Hirdetés
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Nálam az MSI B350es deszkánál furcsálottam, hogy nincs VRM dióda sem az aida sem pedig a hwinfo nem jelzett rá semmit, viszont az alaplapi hőre mondhatni fals adatokat írt ki alapjáraton 52fok, ami lehetetlen meghajtva meg olyan 70fokig is felment az alaplapi hő, közben a házban nincs meleg, lekaptam a tetejét betettem a kezem és egyáltalán nem éreztem meleget, de a ház ventiket pörgette rendesen, egy csarnokban nincs akkora kereszthuzat, ami a házamban van. Szereztem egy lézeres hőmérőt lekaptam a ház hátulját és elkezdtem méregetni. Nos a deszka hátulján a VRM-nél a hőfok pontra megegyezett az alaplapi hővel, amit a programok írtak. Szóval ezeken a deszkákon az alaplapi hő = VRM hőmérséklettel... Így azért más a szitu. Logikus és jó ötlet volt ez így, mivel nem a deszka hőhöz igazítja a ház ventijeit,hanem a VRM hőmérsékletéhez. Az nem lehet, hogy sok alaplapnál, mivel az alaplapi hőhöz igazítják a ventiket, ami ugye nehezen melegszik fel, azért csak alacsony fordulaton pörheti a ventiket a VRM meg forr mert nem ahhoz vannak kalibrálva a ház ventik és felforrnak? Bocsánat, ha hosszú voltam vagy volt már ez a felvetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- i7-12700KF újszerű/új CPU-k: 89,999-91,999 Ft! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD A10-6700 Quad Core FM2+ processzor
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- SzoftverPremium.hu
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest