Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
Na most végre úgy tűnik hogy a beállításom jó lett az alzás kártyával. BF V is királyul működik, Borderlands 3 is, és ahol nagyon sok hülyeséget csinált: FH4 is teljesen jól működik most.
-
HSM
félisten
válasz
csababarca #38495 üzenetére
Ez így kb. semmire nem jó. Kellene minimum egy HWiNFO "sensor only" mérés, hogy látszódjon a min/max/átlag is ami volt a játék alatt.
-
sumdudum
tag
Azt írták a kollégák itt a topikban, hogy az XFX-ek hulladékok:(
Sapphire a legjobb a többi meg a kettő között.
Egyébként pont illik a procidhoz az 580! -
kory1987
tag
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék.
Ezt a kártyát néztem ki: XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB
Kérdésem továbbá az lenne, hogy miképpen illik a videokártya a mostani gépbe. A processzor és az alaplap még jó lenne, ha bírna pár évet. Igazából csak egy kis vérfrissítésre gondoltam. Csak stratégiai játékokat játszok a pc-én (Civ6). Az xbox miatt uhd-s monitor vételét tervezem és szeretném, hogy bírja a gép is a FreeSync-t. Jó választás ez a kártya, vagy inkább 590-et nézzek? Ott is mit, ha igen
ASRock H87M PRO4
Intel Core i5-4670 3.4GHz
Kingmax 2x4GB 1600MHz DDR3
Kingston HyperX Fury 120GB SSD
Toshiba 2TB 7200RPM SATA3 HDD
CoolerMaster K380 ház
ID Cooling SE214
FSP Hyper 600WKöszönettel Kory
-
sumdudum
tag
Köszönöm a válaszokat uraim! Egy másik kártya volt kinézve, de azt halasztom. Tesztek alapján meg ez a kártya ideális lenne minden tekintetben, de olvasgatván kicsit megijedtem, hogy veszek egy terméket és mókolnom kell vele, hogy normálisan működjön. A mókoló program meg akad a driverrel.
Így kicsit megnyugodtam! -
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #38487 üzenetére
Nem feltétlen baj az. Drága hobbi. Mondjuk a fülesem nekem sem túl drága, a 30K-s HyperX Cloud-al elégedett vagyok. Simán kihozta a különbséget felsőkategóriás hangkártyák között is, mondjuk azt még a 10+ éves feleennyibe kerülő Sennheiser fejesem is.
-
Csupingo
veterán
válasz
NdrewSunix #38487 üzenetére
Ha te vetted volna azt a Sennheiser fejhallgatót, biztos hallottad volna a különbséget.
-
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #38485 üzenetére
Hát ahhoz, hogy szépen szóljon a fülesem.
Nem szeretem az alaplapiak dobozhangját.
-
NdrewSunix
őstag
Tippeltem/ vicceltem csak, nem tudom mire kellhet egy olyan drága hangkártya. Akkor lehet mozitermed van.
( befejeztem)
Azért is írtam, hogy egyetértek az alulfeszeléssel a hang csökkentésének érdekében. Nekem a legdrágább alkatrész a videókártya a gépben, ezért gondolkodom így. -
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #38483 üzenetére
Miért lennék DJ vagy zeneszerző? Sehol nem írtam, hogy az lennék.
Nekem is van két darab 18 centis, plusz egy 12-es ami besegít, mind igen csendesre beállítva, egy speciális, 60 000 forintos házban ami erre van kihegyezve, de azért nem mindegy, a VGA-ról 180 vagy 220W-ot kell kiszellőztetni.
A teljesítményre reagáló "elég" ventivel éppen az a baj, bukod a csendet ha terhelés van. -
NdrewSunix
őstag
Igen, én is a zaj miatt csökkentek a feszültségen, mert szerintem napi pár óra játékkal auton is el kell mennie évekig simán. (Szerintem a 3 év garanciát kibírják uv nélkül is.)
(#38482) HSM:
Nem tudtam hogy te DJ vagy zeneszerző vagy.Mondjuk nekem van elég venti a házban az átszellőzéshez amik teljesítményre reagálnak.
A halk működést aláírom és támogatom is. -
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #38477 üzenetére
Direkt kiemeltem, hogy így mindössze 4,5% sebességről lemondva egy halk, de határozottan hallható kártya helyett kaptam egy olyat, amit NEM IS HALLOK dolgozni játék közben. Szerintem ez egy lényeges difi.
A megtakarításhoz számold hozzá, hogy kevesebb hőt termel a házba, ezáltal kevésbé terheli/melegíti a tápom, kevésbé melegíti fel a drága alaplapom és a közelben lévő 80 000 forintos hangkártyámat, ez anyagilag sem elhanyagolható szempont, hogy ezen alkatrészeim várható élettartamán is jelentősen javítok közben.
(#38478) Asbee: Pontosan.
Nagyon élvezem amúgy, hogy ennyire csend marad játék közben, 1200-1300 rpm és közben hűvös, pont kimarad az az 1500rpm körüli tartomány amikor elkezd erősödni a venti szélzaja.
(#38479) nrg_52: Én is emlékszem rá. De attól, hogy egy égő vagy porszívó sokat fogyaszt, még nem kell a gépemnek is.
-
kisza25
félisten
válasz
Zaj, hő, élettartam....
-
hegegabi80
addikt
válasz
sumdudum #38467 üzenetére
Jó kis kari, nekem is ez van.
A 6000 Mhz memória se tévesszen meg, mert a nagy többségében simán feltolható 7000-ra, sőt nálam 8000 Mhz-en megy gyári fesszel hiba nélkül.
A gpu feszt én is lejjebb vettem, hiszen ez a trendi az AMD kariknál.
De ha gyári értékeken hagyod akkor se lesz gond, jó ár/érték arányú kártya. -
Asbee
veterán
válasz
A zaj inkább ami meghálálja, már akinek fontos. Én is belőttem úgy, hogy játékok alatt 1366mhz mellé, kap olyan 1040-1050mV- ot. Ez olyan 70-80mV különbség a gyárihoz képest. A fogyasztás nem érdekel, de nyugis este a fülem meghálálja.
72 fokig elengedve, saját ventiprofillal így alig hallani a gépet játék alatt.
-
Z_A_P
addikt
Szerintetek egy 580 (8GB) mivel gyorsul többet, gpu vagy mem tuninggal? Melyik a "hasznosabb"?
-
HSM
félisten
válasz
nrg_52 #38470 üzenetére
Pár watt mínusz?
Nálam a Nitro+ gyári 1411Mhz-éhez képest kb. -40W a kis alulfesz és 1350Mhz GPU órajel beállítás, bőven megérte, hogy halk kártya helyett így konkrétan már nem is hallom, hogy megy játék közben.
Ez egyáltalán nem kevés spórolás egy 225W TDP-jű kártyánál sem. De csak a gyári 1340Mhz beállítása automata fesszel is csodát tesz (-25-30W), ha valaki nem akar vele sokat foglalkozni.(#38467) sumdudum: A linkelt kártya éppen azon kevés típus egyike, ahol minimális OC-ért nem rontották el az AMD jól működő alapórajeles beállítását. Úgyhogy ha csak te nem rontod el valami OC-tool-al, akkor jól kéne működjön.
-
Pferi
senior tag
[link]
Asus Radeon RX 580 Dual OC videókártya, 4GB GDDR5, 256-bit, egész jó ajánlat, ráadásul az Amdrewards-os játékok is választhatók hozzá. -
nrg_52
addikt
-
TIT
veterán
válasz
sumdudum #38467 üzenetére
Milyen hiba?
Semmilyen hiba nincs,legjobb kari ár,értékben.reaim: Lehet nem sokat számít 250Mhz,de azért írj a sapphinak vagy annak az inkorrektnek aki neked eladta,hogy ugyan már dobjon már meg a gyárival,de amilyen trehány gondolom nincs meg neki,de ha visszavinnéd a karit nagyot nézne.
-
sumdudum
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy érdemes-e egy [link] beruházni? Olvasom itt a fórumon, hogy sok baj van ezekkel a kártyákkal(mókolni kell a frekikkel, BIOS hiba, driver hiba, gyári hiba, misztikus hiba)
Ha szimplán berakom a gépbe telepítem a legfrissebb driverét menni fog?! -
reaim
újonc
válasz
CirrMee #38461 üzenetére
amúgy nem tudom jót nézek-e de bios verzió szerint ez van most rajta és ezzel is 1411 Mhz kellene legyen vagy ez nincs össze függésben? [kép]
Úgy látom amit meg be loadoltam az nem is jó hozzá mert az samsumg memóriáshoz van viszont akkor ugyanezt a biost kellene újra flashelnem? -
reaim
újonc
Üdv!
Van nekem egy Sapphire Nitro+ rx 580 4gb kártyám aminek a gyári Gpu clock ahogy nézem 1411 Mhz kellene legyen, nekem viszont 1220 MHz-re áll be alapból és nem is nagyon engedi feljebb húzni. Bios switch performance módban van, power limit +50, játékokban sem megy 1220 MHz fölé. Mi lehet ennek az oka vagy mit lehet ezzel kezdeni így, hogy 1411 MHz-en ketyegjen?
Előre is köszi[kép]
-
Mizol29
senior tag
Ez most hírtelen nem ugrik be, hogy mi és hol is akar lenni. Melyik driverről van szó? Én korábban nem láttam ilyen opciót benne. Meg a 300-ról 600-ra feltolja az órajelet netezés közben. Ez szerintem előfordulhat ha videót nézel fullhd-ban ráadásul. Nem meglepő. Viszont az már igen ha ilyen alacsony órajelen felmegy 60 fokig a kártya hőmérséklete. Dobj már egy képet a driverről, hogy képbe legyek. Eskü nem rémlik, hogy találkoztam e valaha ezzel az opcióval
-
kisza25
félisten
válasz
NdrewSunix #38438 üzenetére
Ezt a hűtést megveszed, akkor jódarabig rá tudod rakni a next kártyákra és jobb, mint bármelyik gyári.
Ezeket a hűtőket még akkor kezdték gyártani, mikor még nem adtak értelmes hűtéseket gyárilag. Nekem is volt régen -
csiga8
senior tag
válasz
hangya7 #38440 üzenetére
A P12 szerintem rettentően drága, de elég kicsi az áramfelvétele ahogy nézem.
Ha túl nagy az áramfelvétele a ventilátornak, egy ilyen, vagy hasonló elosztó hasznos lehet:
[link]Ezzel biztos, hogy nem megy semmi tönkre, eladáskor egyszerűen visszaállítható a gyári állapot.
-
HSM
félisten
válasz
hangya7 #38428 üzenetére
Csapnivaló értékek. Nálam a Nitro az 1500rpm-et se éri el, 1350Mhz-en és 1,075V-on, szintén 70 fok magasságában. Ez azért nem kis difi...
A 12-es ventiknek nem látom értelmét, azon a kártyán a borda túl pici. Esetleg belőheted még kicsit magasabb hőfokra és kicsit alacsonyabb feszre és órajelre. 50-100Mhz-et beáldozva drasztikusan csökkenthető a csip étvágya.
-
hangya7
tag
válasz
Hát, ha valaki elcseréli velem a dobozos RX 580 8Gb Pulse-omat egy 8Gb Nitro+-ra + 5eFt-ra (kb max ennyiből veszek 2 PWM-es ventit) akkor more than welcome. Bár sokan nem fognak erre az ajánlatra ráugrani szerintem
@csiga8 : Inkább P12, annak nagyobb a statikus nyomása, így könnyebben áttolja a bordákon a levegőt.
@ Daffni2 : Oooops, ezt tényleg nem láttam, bár nem szertném majdnem megduplázni a kártya értékét
-
csiga8
senior tag
válasz
Artic F12 PWM PST kb 1400-1600 Ft/db.
2 db lemezcsík 0 Ft, de van vele mondjuk 2 óra meló ( szöszmötölés, méretre vágás és hajlítás) sörözgetve, cigizgetve.
Persze ez csak annak, akinek van rá lehetősége otthon, és látott már ( élőben, nem csehszlovák rajzfilmen ) fogót, fúrógépet, satupadot, stb.
Hogy mennyi lenne a + ráfizetés, azt nem tudom. Az sem rossz ötlet, de ha valamiért a venticsere a jó megoldás, az is járható út szerintem.
Egyenlőre jól elvagyok a negatív offsetelt Nitro+ RX580-al, és a következő kártyám is hasonlóan csendes lesz, szerintem az is Nitro+ lesz. Majd. kb 1 év és szépen beesik az ára.
-
csiga8
senior tag
válasz
hangya7 #38433 üzenetére
Anno én Scythe slim 10 cm ventiket tettem fel az Accelero hűtésre.
Ideiglenesen vékony kötegelővel, aztán évekig úgy maradt.Az ötlet jó, de azt a műanyag keretet le kell hagyni, amire az fel van csavarozva, annak a helyére kb 1,5 mm-es lemezből hajtani egy tartót, hogy átlósan 1-1 db csavarral ( akár gumi) fel lehessen rögzíteni a ventiket. Így közelebb is kerül a bordához, meg normálian rögzített.
Meg kell nézni mekkora az áramfelvétele a gyári ventinek ( szerintem rá van írva), és ha hasonló áramfelvételűt teszel helyette, és a csatlakozót átforrasztod, majdnem "gyári" lesz.
-
hangya7
tag
válasz
Csupingo #38431 üzenetére
RX 580-hoz nincs ilyen Arctic hűtő
@NdrewSunix : Halkabb hűtést szeretnék. A Nitro sem lenne sokkal halkabb, mivel ugyan azt a ventit használja mint a Pulse (persze a nagyobb borda miatt valszeg kisebb hőfokon)
@varmi2 : A YouTube-on van fent egy video, ahol PowerColor RX 580-at modolnak át 120mm ventikkel : https://www.youtube.com/watch?v=hnsmrj1P1ZY
-
hegegabi80
addikt
válasz
hangya7 #38428 üzenetére
Úgy rémlik korábban volt már aki cserélt. Igazándiból vagy gyári ventit tudsz rá venti ebay-ről, vagy mókolsz rá.
De a sima házventinél azzal számolj, hogy vagy alaplapról vezérled, vagy külön átalakítót kell venned, mert nem pont egyforma a csatlakozó.
A mini itx házaknál szokták még ezt csinálni, ha kevesebb a hely, akkor gyári le és a kis házon van rögzítve a 2 db 120-as, és vga-ról vagy alaplapról vezérelve.Vagy valamilyen arctic vga hűtő boltból.
Háznál 2 venit befele 1 kifelé. Esetleg ha nincs odd akkor a helyére mehet a harmadik befújó venti. Talán még ez is segít, de a 70 fok teljesen baráti a piros kártyánál.
A mini 570 pulse nekem is alulfeszelve 70 fok max. -
Csupingo
veterán
válasz
hangya7 #38428 üzenetére
Teszel rá egy ilyet, és nagyon pöpec lesz. Persze nem igazán éri meg anyagilag.
Esetleg pasztázd újra valami jó anyaggal, mondjuk mx4, vagy engedd a kártyát 73 fokig melegedni, akkor is csendesebb lesz.
-
hangya7
tag
Valaki esetleg erre tud válaszolni?
[link]
Vagyis cserélte-e már valaki a kártyáján a ventiket valami nagyobb 120mm-esre? Ha igen milyenre, illetve a tápellátást a kártyáról csinálta? -
nrg_52
addikt
válasz
EasyKnight #38424 üzenetére
Ami nalad cicereg, masnal nem biztos, hogy fog. Forditva is elofordulhatna: nalad nem cicereg, eladod, nala meg igen.
-
csababarca
őstag
Sziasztok.
valamelyik venti berreg (nem hangosan de zavaróan) a gépemben, játék alatt.
ezért gondolok a gpu ventire.
cpu venti kizárható, ma cseréltem és előtte - utána is fennàll a probléma.
most szétszedtem hogy nem lóg e bele valami a ventibe, de semmi ilyesmi.
találkozott már valaki ilyennel? Lehet amúgy normális és eddig is ilyen volt, csak nem vettem észre mert a gépem baromi hangos voltmost meg hangtalan szinte, csak ez a kis kerregés van.
megpróbálom felvenni holnap a hangot terhelésnél, hátha kihallatok valamit.látom felettem is van hasonló probléma, a videoban található hang viszont eltèrő.
lehet ez ilyen.
asus rx570 strix a gpu egyébként.
-
CirrMee
addikt
válasz
EasyKnight #38424 üzenetére
Btw azon kívül, hogy hangokat ad, kialakulhat ebből komolyabb gond is?
Nem hiba, csak számodra kellemetlen - értelemszerűen a nem hibából nem lesz komolyabb gond sem.
-
kisza25
félisten
válasz
EasyKnight #38421 üzenetére
Táp csere, kártya csere, ezek oldják meg
-
N_A_S
veterán
válasz
EasyKnight #38421 üzenetére
El kell fogadni hogy ez ilyen, én úgy tudom ez nem garanciális hiba. Házi megoldás, hogy eladod és veszel helyette másikat. Az én kártyám is cicereg valamennyire.
-
N_A_S
veterán
válasz
EasyKnight #38419 üzenetére
Vagy cicereg, ez az ún. coil whine, amin a hűtés-csere nem segít.
-
EasyKnight
tag
Sziasztok
Van egy MSI Armor RX580-asom, amin szeretném lecserélnia hűtést, valami masszívabb, minőségibb darabra. Létezik valamiféle készlet?A problémám egyébként az, hogy bizonyos feladatoknál egy erősen búgó (vagy sípoló) hangot ad a kártya, akkor is, ha éppen nem ia dolgozik a hűtés.
-
Pferi
senior tag
-
Porcica
csendes tag
válasz
Mizol29 #38409 üzenetére
Ugyanez volt nekem is, előszőr azt HDMI-t váltottam le ami a monitorral jött, ugyanaz volt egy idő után fekete kép majd vissza, DP kábellel ilyenem nincs, pöpecül megy minden, valamiért az tetszik neki.
#38408 Pferi
Nekem is 2300-ra van belőve, mondjuk nekem Sapphire nitro+ spec, így 70 fok a plafon az igényes játékokban, de ha normális lenne a két első venti ebben a P600-ban simán lehetne faragni 2fokot is.
Na majd a Fa alá az kerül. -
HSM
félisten
válasz
paprobert #38360 üzenetére
Ez tényleg érdekes.
Én nem tapasztaltam, mert 0,85V-ra szoktam állítani a Memory P2-t ("ram feszültség"), és a legalacsonyabb fesz, amin használni szoktam az 0,869V, amit 1100Mhz-hez kér.Nekem már így is inkább áramtermelőnek tűnik, mint fogyasztónak, így nem mentem még ez alá.
(#38413) paprobert : 570 szintre? Hááát... A 470-ek alatt félelemtesen alacsony TDP limitek és hurka VRM-ek voltak többnyire. Egy jobb 570 ott van az 580-ak nyakán, de a 470-ben nem nagyon van tartalék, ha a gyári nem túl magas BOOST órajelét megfutja már lehet örülni.
-
NdrewSunix
őstag
válasz
cintula187 #38412 üzenetére
Rx470 -től kb. 25-30% az RX580.
Természetesen stock, vagy húzva mindkettő. -
paprobert
őstag
válasz
cintula187 #38412 üzenetére
Az RX470-et húzni tudod RX570 szintre. Ahhoz képest az 580 8-15%-kal gyorsabb.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy az adatlapomon szereplő gépet ha az RX470-et RX580-ra cserélném amiket itt látok értékeket valósnak modhatóak? Ennyit nyernék kb. az upgrade -el? 1080p-n
köszi
-
NdrewSunix
őstag
válasz
Mizol29 #38409 üzenetére
Egyszer én is voltam így egy rx580 8GB -tal, betettem a kártyát és mintha kontakt hibás lett volna a csatlakozó, aztán másnap már semmi baja nem volt. (Pedig ugyanazzal a kábellel használtam.)
Így látatlanban elég nehéz konkrét választ adni a problémára ami nálad fennáll.
Nem olyan nagy összeg egy hdmi kábel, érdemes lenne kipróbálni egy másikkal. Olcsóbb, mint másik videokártyát venni, hogy az jó-e a kábellel. -
Mizol29
senior tag
Üdv! Már elég régóta fenn áll ez a probléma, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Szóval az a helyzet, hogy a monitor nagyon ritkán elkezd villogni meg hangyázni. Tegnap játék alatt kétszer elsötétült a kép vagy 2mp-re utána meg idle is egyszer szintén pár mp-re, de utána visszajött magától. Ha mozgatom hátul a monitorba bedugott hdmi-t akkor is produkálja ezeket a villanásokat és a hangya effektust. Ez akkor esélyes, hogy a kábel rossz vagy a monitor hdmi csatlakozója vagy netán vga? 2 db hdmi csati van a monitoron és mindkettőben ezt csinálja. Vga az egy Sapphire Nitro+ RX 580 4GB. Ha még is a kábel lenne a ludas, milyen jóminőségű hdmi csatlakozót ajánlanátok? Másik kábel most nem áll rendelkezésre próba gyanánt sajnos.
-
Pferi
senior tag
Én is tesztelgetem ezt az Alzás XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition-t, eddig teljesen jónak tűnik.
Pár játékkal kipróbáltam, nem fagy, nem dob ki, a Division 2 is DX12-vel 2 órás játék után sem volt gond.
Max. 70 fokos 2300-as fordulaton, nem is hallom a hangját, idle-n meg ugye 0 rpm.
A Borderlands 3-tól megszabadultam, igy 41.000 Ft-ban állt meg a kártya, és eddig hibátlan.
Egy 8 éves I7 2600 (4000MHz) és 16 Giga Ram mellé tökéletes. -
HSM
félisten
Ha már úgyis kézzel lőtted be az órajelet auto fesszel, érdemes lehet a referencia 1340Mhz-re belőni a GPU-t. Ezek a vicc OC-k csak arra jók, hogy hajlamossá tegyék a GPU-t egy adag pluszfeszt adni magának, feleslegesen.
(#38405) Asbee: Ez örömteli.
Jó kis kártyák ezek. Én pl. azért eléggé meglepődtem, milyen szépen elszaladt rajta FHD Ultra-n DX12-ben pl. a BFV is.
-
Asbee
veterán
A lényeg úgy tűnik minden ok, és végre egy hullámhosszra kerülünk
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Metal topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest