Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HypeeeR
tag
Szia!
Én korábban hasonló cipőben jártam, írtam is róla itt, igaz, hogy csak 2x8GB-ról volt szó. Volt egy G.Skill TridentZ RGB 3000MHz-es 2x8G-s kitem. Rajta volt az alaplapom támogatási listáján, de nem akart működni a D.O.C.P. profiljával, illetve manuálisan beállítva sem (DRAM calculator + Thaipoon Burner-el számolva), csak 2666MHz-en ment stabilan hosszabb ideig. Néha lefutottak a tesztek gond nélkül, néha kékhalál, vagy megfagyott a képernyő. Próbáltam az akkori aktuális bios-okkal (Asus ROG Strix X470F -> 2-3 verziót is néztem), de nem akart működni. Kipróbáltam a ramot több másik gépben is, gond nélkül ment a D.O.C.P. profillal, illetve XMP profillal is intelnél. Eladtam, vettem helyette egy másik kit-et, ami nincs rajta a listán, de itt többen ajánlották (HX432C16PB3K2/16). Ezzel probléma nélkül működik a D.O.C.P. profillal is (3200MHz) már lassan fél éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- OpenWRT topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Windows 11
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Titan Quest II
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest