- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
válasz
#Morcosmedve #36390 üzenetére
Eddig nem tűrtem meg 70 foknál melegebb alkatrészt a házamban, de mondjuk nem is nagyon volt, úgyhogy szokatlan.
Megpróbálkozom akkor egy szívó ventivel.(#36391) mcwolf79 : Köszi a választ neked is!
-
LLKobe
veterán
válasz
#Morcosmedve #36318 üzenetére
+1
-
CptAdamica
veterán
válasz
#Morcosmedve #36296 üzenetére
Sajnos ez az igazság, nyugodtan lehetne a topikont "MSI, Sapphire Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X"-nek hívni.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
#Morcosmedve #36279 üzenetére
Èn úgy tudom a DDU blokkolja, hogy települjön újraindítás után a win driver.. Nálam sosincs ilyen baj.
-
LLKobe
veterán
válasz
#Morcosmedve #36271 üzenetére
Már sorry de itt mindenki leragadt a Windows Millenium-nál?
Mi ez a h*lyeség hogy egy VGA cseréhez újra kell húzni az oprendszert, meg le kell tiltani a netet?
Simán DDU-val leszeded a régit, vga be, és felteszed az újat. Ennyi. Nem kell túlmisztifikálni. Nekem ezen az oprendszeren a 3. Vga van beüzemelve, hiba nélkül. -
Televan74
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #36125 üzenetére
Drivert leszedtem DDU -val, utána új driver föl és 800*600 volt csak hajlandó elindulni.Azóta próbáltam DP kábellel is, nem volt problémám.Azért is írtam hogy csak valami szoftveres keveredés lehetett nálam a windowsba. Megijedtem először hogy a kártyával van valami gond.Főleg azért voltam betojva,mert a legutolsó vapor-x ügyintézése 2,5 hónapig tartott.
-
Tomdriver
őstag
válasz
#Morcosmedve #36087 üzenetére
Irigylem embereket, hogy ennyi idejük van. Kb. 5 sorban le lehetett volna írni a lényeget és akkor talán el is olvasnánk. Amúgy már kezd unalmas lenni ez a téma egy szakmai topicban, mindenki próbáljon objektív véleményt alkotni és erre már ígéretet is tett a Topikgazda, miért kell ezt újból leporolni?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
#Morcosmedve #36073 üzenetére
"Az, mar necces, ha folyamat a temaban szereplo vga-k ellen beszel."
ez azért véleményem szerint nem történt meg, egyesek többet látnak bizonyos dolgokba, mint kéne.
-
válasz
#Morcosmedve #34127 üzenetére
Dr. Cortex a crash bandicoot-ból..Néha még én is meglepődök rajta.Hát ettől a crimsontól egyenlőre minden jobb majdnem.
-
mcwolf79
veterán
válasz
#Morcosmedve #34127 üzenetére
Szerintem jobb a 15.10 még mindig.
+1
Én is azt raktam vissza, és minden faxa -
válasz
#Morcosmedve #33903 üzenetére
Hardveres gyorsítást nekem ki kellett kapcsolni a böngésző en, mert lökte az "amd képernyőillesztő nem vàlaszolt..." szöveget, azóta nyugton van.
Más hibát én nem tapasztaltam. -
mcwolf79
veterán
válasz
A SW BF-ban bugzik tőle az égbolt, és a barlangos pályán is bugos.
15.10 nálam tökéletesen fut. -
Televan74
nagyúr
válasz
Én feltettem tegnap az Assassin's Creed Syndicate miatt.de nem sokat változtatott rajta.Eddig nagyobb hibát nem tapasztaltam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Nem tapasztaltam anomáliát, még.
-
válasz
#Morcosmedve #33283 üzenetére
Hivatalosan nem engedik, de nincs gari matrica a csavarokon.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
A Giga nem hivatalosan engedi,de ha kinyírod a csavarokat akkor ők is óvhatnak.EVGA az egyetlen,de az meg only Nv.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
nem hiszem, de nincs rá szükség. majdnem olyan halk terhelve, mint egy aftermarket majd 20rugós hűtés.
többet ér 3 laposabb venti, nagyobb hőleadóval mint két magasabb venti kisebb hőleadóval, ha a hangerő fontos. de persze mindenki maga dönti el,mi neki a fontos.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#Morcosmedve #33280 üzenetére
de, ha le kell venni az msi hűtőjét, mert halkabbat akarsz, gondolom garivesztés. nomeg add hozzá egy csendesebb hűtő árát is.
sapphire triX kifejezetten halk. [link]
-
he7edik.
addikt
válasz
#Morcosmedve #33278 üzenetére
ASUS Black/Strix?
-
válasz
#Morcosmedve #33223 üzenetére
Nekem volt/van mindkettő, semmi különbség nincs a hőfokok között. Inkább csak a design a döntő érv.
-
gainwardgs
veterán
válasz
#Morcosmedve #33040 üzenetére
Akkor csak simán bugos
-
válasz
#Morcosmedve #33032 üzenetére
A linkeken mindkettő béta,töltöm a 15.10 verziót.
#33033 Tomdriver :
Nálam nincs házban.#33034 Televan :
Nem kell gariztatnom,egyszerűen visszaküldöm.
Ha egy 390 háklis a lapomra akkor az nekem nem kell. -
válasz
#Morcosmedve #32854 üzenetére
Köszi a vàlaszokat.Lenne egy kérdésem akinek van tapasztalata kérem segítsen.Ideiglenesen vettem az apron egy sapphire r7 250x kàrtyàt amíg nem tudttam megvenni a 290x-et
Egyszercsak elfüstöl(szerintem az egyik kondi).Garanciàlis januàrig.Ja amibe hasznàltam (xfx pro750,asus p9x79,3930k)El vittem gariztatni.Egy hónapig nem történt semmi.Ma irtam egy kellemes hangvételű emailt mert telóba mindìg lepattintottak.Érdekes pont ma jött vissza az üzletbe a beszàlítótól.Gondoloma az email hatàsàra.Az üzenetbe pontosan az àllt(A beszàllítótol vissza jött.Mivel égett nem fogadjàk ezérz mi is vissza adjuk a terméket.)Ilyenkor mit lehet tenni?Persze hogy égett mibel xar volt.A fogyasztóvédelemhez lehet fordulni?Màr csak elvböl is.A segítségeket előre is köszönöm. -
Gamer21
tag
válasz
#Morcosmedve #32722 üzenetére
Hát pont táp cserét nem akartam
mert most az is bele fog fájni vagy 30K -ba
, de úgy látszik akkor lehet ebben az évben be ruházok egy jó kis tápra , és majd jövőre ha ki jön az új szériás radeonok , majd azok közül választok ! mert már ez a mostani 6970 hát ......, nem igaz jó már semmire se
Vagy lenne az NVIDIA megoldásai , amiknek szerintem még jó lenne a tápom , de ,,,,,nem álok át a sötét oldalra
-
Gamer21
tag
válasz
#Morcosmedve #32720 üzenetére
Értem ! köszönöm a választ !
-
válasz
#Morcosmedve #32612 üzenetére
-
válasz
#Morcosmedve #32526 üzenetére
Én is csináltam egy a tiéddel megegyező mérést 2 okból is.
1. - hogy az msi vs sapphire nitro 275watt vs. 375watt kérdés tisztába kerüljön
2. - ez így elég jól szemlélteti a kettőnk procija közti különbséget.
Az órajelek, fesz, power limit minden esetben a tiéddel megegyezőek, a proci ugye i5 4690 (non-K).
Konnektoros mérést nem végeztem, mert nincs fogyi mérőm, így a szoftveres mérést tudjuk össze vetni, ha ez mérvadó lehet egyáltalán.Alap/alap 1040/1500
237,5W szoftveres mérésOC 1120/1650 TDP+50%
245,5W szoftveres mérésOC fesz emeléssel
1150/1650 TDP+50% +88mV
311,5W szoftveres mérésSzerintem a képek magukért beszélnek, a fogyasztás beli különbség elhanyagolható, viszont a procik közti különbség beszédes..
Érdekesség képpen lefuttattam a firestrike ultra-t is a 24/7-ben használt órajeleken..
1100/1600 TDP+50% +0mVHát na....
Remélem ér valamit az összehasonlításom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#Morcosmedve #32594 üzenetére
Jam, csak nem tudom, hogy mennyit számít, esetleg 8.1 nem-e jobb valamennyivel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#Morcosmedve #32592 üzenetére
Kéne, de az az elkövetkező időszakban szabadidő hiányában el fog maradni.
Vagy, majd meglátjuk, lehet ha holnap meglesz hozzá a csí, akkor kap egy szűz rendszert.
Nem tudom, hogy a win10 mennyivel jobb-rosszabb ebben az esetben.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#Morcosmedve #32582 üzenetére
Jelenleg úgy néz ki, hogy olyan 10-20% körül hoz a 970%-hez képest.
Az a gond, hogy a proci menne még, csak nem tudom hűteni szegényt.
Amúgy, a nagy különbséget Nálam az Static server okozta. Vector 2D-re volt állíva. Áttettem Vector 3D-re, és megjavult.
-
válasz
#Morcosmedve #32582 üzenetére
Igen, tudom hogy ideje lenne proci cserének, dilemmázom, hogy 1150-es K-s, vagy skylake K-s, ha már cserélek
...Off vége..
-
Habugi
addikt
válasz
#Morcosmedve #32526 üzenetére
Na ez egy frankó kis hiánypotló tesztre sikerült!
HWInfós mérés kontra fogyasztásmérő, facca!
A dúrva az, hogy a Tahitim 1250-1300 magasságában 1.3V-al alulról súrolja ezt a fogyasztást, HWInfo64 alapján legalábbis..
-
trufa12
addikt
válasz
#Morcosmedve #32537 üzenetére
lehet oc is csak akkor miért 2 hét után
fosik be 1szer driver újra rakás után , szerintem driverrel volt valami. de most ok
-
trufa12
addikt
válasz
#Morcosmedve #32527 üzenetére
Én kaptam tegnap egy random fagyást . Azóta semmi .
-
oliba
őstag
válasz
#Morcosmedve #32527 üzenetére
Nekem is egyszer csak előjött, nem volt végig. Ha tényleg ilyen hibája lenne a drivernek, akkor már régen anyázna fél fórum (nem PH) ettől a hibától. Ja és nekem az összes driverrel rossz volt a 15.7-től kezdve. W10 hibára pedig itt a megoldás, amit persze képtelen voltam megcsinálni ilyen leírással.
-
oliba
őstag
válasz
#Morcosmedve #32480 üzenetére
Úgy tudom, hogy ez W10 bug. Nekem korábban is előjött (15.9.1). Van megoldás a neten rá, csak nekem nem sikerült megcsinálnom. Format C megoldotta.
8GB-val pedig úgy néz ki a helyzet, hogy lefoglal 6-7GB-ot. Ott már érezhetően elkezd szaggatni minden
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#Morcosmedve #32509 üzenetére
Na majd kiderül.
Annak idején a 270X-ekkel is mindig tesztelgettem a drivereket.. Lehet ezt folytatni fogom.
Mondjuk az máskérdés, hogy pont drivergaliba amiatt váltam meg a cf-től.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#Morcosmedve #32505 üzenetére
Ha jó a stable 15.7.1, akkor felteszem majd azt. Holnap érkezik a kártya.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#Morcosmedve #32497 üzenetére
Van ami nem változik.
Elérhető az még valahol?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Az úgy szép..
Akkor valszeg a 15.7.1 fog felmenni.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Na akkor mégse érdemes a bétákat erőltetni?
SoapMacTravis: a dupla hsz-eket ha lehet kerüljük, használd kérlek a szerkesztés gombot, arra való...
-
xxxxxxxxx
tag
válasz
Igen, akkor én is jól gondolom, nálam is úgyan ez van. Vga driver gond lesz megint csak
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#Morcosmedve #32458 üzenetére
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
#Morcosmedve #32325 üzenetére
Egy kicsit megkésve...
Processzor 2600k 4,8ghz + zalman cnps 10x akasa ventivel, elöl hátul 2db 20cm venti külső, szabályozható tápról, felül egy 12cm-es venti a vga 390 nitro Raijintek hütő 2db akasa 12cm venti 70%-ra állítva, 1125/1600mhz. A Star Wars Battlefront 1080p ultrán ment.
-
Televan74
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #32442 üzenetére
Kutyám hogy eljátszana vele!
-
Sontir Fel
őstag
válasz
#Morcosmedve #32436 üzenetére
Akkor lett volna igazan paff, ha latod hogy a foldon ulok torokulesben es a nyuszi beugrik az olembe mikozben az oldallapokat szedem lefele
segitett a draga... ha mar evente 2-3 alkalommal siman vedlik es emiatt kb meg egy nyuszi van bent a gepben
-
huby80
senior tag
válasz
#Morcosmedve #32407 üzenetére
És az ilyen kishüttö bordák érnek valamit?
-
korcsi
veterán
válasz
#Morcosmedve #32396 üzenetére
Nem jól értelmezed. Nincs 0.8-as szorzó, az ágak együttes terhelése van megadva.
Ha csak 3db 12V-os ágat terhelsz azzal le tudod terhelni majdnem teljesen a tápot. (3x12Vx15A=540W)Amúgy meg igen, nagyon határeset ez a táp hozzá.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
#Morcosmedve #32402 üzenetére
"Nalad tudja a 3,9-et az osszes magra mindig?"
Jelenlegi lapban nem, az MSI H97 Gaming3-ban remélhetőleg tudni fogja, attól függ milyen BIOS lesz rajta, de valószínüleg nem
Akkor megpróbálom úgy. Winyókhoz bőven elég a 12-es, most azt nem tudtam eldönteni hogy a 14-est hova rakjam alulra vagy felülre? Nem tudom mit szólna az MSI kari, ha alulról pofánfújnám levegővel
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
#Morcosmedve #32399 üzenetére
"non K i7-4770 le fogja majd limitálni"
Dehogy limitálja le, se a 290-et se a 970-et nem limitálta semmilyen esetben sem
Mégiscsak egy Haswell i7-ről beszélünk na
a ház sarkában közvetlenül a hátsó venti fölött? és az miért jó?
-
kp59
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #32394 üzenetére
Köszönöm válaszod.
Ettől tartottam én is hogy a leadott amperral lesz a gond.
A tápon nem szoktam spórolni hiszen ez az FSP táp sem egy rossz minőségű darab (az FSP tudtommal egy megbízható márka de javíts ki ha tévedek) csak eljárt felette az idő hiszen már vagy 8 éve vettem és akkor ugye még a videókártyák nem igényeltek annyi erőforrást mint manapság. -
PhilBrick
őstag
válasz
#Morcosmedve #32394 üzenetére
Azt a 360*0,8 szorzót nem igazán értem.
-
válasz
#Morcosmedve #32349 üzenetére
a raptr leszkenneli a telepített játékaidat, és méri, mennyi időt töltesz velük. x időnként kapsz y pontot, egy nap max 60at. ezeket be lehet váltani. 15-25ezer 1 játék, régebben több is volt, pl. titan quest, mostanra csak a devil may cry maradt 25ezerért, a max kb. 5 volt.
500 pontért vehet valami extrát da:i-be. eguideok is vannak.
beválthatod hardware-re is, jelenleg a radeon r9 270et adják 80e pontért. -
válasz
#Morcosmedve #32341 üzenetére
én a pontgyűjtésre használom, de sajnos mostanra jórészt kifogytak belőle a játékok. talán feltöltik, jó lenne, van egy rakás pontom. ilyen bronz-ezüst-arany kuponos sorsolásokra van még értelme benevezni, vagy hardverre, ha van még.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
#Morcosmedve #32343 üzenetére
Sajnos a raptr progi tényleg eléggé ipari hulladék szvsz is.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
#Morcosmedve #32343 üzenetére
Nálam teljesen jól működik. A ti hibátok!
-
válasz
#Morcosmedve #32341 üzenetére
Menj ezzel át az AMD-vs-nVidia topic-ba, ott megjavítják neked azzal, hogy elmagyarázzák: igazából jól működik, te és én vagyunk hülyék (meg még páran, akiknél épp nem működik).
-
válasz
#Morcosmedve #32338 üzenetére
Ahogy mondod..Picit jobb, picit melegebb, picit hangosabb. És itt a hangsúly a "picit"-en van.
Egyébként ja, a battlefrontban megvan a 980 szint is, igaz az nem derült ki, hogy alap, vagy oc volt-e -
Milka 78
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #32325 üzenetére
-
Bigemperor
senior tag
válasz
#Morcosmedve #31986 üzenetére
Nekem nem sajna, csak xar hdmi-t.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
#Morcosmedve #31953 üzenetére
Tudom, hogy nem adnak semmit, de ne kelljen már ehhez tapsikolnom is.
Egy kva DP kábel már nem fért volna bele gondolom a 114k-s vételárba. Szerintem annak nem a monitorhoz kellene alapból járnia (azokhoz sem szoktak hdmi-n kívül mást /max. dvi-d/ adni).
-
Televan74
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #31953 üzenetére
Úgy is csak a kártya a lényeg!
-
Bigemperor
senior tag
válasz
#Morcosmedve #31951 üzenetére
A legszebb, egyre kevesebb cumó jár egy ilyen karihoz. A telepítőlemez mellé egy kábel (asszem 8 pin-es) mindössze!
(MSI 390)
-
Televan74
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #31913 üzenetére
Megy pü! Nem offolom szét a topikot ezzel.
-
Televan74
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #31908 üzenetére
Cole86 -t is úgy néz ki,hogy már tud majd rendelni a jövő héten.Már alig várom.
-
Gamer21
tag
válasz
#Morcosmedve #31897 üzenetére
Lehet mondasz valamit
-
Televan74
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #31885 üzenetére
Nemsokára az enyém is meg lesz rendelve.
-
Televan74
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #31882 üzenetére
Hát lassan a nemi szerveim állapota illik a felhasználói nevemhez.Televan a ...!
-
válasz
#Morcosmedve #31828 üzenetére
Igazat adok az érvnek, de ahol csak az FXAA az alternatíva, az sokkal mosottabb.
Olyat próbáltál már, hogy maga a játékmotor csinálja a resample-t? Pár hsz-el lentebb írtam pár példát, amiben szerintem jól működik (jobban, mint a VSR, már csak azért is, mert nyilván csak a játékon belül aktív, tehát barmolja szét a Windows asztalt, hogy kézzel ki/be kelljen kapcsolgatni...).
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#Morcosmedve #31585 üzenetére
egyetértek. tegnap játszottam egy kicsit, és a vrm hőfok pont annyi,mint a gpu. tehát a hűtése korrekt. nem hangos, és nem melegszik ilyen 70+ fokokra. egyetlen baja van, hogy óriási hosszú, ezért nem megy bele minden gépbe. nekem is ki kellett szednem fél centi miatt az egyik HDD keretet.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #31531 üzenetére
Persze köss bele.
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #31524 üzenetére
Nem tudom mit vettem be de hat!
-
válasz
#Morcosmedve #31415 üzenetére
Na jó, igaz, a menüben még megvolt a 60.
Arra akartam utalni, hogy a standard játékbeállításokról beszélek, nem valamilyen extra tweak-elésről ini file-okban, vagy egyesek szoktak még "injekciókat" is használni (SweetFX és társai), vagy külön mod-okat (amik "túlhúzzák" a képminőségi paramétereket és/vagy ténylegesen is betesznek valami újat, pl. nagyobb felbontású textúrákat, stb), hanem az eredeti nyers játék hagyományos beállításai... -
vaakuum
addikt
válasz
#Morcosmedve #31246 üzenetére
Nálad mennyin megy hozzá a proci?
-
Televan74
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #31184 üzenetére
133.659 -ért megint kapható. Szépen felvitték az árát.Nem tudom hogy Cole fórumtárs mikor tud majd a nagykernél rendelni.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
#Morcosmedve #31167 üzenetére
Nincs most így előttem, mert nálam nem jelentkezik. 1040Mhz GPU alapórajel nálam bőven jó, így 50 fps alá nem megy.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
#Morcosmedve #31165 üzenetére
Jaja, ez ilyen. Ha állítom a grafikát, mindig újraindítom a játékot.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
#Morcosmedve #31163 üzenetére
Akkor alt+tab, aztán vissza. Egyből megszűnik. Sajnos a játék hibája.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
#Morcosmedve #31161 üzenetére
Nem a v-sync bugos még? Mert én nem tapasztalom, de nála nincs is bekapcsolva.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #31093 üzenetére
Ha vsync be van kapcsolva akkor azert. Nem jaratja fullon magat ha nem kell. Csak amennyi kell a 60fps-hez
(#31092) königsee
Ja jo, a lapodon meg a hexa van -
Malibutomi
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #31086 üzenetére
Na es hogy megy a GTA?
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
#Morcosmedve #31084 üzenetére
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
#Morcosmedve #31081 üzenetére
Na, AMD, az ördög "18666":
3Dmark11 1125/1600 +50% alapfesz
Lemértem újraCPU 4,2/3,4-en van, de a fiziksz szkórón kívül nem hozott egy deka pontot, a 3,6/3,3-hoz képest, durva ez az i7. 4,2/4,0-ig majd azért felviszem sztem, aztán lehet 4,4-4,2/4,2-ig is feluppolom.
De végre GTA Ötözés
-
Televan74
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #31052 üzenetére
Szép ez a piros - fekete párosítás.Grat a kártyához,remélem nem fogsz csalódni benne.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Grat!
Jöhetnek a tapasztalatok!
-
oliba
őstag
válasz
Gratu, szép gép. Akkor mehet is a tuning
-
oliba
őstag
válasz
#Morcosmedve #30974 üzenetére
1100-at mindegyik tudja, csak az a kérdés, hogy mekkora fesszel. 1150-et 50%-a tudja, míg fölötte már ajándék. ASIC-ról nem tudok nyilatkozni. Annyira nagy összevetés nem készült és a tuning is annyira körülményes, hogy sok ember nem is foglalkozik vele (ezért is nem lehet asic-ról megmondani mennyit megy).
Memóriánál is elég nagy a szórás. Valakinél 1300 körül megy, valakinek megy az 1600+. Attól függ, hogy a powerplay-t kiütöd-e AB-ben (anélkül nincs is értelme tuningolni)
-
Televan74
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #30977 üzenetére
Vennék beszámítással.Vaporom már volt elég.Csak jelenleg hiány van,ott ahol venném. Már kínomban rákérdeztem a 390X -re,de még a Fury Pro -ra is.Bár a Fury ár/fps aránya nem igen jó fullhd -n.A MSI 390 lenne rá az ideális.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #30972 üzenetére
Szerintem valtozo, nekem 1010 az alap, siman megy 1100- on alapfeszen. Viszont az egyik venti zorogni kezdett, ugyhogy megy vissza cserere.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #30959 üzenetére
Szerintem a Sapphire is teljesen jo, az hogy par % meger-e felarat az mar egyeni dontes kerdese.
A beallitasok is ki hogy szeret jatszani szinten egyeni preferencia, en igy hasznalom a GTA-t, ezt a par dolgot leveve is nagyon szep, es nagyon szepen fut. nem eroltetem as MSAA-t.
Viszont ezekkel a beallitasokkal meg 3200x1800 VSR-el is megy 40-50fps-elOde meg mar nem is kell nagyon elsimitas.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #30955 üzenetére
Toltok fel videot mindjart.
A felbontas 1440p VSR-el 1080-as monitoron. Elsimitas kozul csak FXAA, a grafikus opciok kozul a legtobb very highon, csak a shadows, meg a post process high azt hiszem (utalom a motion blurt meg a DOF-ot)Ja es Powercolor 390
Ezekkel a beallitasokkal meg a 7950-en is megvolt az 50 koruli fps
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #30951 üzenetére
en most megneztem ugyanazzal a beallitassal amivel a 7950-en hasznaltam, es VSR 1440P high/very high FXAA, es 70-90FPS-el fut
-
Gabisan
tag
válasz
#Morcosmedve #28262 üzenetére
Ez egy kamu oldal,en is itt akartam venni a kartyamat,visszahivtak es mondtak hogy +16 ezerrel dragabb,KAMU az egesz!Az argep az nem adja a valosat!
-
Ren Hoek
veterán
válasz
#Morcosmedve #28262 üzenetére
Megkérdeztem, konkrétan a 97K az a sima 290... még mindig nem javították. A 3 év garit is kérdeztem, de arra nem jött válasz.
Szerintem kérdezd meg mindenképpen! Mert lehet a gari is elírás.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
#Morcosmedve #28258 üzenetére
Melyik boltban nézed? Ott ahol a 290-et 290X-nek árulják? 3 év gari szerintem fake. Mindenhol 2 év...
-
-Solt-
veterán
válasz
#Morcosmedve #28258 üzenetére
A Sapphire-re csak 2 év garancia van... Ha egy áron van a Matrix és a Tri-X, én biztos, hogy a Matrixot választanám, már csak a 3 év garancia miatt is!
Egyébként nekem a sokat szidott DC2-s 290X van, és a hűtésével semmi gondom.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
#Morcosmedve #28257 üzenetére
Azért kérdeztem, mert most 117k bruttó a Sapphire R9 290X 4GB GDDR5 Tri-X OC 3 év garival.
-
m0h0senator
őstag
válasz
#Morcosmedve #28254 üzenetére
Ha jól emlékészem Procy-nak van matrix-a ami a gyári hűtővel throttlingolt vízzel viszont az egyik legjobb. Ha léggel szeretnéd használni akkor trix vagy vapor x vagy lightning
-
Xmister
senior tag
válasz
#Morcosmedve #28254 üzenetére
TRI-X. A Matrix hűtése gyakorlatilag megegyezik a DC2-vel, nem a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest