-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
#02119936 #9650 üzenetére
Nekem speciel semmi gondom azzal h így szólaltál meg..pusztán annyi hogyha most vennék Rx-et, nem arra lennék kiváncsi hogy az esetlegesen rosszabb hütésűnek tartott persze okkal...karim valaki lefosozza h most kib*tam az ablakon a pénzt.
Én vaciláltam Rx vs 1060..de sokat olvastam itt órajel droppról, és féltem bevllalni bármelyik 480ast+ sokaltam is kicsit a 8gigát amit rápakoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Programozás topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen egeret válasszak?
- Reklámblokkolók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 2060 SC GAMING 6GB OC!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest