Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
addikt
Sziasztok.
Előre is elnézést hogy ide írok, 1600x-em van de úgy látom itt nagyobb a mozgás mint nálunk.
Szóval a gyári 3600mhz helyett most 3700mhz-en megy akármit állítok. Feszültség ugrál 1.2 és 1.4v között még 0 terhelésnél is
Arra a Ryzen Masteres anomáliára mi a megoldás, hogy bármit állítok benne nem maradnak meg a beállítások újraindítás után? Eddig tökéletesen működött 3700mhz-en amit még régebben beállítottam, alacsony feszültségen sőt ha nem volt terhelve akkor a feszt is megfelezte (kiegyensúlyozott energiagazdálkosánál). Most vissza akartam venni 3600-ra még kisebb fesszel, de mintha meghalt volna.
Megy a save profile, apply aztán újraindítom és eltűnik. Sőt utána már apply-olni sem lehet RM-en belül, hiába nyomok rá nem történik semmi csak úgy, ha a beállítani kívánt 3600mhz-es értéket megváltoztatom 3625-re, majd apply és vissza 3600-ra. Így elfogadja.Biztos vagyok benne, hogy az RM a ludas, már próbáltam safe módban letörölni Revo+Ccleaner párossal hogy a registryből is kitöröljön mindent de ugyan az.
Letöröltem az MSI Afterburnert is, hátha az a baja de eddig működött mellette tökéletesen.Akárhányszor újratelepítem megvannak a mentett profiljaim de nincsenek alkalmazva. Volt már CMOS reset, az sem segített.Gondolom egy Windows reinstall megoldaná, de azt meg nagyon nem szeretném, ha nem muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD A8 7680 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- i7 3770 CPU + Asrock Z75 Pro3 alaplap + CPU hűtő eladó
- Intel Celeron Processzor G3900 2M Cache, 2.80 GHz, Intel HD Graphics 510, tesztelési célra kiváló
- Intel Core i3-6100 Processzor 3M Cache, 3.70 GHz
- Intel Core Ultra 5 235 BOX (3év Alza garancia)
- Intel Core i5-3470 Processzor 4 mag 4 szál 6M Cache, max 3.60 GHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest