Hirdetés
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Projektor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxxxxxxx
tag
válasz
Malibutomi #36894 üzenetére
Nagyobb felbontáson nem jön feljebb az AMD?
Am az új meghajtóval kapcsolatba vélemény, felrakható?
-
xxxxxxxxx
tag
Sziasztok! Többször dilemma a Sapphire Backplate és nélküli verzió különbsége. Voltszerencsém fórumtárstól szerezni egy Backplate 1040Mhz es bioszt. Még1X kösz!
Biosz olvasóval én is belenéztem mi is a különbség. Érdekesség képen megosztom veletek a képet. Mert hogy ilyen is legyen.
Más fülbe nem láttam különbséget.
-
xxxxxxxxx
tag
Hello! A GTA5 ben az a minimap bug, hogy villódzik az útválasztó hol kisebb hol nagyobb szünetekkel. Tehát a csík ami az útvonalat jelöli.
-
xxxxxxxxx
tag
Sziasztok! Igazából egy MSI 290X Lightning apróhirdetés mozgatta meg fantáziámat.
Kicsit visszaemlékeztem MSI Lightning 6870es kártyám über gut teljesítményére és hangtalanságára.
390 Nitrom úgy gondolom teljesen rendben van vállalható jó kártya. -
xxxxxxxxx
tag
Sziasztok!
Felmerült bennem a kérdés esetleg érdemes lehet e 390Nitro kártyáról 290X es Tri-X vagy Lighting ra váltanom. Mit gondoltok? -
xxxxxxxxx
tag
Én is kb. megnéztem mit tud a saját Nitrom megvásárlás után. Kissé új korába a kártyának nem megfelelő OC esetén nekem is előjöttek a képhibák ez a villódzás, de mostanság nem tapasztalok ilyeneket. Játszok vagy tesztelek egyet gondol beáll az egész kép és vége. Ha gyors vagyok ALT+F4el kilépek, de ha nem akkor beállt.
Észrevettem Haven OC pontvadászatba, hogy magasabb órajelen nekem nem mindig hoz magasabb pontszámot. Tegnap egy közepesnek mondható OC-val olyan pontszámot értem el, csak lestem.
-
xxxxxxxxx
tag
Most töltöm a legfrissebb drivert bár nálam nem volt ventilátor gond. Letöltési hely megadásakor szembesülök hogy hirtelen 3-4 driver telepítőm is van még a gépen
Azért AMD-nél rendesen ráfeküdtek a softwer driver kérdésre..
Kérdésem hogy a VRM höfokokat meddig, hány fokig lehet engedni? -
xxxxxxxxx
tag
haha 4K Virtual Super Resolutiont
-
xxxxxxxxx
tag
válasz
he7edik. #33138 üzenetére
Hello! Mióta rájöttem hogy ilyen lehetőség is van mindent VSR el játszok 3200X1800ba
Elég frankon mennek a játékok sőt több játék is van a gépemen amihez még erre is rávághatok vonalsimítást az ultra grafikai beállítások mellett. Simább letisztultabb képet kapsz. Ami szerintem abszolult jó átmenet FHD és a jelenleg drága pénzért mért 4K közt. Mikor drájvert frissítek és automatikusan visszaáll 1920X1080 as felbontásra a háborodottság kiül arcomra. Mi ez a szar?!?! WFT! -
xxxxxxxxx
tag
válasz
gergo19 #33007 üzenetére
Hello! Én gémelek a FarCry 4 -el legfrissebb patch minden DLC. Igaz csak VSR el.
3200X1800 4X es vonalsimítással egy Ultra Grafik modal is megspékelve azért szerintem ez így erősebb mint maga 4K. 25-30FPS-s mondanék átlagnak nagyrészt így megy. Elégé ugráló értékek vannak ez szituáció függő de szerintem nem lesz gond Ultra 4K val.Am meghajtó program kérdésben. Nekem is volt egy fél napos szó mi szó küszködésem driver fel-le majd regclear. Végelkeseredettségemben, nézzük mit tud a dobozban lévő DVD
és igen akkor volt először stabil patent minden! De amiket leír a kolléga elég aggasztó.
-
xxxxxxxxx
tag
Neten és tesztekből sok olyan videót vagy cikket láttam. Zsír új épp hogy kicsomagolt kártyának rögtön 100mW azt adjad neki módon amit csak bír. Mennyire egészséges ez? Vagy nincs jelentősége?
-
xxxxxxxxx
tag
válasz
zsolti1 #32914 üzenetére
Hello! Nekem sima Nitrom van úgy gondolom nem kell félni a kártya vetemedésétől elégé egyben van a kártya.
Utólag én vettem rá egy vízhűtésnél használatos hivatalosan 290X re való hátlapot.
Beszereztem tailor74 kártyatárs által a 1040Mhz es Biosz verziót is. Amit mégx1 nagyon szépen köszönök!Ezzel is tökéletesen megy.
-
xxxxxxxxx
tag
válasz
#Morcosmedve #32480 üzenetére
Igen, akkor én is jól gondolom, nálam is úgyan ez van. Vga driver gond lesz megint csak
-
xxxxxxxxx
tag
válasz
GeneraL_XTX #32397 üzenetére
Elég nagy hűt tud termelni a kártya főleg a 60fokos küszöb miatt is. Nálam R5 van és az oldallapon kifele húzó ventilátor van. A cél hogy minél rövidebb úton a hő távozzon a házból. Egyébként zárt venti nélküli megoldásnál érződik hogy a kártya felfűti az oldallapot
Talán én még azt megnézni hogy nem az első hanem a 2. PCI slotba átteszem a kártyát.
Közbe új drájver Link valaki csekkolta már?
Nem rég felflasheltem sima nitro karimra a hátlapos nitro bioszát amibe1010 helyet 1040Mhz en megy a GPU kíváncsi leszek mi tud majd a gyakorlatban.
-
xxxxxxxxx
tag
válasz
adamcadmon #32129 üzenetére
Hello! Nálam is jelen van az általad említett probléma. Viszont nekem csak a Dirt Rallyban felfedezni. Mi lehet az okozója nem tudom mert jó pár drájvert kipróbáltam + még a játékot is moddoltam.
-
xxxxxxxxx
tag
válasz
Erdei88 #31964 üzenetére
Teljesen jó, ajánlót!
GPU Stress Test
Komoly OC val. Láttam már 71C fokon is. -
xxxxxxxxx
tag
Én is mindent VSR el játszom 3200X1800 bár amiket én gémelek ott megvan a legdurvább helyzetekben is a 45FPS 4X vonalsimítás mellett, játék válogatja. Tudom felesleges szinte a vonalsimítás, de ha full akkor full
AMD meghajtóba minden max minőségre van véve.castiels: 380 Nitro pénztárcakímélőbb megoldás Full HD felbontásra. Ugyan azon jó tulajdonságai lehetnek mint nagyobb testvérének halk és hűvös. Bár 3 venti elég jól gazdálkodik a 390esen. Összehasonlító teszt.
-
xxxxxxxxx
tag
válasz
Bigemperor #31743 üzenetére
Hello Valószínű ugyan az a tápunk lehet. Nálam egy Sapphire R9 390 Nitro üzemel I5 4690K val. Nem lehet probléma!
-
xxxxxxxxx
tag
Valahogy a kezdettől fogva hiányzott róla
Sapphire R9 390 Nitro -
xxxxxxxxx
tag
válasz
königsee #31088 üzenetére
Hello! Nekem is ugyan ez a kari van. Fél nap driver fel-le instalálás után.
Megnéztem mit tud a eredeti DVD-n lévő telepítő.. úgy lett először jó!
Aki nem értené a szítut. Ha előtte is AMD karid volt felismeri, de valami memoria bug van benne és 500 vagy 800mb memóriát ír a kártyára és ennek is függvényében mennek a gémek.
Majd ha frissíteni akarod a drivert akkor először el kell uninstalálni az előző drivert. Rátelepítős modon nem lesz jó! -
xxxxxxxxx
tag
-
xxxxxxxxx
tag
Én is lefuttattam elég meglepő érdekes eredmények vannak. wtf
ASIC ez mi ez? -
xxxxxxxxx
tag
válasz
Nathan Boggs #30880 üzenetére
Sapphire R9 390 Nitro ettől ugy gondolom nincs jobb hűtésű 390es. Viszont érdemes megnézni hogy termetes ~31cm-es megoldásával befér e.
Még1 elég durván OC teszt. -
xxxxxxxxx
tag
Ennek jól felhúzták az agyát
Nekem is ez a nitro r9 390es van még nemigazán ügyeskedtem tuning lehetőségekkel. Ti milyen eredményeket tudtatok elérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest