- Analóg fényképezés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- SSD kibeszélő
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
válasz
Lacccca87 #22599 üzenetére
+1
Bár azt nem tudom, hogy szabad piacgazdaságban mennyire lehet vételi korlátot állítani egy cég részéről. Nem úgy mint az állam a jövedéki termékek esetében. Meg aztán ennek megint lehet egy rossz érzete a márka felé. Ami abból állna, hogy miért nem termel többet ha erre van igény. Sajnos a rossz akarók minden lépést ki tudnak fordítani, hogy gyengítsék a pozíciót, elismertségét ezen keresztül a részvények értékét. Mert azért ne felejtsük el, hogy a készlethiánnyal párhuzamosan piaci pozíció harc is folyik. Szerintem lehet, hogy nem is volt további tervük ezzel a konstrukcióval. Csak közbeszólt az élet. Most biztosan elemezgetik a lehetőségeket. Talán pár hét múlva lépnek valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Analóg fényképezés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest