- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
válasz
Tombolo #31198 üzenetére
Érdekes X370 GAMING PRO E7A33AMS.4IM
Amit leszedtem az E7A32A32AMS.1NA-s volt. Most akkor mi változott? Igaz az enyém X370 Gaming Pro Carbon lap,de az nincs a listában.
Szerk.: 2.
E7A32A32AMS.1NA
This BIOS fixes the following problem of the previous version:
- Update AMD ComboPI1.0.0.1
- Support new upcoming AMD cpu.E7A32A32AMS.1NA
2. This BIOS fixes the following problem of the previous version:
- Update AMD ComboPI1.0.0.3
- Support Ryzen 3000 series CPU.
- Change BIOS UI to GSE-Lite mode.Csak nincs a listában a X370 Gaming Pro Carbon csak Gaming Pro,de gondolom ugyan az. Felraknám ezt ha tényleg passzol.
-
Tombolo
tag
[link] itt megtaláltam az MSI beta biosokat
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Ez ma jött! R5 3600 vs 8700k 4.3ghz
Videólink -
kecsawi
senior tag
ASUS-ROG-STRIX-B350-F 5008-as biossal van valakinek tapasztalata?
-
FoLey-v
addikt
Csak én vettem észre,hogy az alaplap oldaláról eltüntek a májusi Béta BIOS?
-
Zen_Ronin
tag
Sziasztok!
Ryzen 5 2600 ,és B450 chipset-es alaplaphoz szeretnék memóriát vásárolni.
Az alaplapok kompatibilitás listájában háromféle Ridge /Summir, Raven, Pinnacle/ szerepel, és mindegyikhez más más memória.Nekem most tulajdonképpen melyiket kell néznem?
Mi a különbség köztük?Örök hála a válaszért!
-
-
Pro!Petya
addikt
válasz
NdrewSunix #31186 üzenetére
Nálam is be esik akár 0,480V -ra idle.
C-states be kell kapcsolni és akkor a frekit is visszaveszi ha az energiasémákban a min cpu 5-10%-ra van állítva.
Az a nem mindegy hogy load alatt ~100A bekérhet , míg idle ~6-10A is elég neki. Ezért nem fagy ki kevés feszen. -
válasz
Pro!Petya #31185 üzenetére
Újabb érdekességet fedeztem fel a tegnap este során.
Kinyomtam az xfr boostot a biosban és auton hagytam a cpu ratiot. Na ezzel egy pillanat alatt kékhalál következett be. Majd átírtam auto -ról 36 -ra, azaz 3600 lett az állandó cpu frekvencia. Így simán indul, megy a játék is amivel mostanában játszom.
Megnéztem CPU-Z -val és HWInfo64 -gyel is. Most azt lehet látni, hogy stabilam 3600-on a cpu és 0,7 - 1,2 V között ugrál a feszültsége. (VCore) Attól függ, hogy épp idle vagy terhelt.
Na most azt nem értem én laikus, hogy miként mehet 0,7 V -on is 3600-on, mint ahogy 1,2V -on. Nem kellene összeomlania 0,7V -nál? -
Pro!Petya
addikt
válasz
NdrewSunix #31184 üzenetére
10kör IBT VH az alap hogy megkéne lennie de sajnos ez nem jelenti azt hogy stabil lesz, ahhoz átfogóbban kellene izzasztani. PL.: OCCT/Realbench/P95/Corona/ + egy kis 64es multis game.
Mondjuk van olyan is aki már azzal is megelégszik ha a CB alatt nem fagy ki -
válasz
Pro!Petya #31183 üzenetére
Így nem fagyott tegnap, de engem nagyon zavar ez az állandó feszültség ugrálás, még idle -ben is. Szóval elbúcsúzom az XFR-től attól tartok inkább. Keresek valami aranyközépút OC-t a procinak. Aztán tesztelgetem IBT-vel. Ennél hány kör után mondható stabilnak amúgy?
-
Pro!Petya
addikt
válasz
NdrewSunix #31182 üzenetére
Így már nem fagyogat?
Sajnos a turbónak nem tudod állítani frekvenciáját és a feszültségét (mondjuk utóbbiban nem vagyok biztos talán negatív offsettel talán lenne arra is hatása, még nem próbáltam)
De igen ez vagy így működik vagy kikapcsolod és akkor sehogy -
válasz
Pro!Petya #31180 üzenetére
Nyomtam egy default bios beállítást és utána csak a ramot tettem 3000-re.
Ez most így néz ki jelenleg:Engem zavar, hogy 1,4 Vcore feletti feszültséget produkál időnként. Azt nem lehet beállítani esetleg, hogy ne 4100 MHz-en tetőzzön, hanem csak 4000-en és ne adjon maxban ilyen sok feszt?
Az XFR az vagy így megy ahogy megy vagy kinyomom és akkor nem megy? -
-
Pro!Petya
addikt
válasz
NdrewSunix #31179 üzenetére
Az a baj hogy nem látjuk az alaplapi résznél se a dram - soc- vddp feszt így csak találgatni tudunk. Bsod esetén már elég nagy az instabilitás mértéke. (csak terhelésnél jön elő vagy random?)
"vacakolhat" a ram is de azt is ujra ki kellene tesztelni esetedben mindkét frekin lehetőleg default cpu mellett hogy elkezdjük kizárni a dolgokat. LLC-t is azért kérdem hogy miként üzemel nálad mert van olyan tartománya a különböző szintjeinek hogy akár vissza is vehet a feszből terhelésre / és ennek ellentétje és erőssségi fokozatai.
Ezek laptól függően cpu/soc/dram llc - külön külön állíthatóak.
Ha azt mondod 100%ra hogy a ramfreki visszavételnél stabil lesz újra akkor "valahol" ott kell keresni a problémát. -
Cpu 4GHz (1,3V), ram 3GHz (1,35V) -nél teszteltem IBT-vel, Primemal, memtest86-tal és memtest64-gyel is, plusz fél évig úgy ment.
Ha vissza veszem a ramot 2800- ra akkor már nincs kékhalál, hetekig ment úgy BSOD nélkül cpu (1,1V), ram (1,35V)
Próbáltam kitenni 3 lapra hwinfo64 -ben, de csak két lapra tette ki, nem fért el a képernyőn már a harmadik oldal.Szóval te azt mondod, hogy inkább a cpu feszültség lesz alacsony és nem a ram vacakol?
Kézzel állítom, nem offset, hanem override lehetőséget kiválasztva.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
NdrewSunix #31176 üzenetére
A hwinfo64-et nyisd ki 3 laposra hogy minden látszódjon. (Ahogy nálam van fentebb)
Első körben keveslem a cpu feszt. Mivel lett kitesztelve a cpu és a ramok is?
A feszt offset állítasz vagy manuál? LLC?
Egyenlőre adj neki legalább 1,2V-ot aztán nézzük meg fagyogat e emelett is. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
NdrewSunix #31176 üzenetére
masodik esetben keves a cpufesz, nalam a 3.6 -hoz 1.165V -t ker minimum. mondjuk nekem 1700 van.
-
-
Pro!Petya
addikt
Nagyon viszket már a tenyerem!
Jönnek szépen a mérések, már meglehet nézegetni a Passmarkra és a Geekbenchre feltöltött (nem hivatalos) eredményeket.
(vannak elég frissek is)
Tudom messze van még a 7.-e de ez már egy erős iránymutató.Ha bír legalább olyan tuning potenciállal mint a mostani akkor tuti vétel lesz a 3600!
-
-
Pro!Petya
addikt
válasz
NdrewSunix #31172 üzenetére
PL. ami látszódik nálam is!
Hwinfo64 -
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
NdrewSunix #31169 üzenetére
Ha minden autón a soc feszültség a kérdés még.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Dragon3000 #31168 üzenetére
Ezzel kezdtem hogy valami fesz elvan csúszva a két beállítása között és hogy nézze át mik lehetnek a változók.
A ram ha kivan tesztelve rendesen akkor majdtökmindegy milyen frekin dolgozik mellette a cpu.(#31169) NdrewSunix
"Nekem minden más a default beállításon marad, ami gondolom auto."
Itt lesz a kutya elásva.... jó pár dolog van amit fel tol magától ha Oc van.
-
válasz
Pro!Petya #31167 üzenetére
Nem tudom és nem is értek hozzá ennél sokkal többet, mint állítani a cpu és ram frekvencián és feszültségen.
Nekem minden más a default beállításon marad, ami gondolom auto.
Amit leírtam, az biztosan úgy van, mármint 1,1V cpu fesz mellett nagyon rövid idő alatt kékhalált eredményez 3000-es ram frekvencia mellett. (Amíg 2800-on hetekig is elment.)
A ram frekvencia mindig a gyári, azaz 1,35V. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Pro!Petya #31167 üzenetére
Ezzel csak annyi a gond, hogy ahány példány, annyiszor máshogy viselkedhetnek. Másik példány, másik alaplap, másik ram. Így nem lehet általánosítani, ki kell próbálni, hogy a cpu-t visszateszi alapra és a vcore-t úgy hagyja, ahogy van és ha minden jó, akkor szépen fokozatosan megnézni kisebb feszültségen is. De az is lehet, hogy amikor oc-za van valami más is, amit állít csak nem gondolt rá.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
NdrewSunix #31164 üzenetére
Valahol akkor is kevés a fesz!
Most teszteltem ki hogy visszavettem 4,1GHz-ről 3,6GHz-re a frekit és a ramot hagytam 3466CL14-en.
Feszt csökkentettem 1,43V-ról 1,26V-ra.
Viszont az összes többi értékem változatlan maradt. (soc,dram,vddp)
(majd 30 fokos lakásban +IBT VH)
Most futtatom jelenleg 3GHz-en 1V mellett és 3466CL14-en ugyanúgy és jelenleg 7. körnél tart szval ez is menni fog....
-
Pakmara
őstag
Nekem anno azt tanácsolták RAM-os topikban mikor RAM OC-zni akartam és szenvedtem a 3200-ért (3000 simán ment) hogy ha a CPU-t is húzom akkor ne külön külön tesztelgessem a RAM és CPU OC stabilitását hanem egyben, mert IMC máshogy viselkedhet alapon és tuningolva. Nem tudom mennyire valós vagy mennyire urbanlegend. Végül a CLDO-VDDP állítgatása hozta meg az eredményt.
-
válasz
Pro!Petya #31163 üzenetére
Valami összefüggés pedig lehet, mert 1,3V@4GHz cpu OC mellett simán megy 3000-en az Aegis, amint visszaveszem 1,1V@3,6GHz -re a cput, rövid időn belül kék halállal száll el a Windows. Amennyiben a ramot is 2800-ra állítom, minden stabil.
(Ezt úgy, hogy semmi mást nem állítok csak a cpu feszt és frekvenciát, valamint a ram frekvenciát.) -
Pro!Petya
addikt
válasz
NdrewSunix #31161 üzenetére
Elméletileg nem! Viszont érdemes lenne biosban a fesz értékeket átfésülni hogy változtak-e a beállítottak.
Első körben soc , dram , vddp ... etc.(#31162) Ragnar_
Meglátjuk , már csak 6 nap
-
Ragnar_
addikt
válasz
Pro!Petya #31159 üzenetére
Mondjuk én annyit tudok hozzátenni, hogy kitesztelt OC-val alulfeszelve gyakorlatilag 0 problémám volt eddig a procival, és egy időszakban még videot is tömörítettem vele a háttérben, minden mag 95% felett órákig, közben netezés youtube stb.. és semmi hibajelenség nincs kb. 2 év használat alatt. Szóval bár szerényebb OC-vel de +1 a Ryzen megbízhatóságára. És szerintem a következő szériák csak jobbak, hiszen a Zen-nél még volt Ram mizéria is.
(Kíváncsi leszek egyébként a ZEN2 tuningpotenciáljára, elvileg 5GHz-es memóriafrekvencia is lehetséges, de órajeltuningról még nincsenek infók.)
-
Az létezik, hogy az 1600x 4GHz-en elviseli az Aegis ramot 3000-en, de alap 3,6 GHz-en már csak 2800-on stabil a ram?
Lehet ilyen összefüggés vajon? -
Pro!Petya
addikt
válasz
NdrewSunix #31158 üzenetére
Persze kiteszteltem azt is! 4GHz-hez is bekért már közel ~1,4V-ot. szval ugy vagyok ez már nem oszt nem szoroz
2017-óta megyeget ilyen fesszel és hibaszázalékon belüliek (voltak) a *mostani és az újkori méréseim között ........khm sőt.
Az optimalizációknak és az újabb biosoknak köszönhetően még jobbat is megy. Így nehéz lenne megmondani milyen szinten van a természetes elhasználódás mértéke.
Nem 5-10 évre terveztem a használatát , de ennyi pénzért be volt tervezve hogy ha elpukkanna akkor kap majd egy másik 1600-at vagy 2600-at. Viszont úgy gondolom hogy még bőven van benne és úgy kerül majd a polcra hogy még sok sok üzemóra tartalékkal fog megpihenni, mivel az új szériára már biztos lesz upgrade.
Mai napig nem találtam amúgy még hszt hogy valakinek elpukkant volna ebből a szériából, ezért úgy vélem jó sokáig elmennek. Amúgy meg a sima "turbo"-hoz 2 magra is 1,5V -ot adogat gyárilag igaz hogy nem folyamat. -
-
Pro!Petya
addikt
válasz
NdrewSunix #31156 üzenetére
1,439V
Elsőre soknak tűnhet , de ennyin stabil. Próbáltam alámenni de ott az IBT vagy a Prime már hibázik.
Még egy 280-as aio is megfogja 65-68C-on stressz teszt alatt ezzel a fesszel.
Játékok alatt (amire használva is van) ott meg átlag ca. 40-50C -on mozog, game-től függően. -
-
Pro!Petya
addikt
válasz
NdrewSunix #31154 üzenetére
-
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Ezt a HPET tiltást még mindig érdemes csinálni? Unokaöcsém gépén Wicher 3 alatt időnként iszonyat FPS droppok vannak, és nem tudok rájönni miért...
-
huntenseN
tag
Bios reset megoldotta, köszönöm a segítséget!
-
huntenseN
tag
Msi Afterburner is 3100MHz-et ír játék alatt. Valakinek valami ötlet?
-
19ati93
senior tag
válasz
huntenseN #31144 üzenetére
Mondhatni ez normális. Nekem 3.6-on megy bios oc-val az 1600, de a windows sose mutatja ezt pontosan. Sőt kb semmit se mutat csak a 3.2-es alap sebességet, és mindig ezt.. CPU-Z vagy Hwmonitor/hwinfoval nézd meg. Jó eséllyel megy az ahogy beállítottad, csak windows butus.
-
huntenseN
tag
válasz
NdrewSunix #31145 üzenetére
Apex Legends meg Overwatch inkább.
Néztem igen, 3.1GHz terhelés alatt, ha biosból állítom és nem Ryzen Masterrel.
Viszont ha visszalépek biosba, ott azt írja amit beállítottam neki, 3,5GHz. -
-
huntenseN
tag
Sziasztok!
Asszonypajtinak raktam össze egy alap konfigot.
Asrock B450M Pro4
Ryzen 3 1200Szeretném kicsit megrángatni a cpu-t, 3500-3600MHz-re.
Ha biosban beállítom, akkor látszólag el is menti, viszont windowsban nem változik semmi, 3.1GHz a max órajel.
Mit csinálok rosszul?
Ryzen Masterrel be tudom lőni, még 3700-on is stabil 1.23 fesszel, de biosban szeretném beállítani, mert asszony nem fogja belőni magának minden indításnál a ryzen master profilt..
Köszönöm!
-
hokuszpk
nagyúr
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretném,hogy valaki tudna nekem segíteni ebben a PSate OC-ban? Én az 5. képen látok valami olyasmit, vagy tévedek?
Régebbi és jelenlegi Bioban is így megy a gépem. Olvastam hogy van értelme ennek a PState Oc-nak.
Innen leszedtem ezt a táblázatot RyZenPstateCalc.xlsx , (első link ). De egyedül nem szeretnék bele vágni !
-
Feriboy2
aktív tag
válasz
GuineaPigMan #31139 üzenetére
biztosan fogja tudni kezelni a lap. minden ddr4 memó először egy alap sebességen (2133 vagy 2400 mhz-en) indul el először és csak utána tudod fentebb állítani a biosban.
a 3000-res ramnak 99% esélyt adok hogy fog menni legalább 2933 mhz-en -
Simi37
őstag
válasz
GuineaPigMan #31137 üzenetére
Nem, nem egyezik meg. 2933 az 2933, 3000 az 3000. Természetesen az ebből adódó teljesítménykülönbség elhanyagolhatóan kicsi. Most már javultak a biosok de az elején az volt a jellemző, hogy 2933ig minden oké volt, 3000 vagy fölötte már egy kis szerencse is kellett az IMCtől is függ (inkább mint a laptól de a laptól is). Szóval megveheted a legdrágább lapot is, de hiába ha az IMC nem bír többet.
ed: Mondjuk egy ettől a laptól én nem várnék csodát.
-
GuineaPigMan
tag
válasz
GuineaPigMan #31136 üzenetére
Továbbá az alaplaphoz RAM támogatás terén 2933Mhz van írva, az megegyezik a 3000Mhz-el?
-
GuineaPigMan
tag
válasz
SECTORnooB #31131 üzenetére
Akkor egy ASROCK AB350M-HDV R3.0 alaplap jobb választás lenne? 17-18 ezer forint körül mozog
-
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
NdrewSunix #31127 üzenetére
eloszor teszteld ki, hogy a 3.6 megy-e egyaltalan 1.1V fesszel. Nekem az 1700-as 1.1625 -ot ker.
aztan ha tenyleg stabil, kapcsold vissza a Cool'n quiet -et, es vagy mukodik, vagy nem. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
GuineaPigMan #31128 üzenetére
A320 -as lapban nem is lehet tuningolni.
de elbirja. -
kecsawi
senior tag
válasz
Dragon3000 #31129 üzenetére
De kiírja, hogy ryzen energiasémában vagy, így meg lehet nyugodni. Nincs további teendő ez ügyben.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Én hanyagolnám a 320-as lapokat.
Már nagyon olcsón kapni B350-es lapokat, "időt állóbbak" -
válasz
A támogatott procik között van az MSI oldalán.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
NdrewSunix #31124 üzenetére
Tudomásom szerint a 1903-nál már ráoptimalizálták a kiegyensúlyozott sémát így nem szükséges a ryzenes.
-
GuineaPigMan
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a MSI A320M PRO-E alaplap, mindenféle tuning nélkül elbírná a Ryzen 5 1600 processzort? -
Kösz a segítséget!
Szerintetek van arra lehetőség, hogy úgy állítsam be az 1600X -et a B350M Mortar lapon, hogy 1,1V 3,6GHz legyen a max teljesítmény/ frekvencia, de idle -ben ezt vegye vissza amennyire lehet.
-
válasz
Amd chipset drivert leszeded és felrakod.
Amúgy meg a minimum proci használatot 90%-ra felrakod meg mindent kikapcsolsz, hogy energiát takarítson meg ugyan ott vagy.
-
kecsawi
senior tag
válasz
1903 után felrakod a radeon szoftvereket, és ott lesz.
-
-
-
pengwin
addikt
válasz
NdrewSunix #31118 üzenetére
Sőt én jobban is szeretem, ha nem ugrál állandóan le/fel a fesz és a CPU órajel.
Miért?
-
-
BullKoxa
őstag
válasz
kecsawi #31115 üzenetére
Helló. Nekem sokáig azon volt, és ugrált a fesz és az órajel is, most csak az órajel mozog fesz épp hogy. Mióta a legújabb chipset driver van fent Ryzen energiasémán van a masina.
hokuszpk : cool'n quiet persze be van kapcsolva. De nem megy a dolog. Sajnos a régi bugal sem jó már.
Csak bírja, ha azt elviseli hogy sok User auton használ minden feszt, ha meg nem lesz x5xx + 3xxx. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
BullKoxa #31114 üzenetére
ne tulozzunk, nemvagyok nagy szaki, csak idonkent igyekszem logikusan gondolkozni.
visszaolvasva , regen is valami bugot hasznaltal ki, nyilvan ezt javitotta az uj bios.
a cool'n quiet van engedelyezve van ? bar nekem ha a fix freki magasabbra volt allitva, mint a megadott max gyari turbo ertek, akkor sosem vette vissza, mondjuk nem is foglalkoztam vele, idleben igy is allnak a ventik. -
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Msi X370 Gaming Pro lap, 1700X. Tavalyi biosal ( 6db-l ezelőtti, azóta ennyi kijött ) minden frankó volt most feltettem a legújabbat a Update AMD ComboPI1.0.0.1 miatt. Hátha lesz + % . De vannak benne újdonságok! nagyjából belőttem az OC-t , de inkább kérdeznék ! ? Régebben úgy lehetett beállítani bug miatt a fesz visszavételt hogy elmentetted a Manuál OC-t és újraindítás után ismét Bios , és a Cpu feszt vissza Auto-ra , így jó volt.
Itt ezek micsodák? Olyan mintha csak fix feszt lehetne állítani, a másik pedig mintha az alsó határ feszét állítaná be, de az is fura mert 0,300 tól indul.
Jelenleg így próbáltam , de a feszt nem veszi vissza semmikor sem !
Bocsi,hogy így zúdítom a kérdéseimet !
-
-
Atish19
őstag
válasz
Thrawn #31108 üzenetére
Megcsináltam. F31-ig felflasheltem a biost. EC FW updater adminisztrátorként lefuttattam és szimultán újraindult a gép. Valamiért ezután már csak az F6 backup biost értem el és sem az egér sem a billentyűzet nem működött. Csináltam 1 áramtalanítást (táp kikapcs). Ezután újra az F31 jött be és flasheltem is az F40-et. Eddig működik. Hátha valakinek hasznos lesz ez az írás.
-
Atish19
őstag
Sziasztok! Jött új bios a lapomra, de a megjegyzésben ez olvasható: 2. Before update BIOS to F40, you have to install EC FW Update Tool (B19.0517.1 or later version) to avoid 4DIMM DDR compatibility on 3rd Gen AMD Ryzen™ CPU.
Fogalmam sincs mi ez az EC FW tool. Ha jól látom csak a 3-as szériához szükséges. Akkor vajon nekem kell ezzel foglalkoznom vagy simán dobhatom fel az új biost? -
Ragnar_
addikt
válasz
Stonerice #31097 üzenetére
Nézd meg ugyanazzal az i3 al Witcher3-at mondjuk népesebb faluban akkor azt mondod majd megérte a 1600 , 10-el kevesebbért meg főleg, mert egy 4/4 bizony akadgatna, mint még néhány modernebb CPU igényesebb játék AC például. De ha zavar a 35 vs 37 FPS még mindig eladhatod az 1600-at és vehetsz egy i3-at helyette.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Stonerice #31100 üzenetére
A gyorsabb ram kb elhanyagólható, a 2666os kit és a 3000es kit között 1-2e a különbség. Amúgy az az érdekes, hogy néztem én is a játékot ügye a Te mentéseddel és mindegy volt neki a ram órajel, a cpu oc és a vga oc is, mert a legjobb és legrosszabb érték között 1-2 fps volt ryzen 2600 3333MHz-es ram és rx480 8GB, nekem se volt több fps-em. Ez van egy fos halmaz a motor
-
RVR400
veterán
válasz
Stonerice #31095 üzenetére
Szerintem ez alapján, valamint ez alapján akár ignorálható is az egész kérdéskör...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux Mint
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700KF
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Crucial 240GB SSD eladó
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest