- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
addikt
Sziasztok.
Előre is elnézést hogy ide írok, 1600x-em van de úgy látom itt nagyobb a mozgás mint nálunk.
Szóval a gyári 3600mhz helyett most 3700mhz-en megy akármit állítok. Feszültség ugrál 1.2 és 1.4v között még 0 terhelésnél is
Arra a Ryzen Masteres anomáliára mi a megoldás, hogy bármit állítok benne nem maradnak meg a beállítások újraindítás után? Eddig tökéletesen működött 3700mhz-en amit még régebben beállítottam, alacsony feszültségen sőt ha nem volt terhelve akkor a feszt is megfelezte (kiegyensúlyozott energiagazdálkosánál). Most vissza akartam venni 3600-ra még kisebb fesszel, de mintha meghalt volna.
Megy a save profile, apply aztán újraindítom és eltűnik. Sőt utána már apply-olni sem lehet RM-en belül, hiába nyomok rá nem történik semmi csak úgy, ha a beállítani kívánt 3600mhz-es értéket megváltoztatom 3625-re, majd apply és vissza 3600-ra. Így elfogadja.Biztos vagyok benne, hogy az RM a ludas, már próbáltam safe módban letörölni Revo+Ccleaner párossal hogy a registryből is kitöröljön mindent de ugyan az.
Letöröltem az MSI Afterburnert is, hátha az a baja de eddig működött mellette tökéletesen.Akárhányszor újratelepítem megvannak a mentett profiljaim de nincsenek alkalmazva. Volt már CMOS reset, az sem segített.Gondolom egy Windows reinstall megoldaná, de azt meg nagyon nem szeretném, ha nem muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D AM4 processzor (garanciális: Alza, 2025.11.11-ig)
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Processzor Intel Core Ultra 9
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest