- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Megműtöttem a Sapphire 7970 Dual-X-em. A ventirezgés téma miatt írom ide, mivel a 7870-es Sapphire-okon is ugyanez a típus van.
Amit találtam benn, az nem is volt vészes. A venti korrekt darab volt belülről, viszont valami elképesztően kevés és rendkívül híg olajszerűséget találtam a csapágyban, nem csoda, hogy nem volt az igazi, de legalább nem volt teljesen kiszáradva még.Gondolom, valami nagyon finom műszerolaj lehetett, nem jött be. Ellenben tőlem kapott egy jóadag normálisabb lítium bázisú, EP adalékos csapágyzsírt, és jelentem jobb, mint újkorában, az a kismértékű rázás is 90%-ban megszűnt, ami volt.
Maga a művelet nagyon egyszerű volt, 3 csavart kellett kicsavarni a venti körül, így ki lehetett fordítani a helyéről, és két csavarhúzóval szét lehetett pattintani ventit. Csak a lapátokra kell ilyenkor vigyázni, illetve a belső tekercsre, azt nem szerencsés a talpról leválasztani a felső résszel együtt.
Ha pedig már szét van szedve, nagyon könnyű a csapágyba és a tengelyre némi csapágyzsírt tenni. Az összeszerelés ugyanilyen egyszerű volt, a felesleges zsír letörlése után összepattintottam a ventit, és visszacsavaroztam a helyére. A művelet közben amire még vigyázni kell, ne nyírjuk ki a kártyát statikus feltöltődéssel, illetve a hátuljáról se törjünk le semmilyen felületszerelt alkatrészt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest