- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
addikt
Sziasztok.
Előre is elnézést hogy ide írok, 1600x-em van de úgy látom itt nagyobb a mozgás mint nálunk.
Szóval a gyári 3600mhz helyett most 3700mhz-en megy akármit állítok. Feszültség ugrál 1.2 és 1.4v között még 0 terhelésnél is
Arra a Ryzen Masteres anomáliára mi a megoldás, hogy bármit állítok benne nem maradnak meg a beállítások újraindítás után? Eddig tökéletesen működött 3700mhz-en amit még régebben beállítottam, alacsony feszültségen sőt ha nem volt terhelve akkor a feszt is megfelezte (kiegyensúlyozott energiagazdálkosánál). Most vissza akartam venni 3600-ra még kisebb fesszel, de mintha meghalt volna.
Megy a save profile, apply aztán újraindítom és eltűnik. Sőt utána már apply-olni sem lehet RM-en belül, hiába nyomok rá nem történik semmi csak úgy, ha a beállítani kívánt 3600mhz-es értéket megváltoztatom 3625-re, majd apply és vissza 3600-ra. Így elfogadja.Biztos vagyok benne, hogy az RM a ludas, már próbáltam safe módban letörölni Revo+Ccleaner párossal hogy a registryből is kitöröljön mindent de ugyan az.
Letöröltem az MSI Afterburnert is, hátha az a baja de eddig működött mellette tökéletesen.Akárhányszor újratelepítem megvannak a mentett profiljaim de nincsenek alkalmazva. Volt már CMOS reset, az sem segített.Gondolom egy Windows reinstall megoldaná, de azt meg nagyon nem szeretném, ha nem muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hunt: Showdown
- alza vélemények - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Amd Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged