470 GAMING PRO a legfrissebb Biossal
- RAM: HyperX 32GB Predator DDR4 3200MHz CL16 KIT
- Ház: Fractal Design Meshify S2 Solid
- Proci hűtő: NOCTUA NH-U14S
- Ház ventik: elől 3db BQ Silent Wings 3 140mm PWM High Speed, hátul egy BLACKNOISE BlackSilentFan Pro PK-PS 140mm
Mivel ez az első manuális tuningom, az lenne a kérésem, véleményezzétek, hogy mindent jól állítottam-e be, illetve érdemes lenne lecserélni a fenti Noctuat egy Dark Rock Pro 4-re, hogy még lejjebb vigyem a hőmérsékletet? Cél a minél hűvösebb és csendesebb rendszer, stabil órajelekkel. Nekem a 4,1 GHz egyelőre elég, ezért nem is akarom feljebb húzni a plusz hőtermelés miatt. Előre is köszönet a segítségért! -
GIORGIONE76
őstag
én írtam korábban (tavaly) a conductonaut-ról, több mint fél évig használtam,
nem éreztem hogy romlott volna a teljesítmény, a kupakot nem különösebben bántotta, a feliratok logó olvasható volt, mondjuk nem volt egyszerű letakarítani, vegyszer kellett hozzá, a réz hűtút sem marta szét mint a városi legenda szerint
az előző pasztához képest -6C volt, de az valami középszerű volt, dokumentáltam is, asszem simán játék alatt mértem...
de az R2700 alatt volt, körültekintést igényel, nem szabad hogy kicsepegjen alóla és nincs baj, kicsi be kell kenni körben szigetelő anyaggal, sztem jó cucc, de a 3600Xnél áttértem a kryonautra -
vaakuum
addikt
ha a folyékony fém ilyen ütemben veszti a hővezető képpességét, milyen lehet az enyv szerű cuccok tulajdonságának a romlása? Kb. meg is van: 2 év alatt morzsálódóra száradó gyári ragacs... akkor meg akárhogy nézem, mindig a folyékony fém vezet az idő előrehaladtával is, azonos körülmények között. Legalább is a gari letelte után megkupakolt 3570k-m a mai napig megy normálisan, pedig a garancia után egy héttel lett kupakolva.. .kb mintha kenyeret vakartam volna le a felületről. A folyékony fémmel meg azóta is jól elvan.
Bár azóta én is forrasztott ryzent használok, azt eszembe nem jutna piszkálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged