- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vaakuum #15413 üzenetére
Ahogy hokusz is írta, én sem tapasztaltam ezzel gondot. Direkt a kétségeim miatt váltottam én is négyről kettőre, meg egyúttal gyorsabbra, de felesleges volt, a 4*8 3000 és 2*16 3600 között marginális még a tesztekben is a különbség, IRL meg szinte semmi. Annyit vettem észre, hogy határozottan gyorsabban POST-ol a gép, amióta két modullal hajtom, ez most vagy a darabszám, vagy a másik típus miatt van, de inkább utóbbira gyanakszom.
Más. Megjött a 3800X, 3600-at vált majd holnap. Kíváncsi leszek, lesz-e előrelépés az általam használt alkalmazásokban.
-
hokuszpk
nagyúr
-
Whysperer
addikt
válasz
vaakuum #1172 üzenetére
Vissza hozza vagy nem hozza. Mikor van mondjuk 50 artist egy helyen akkor nem szórod a pénzt 50x 250.000-es lapra, hanem veszel több gépet mondjuk.. érted veszek belől eegy rendes b450-t meg egy 3700x-t. és renderelek többet. sz.tem ahogy megnéztem így számolnak itt bent. Kiszámolják egy hardware-re,hogy mennyi dollár/másodperc/teljesítmény. Pont ezért lett az egész Server farm most 1 XEon kivételével teljesen lecserélve EPYC-re!
Rengeteg céget ismerek pl.: Digic pictures ahol az artistok 4790k-val dolgoznak stb. a mai napig. Londonban meg mindenki alatt egy XEOn volt,hogy amikor otthon vagy akkor azok is rendereltek.
-
Whysperer
addikt
válasz
vaakuum #1164 üzenetére
Tudom. 3D artis vagyok Technical Animator csak szimulációkat és rendereket tolok LION KING filmen dolgoztam és rengeteg AC, Destiny , Call of duty stb cinematicocon. Jelen pillanatban is Mayat - Houdinit Zúzok. Nem igazán gamer szegmensben gondolkozom. vaakuum ,de nem látom értelmét ebben a pillanatban venni egy 200.000+ os alaplapot.
Ahogy nézegetem a sok tesztet itt vagy veszek egy TR4-t vagy veszek egy 2700 at 60 ezerért vagy veszeke egy 3600/3700x . de nem tudnék kihasználni egy ilyen alaplapot úgy,hogy előnyét érezzem.
-
Whysperer
addikt
-
Fehercsoki
aktív tag
Prime 95, miután elindítottad válaszd a Blend-et vagy a Large FFT-t (nálam ennél a 2-nél száll el), semmi mást nem kell állítani, indíthatod is, futtasd pl 10 percig, aztán állítsd le, a végén pedig minden szálnál kírja, hogy hány error és warning volt. Engem ez érdekelne, vagy ha újraindul vagy kékhalálozik akkor az is egy eredmény. Neked is ilyen lapod van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged