Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
amper zoli
üzenetére
majd kiderül, a beborul

-
radi8tor
MODERÁTOR
-
BeLucZ
addikt
gondolom 1125ig stabil vagy picivel felette, de ez már önmagában nem semmi hogy +200 mhz ajándék amd bácsitól
(#993) radi8tor1: ajjjaj akkor mégis cinkes lesz a corsair táp?
jaa hogy párod gépe is rá van kötve ?
lol akkor nem csodálom, jók ezek a corsairek én is rábiznék bármit 
-
válasz
Cybertrone
üzenetére
Tudom hogy mit csinál a powertune(nem 925MHz az alap?)...de érdekelt volna hogy alapfeszen viszi-e, vagy meddig stabil.

(#993) radi8tor1 Akkor BF3-at toljad neki sípolni fog.

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone
üzenetére
Egy pillanatra becsippant az overload a szünetmentesen 3DMark alatt.

-
válasz
Cybertrone
üzenetére
1200-at már nem viszi alapfeszen?
-
Cybertrone
veterán
Alapfesz 1.176v...
Most 1.215v-on 1200/1600on tolom a bf3-at
Ha kiélvezkedtem magamat leírom a tapasztalataimat emberek! 
-
kasa85
őstag
Na igen,de az egy ultra gagyi motor amit blúrosítanak orrba szájba már több mint 5 éven át.
Itt azért van különbség nem egy motor.
Az egy feljavított fos port ez Pécén dominál.
Mindenki a gépéhez megfelelően állítsa be a játékot azért vannak a csúszkák.
Van ami változik,és van ami nem el kell fogadni.
Ha mindenkinek elég lenne az alap beállítás minek ide újabb motor,effekt,és sorolhatnám.
Akkor már Márió forewer![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ami a lényeg,hogy kell a változatosság,mert máskülönben még mindig követ pattintgatnánk
-
BeLucZ
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
hát figy, én amondó vagyok hogy szeretek jó minőségben gamelni hogy mellette legyen sok fps is, úgy az igazi, valakit zavarnak az effektek, engem nem, igy van kitalálva
ha bírja a vas, miért ne? 60 fps elég , de annál ne nagyon legyen kevesebbennyi erővel sosem kéne gépet fejleszteni mert rakjunk mindent minimumra azt hello de szerintem nem sokan akarnak hányadék graffal játszani mert elveszi az ember kedvét
(#983) subaruwrc: a singlet nem is vitatja senki, az nálam is jóval gördülékenyebben megy, de hát bf3at senki nem a single miatt fogja tolni

-
subaruwrc
félisten
én ezt értem de szerintem pl az ultra képminőség és az élsimítás nem függ egymástól
médium beállításra is lehet élsimit tolni hogy ne legyen recés, szerintem de lehet én vagyok a faszlámaBeLucZ
engem aztán egyáltalán nem zavar ha hardcore gémer vagy és 580 ast használsz phsyxre csak azért az nem minden esetben állja meg a helyét hogy az 560ti marha kevés a bf3 hoz.
oké, a multihoz csutkamaxon lehet hogy az full hd-ban, de pl single playerhez, minimális kompromisszumokkal kizártnak tartom hogy ne lenne elég. ennyit akartam mondani.
peace -
theniel
aktív tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Szerintem meg pont, hogy nagyon is számít multiban a képminőség, mert kevés élsimítással a sok recézett vonal között nem tudod majd megállapítani, hol lapul az ellenség a távolban.
Közelharcnál más a helyzet ott tényleg mindegy , de nagyobb terepen PL Gulf of Oman, ott már nagyon sokat számít a tiszta kép a közép és távoli nézeteknél. -
theniel
aktív tag
Azért mondtam, hogy én 1680*1050 es a felbontáson és ott ultrában játszok vele minden fullon és multiban, lehet, hogy az 1920*1200 felbontás már temető lenne a kártyának, de 1680*1050-en játszható.
Néha belassul, de elviselhető a sebesség.
És én inkább rákapcsolok mindent, és legyen lassabb, de nem rongálom a szemem rossz minőségű képpel.
Amúgy olyan nagyon nem lehetett gondom, mert a metrós résznél most nyírtam ki 30 embert és volt, hogy 4-et egymás után. Nem tudom, azoknak milyen kártya lehetett a gépében...
.... lehet, hogy subaru 560 ti vagy 5870 projekten voltak..... 
-
subaruwrc
félisten
akkor már épp itt volt az ideje hogy mondtam nem ?
amúgy meg a multiban nem az a lényeg hogy csilliómillió fps legyen és lehessen pattogva ugrálni meg heccsátolni orrba szájba? multinál ha mégerősebb a gépigény, pont egy nagy baromság ultrahighon tolni szerintem. értelmetlen, úgyse a járólap szélét figyeled hogy recés e.
-
jozsef m.
tag
A boldog új tulajok közül, van lehetősége valakinek kipróbálni ,hogy Eyefinity esetén 2D alkalmazásoknál milyen órajeleken megy?
-
BeLucZ
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
ekkora baromságot már rég hallottam
nálam a keményen meghúzott 480 ami gyakorlatilag 580 szint 1920x1200ban HIGH séma alatt is alig éri el a 60 fpst multiban!
multinak jóval nagyobb az igénye szerintem, tehát a 7970 simán el kéne full hdba ultra sémához hogy olyan szintű játszható fpseket kapjon hogy ez a találati pontosság rovására ne menjennálam 60 fpstől kezdődik a játszható kategória, biztosan elviszi egy 560 Ti-is 30-35 fpssel de az kinek elég multiban ?

(#976) theniel: 1920x1200-ban egy 580as is megfingik az ultrától hidd el, 40 fpsekkel szerintem nem lehet jól multizni oda kell a 60 legalább átlagban, hanem is min
(#948) jones965: gtx 285 ?
hiszem ha látom, az pedig eleve csak dx10ben tudja futtatni szal a max grafika eleve értelmét vesztiEgyedül én egy 1125/1575 ös 7970el tudnám elképzelni azt hogy full hdban tudja stabilan a 60 fpst ultrán, guru3d tesztjében is az 590enek sikerül ezt teljesítenie és azzal nagyjábol megegyezik ez

-
theniel
aktív tag
válasz
HuTi.HUN
üzenetére
Szóval a BF3-ban nem sokat gyorsul az 580-hoz képest?
Egyébként nekem is volt egy 560 ti asus top mindenféle overlock ... kártya, hát tragédia volt vele a játék, egyszerűen játszhatatlan egy f0s. 580 arra jó, hogy sziklaszilárdan tolja ultrában is, igaz néha kéne bele még sebesség. Én 1680*1050-ban tolom, lehet ezért nekem még elviselhető sebességet tud produkálni az 580.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ez is kell neked: [link]
-
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
A 2.2.0 Beta 10-es verzióval már lehet.

Szerk.: Pedig lehet, mert pont ezért jött ki az új AB. Bárcsak prezentálhatnám saját képpel, de nincs 7970-em (még
), úgyhogy itt egy kép példának. -
Cybertrone
veterán
Feszt még nem lehet neki küldeni?
Mert AB-be nem igen lehet még hiába van a pipa... és az 1200-hoz kéne egy kis plusz kakajó! 
-
amper zoli
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az AMD X6-ot közelről nem ismerem
tesztek azok jók, az én konfigom is DDR2-es!
Szerintem hasítani fog rajta
-
- = Zk = -
félisten
válasz
amper zoli
üzenetére
X6+DDR2-vel?
...ha igen, nincs több kérdésem!

-
HuTi.HUN
tag
Én is alá tudom támasztani a korábbi beszámolókat. 1125MHz-en 45% venti mellett nem igen megy a kártya 75 fok fölé.
Pedig nálam aztán nem egy toronyban van.
A Battlefield 3 / FullHD témához hozzászólva: Én is 1920X1200-ra vettem a kártyát és egyáltalán nem tartom túlzásnak, bár tény, hogy nincs nagy előnyben az 580-hoz képest. Említette valaki az 560Ti-t is, amivel én gyakran a 30fps-t sem értem el. Játszható, csak kérdés, hogy ki mit ért ezalatt.
-
amper zoli
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Igen! 1920*1200 -on kártya alapon

-
- = Zk = -
félisten
válasz
amper zoli
üzenetére
tapasztalatból?

-
amper zoli
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Biztos

-
gombcomp
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
A CCC-ben mennyi a felső határ?
Nem biztos,hogy kell az AB...Állítólag alapfeszen is hasít. -
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Gondolom UnofficialOverclocking=1 + a sallang. Vagy asus GPU Tweak nevű progi, ha raksz rá asus biost.

-
subaruwrc
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
szerintem egy 5870 is elviszi
nem valami nagy az étvágya vga terénCyber
keress ilyen kapcsolót az afterburner.cfg-be hogy :
szétküldömazarcáááát 0-ról 1 -re

-
Cybertrone
veterán
No kari bent... képek hamarosan!

Kötelező 1125-re feltoltam a cuccost, viszont tovább hogy lehet?
Csak azért mert az AB-be írja hogy 1125. de nincs tovább csuszka 
-
AMATŐR
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ez a BF3 Full HD ban engem is érdekelne, természetesen 1 kártyával!
Jobban hiszek az itteni tulajoknak, mint a külföldi oldalaknak!
-
- = Zk = -
félisten
adatlapomon a konfigom.
szal ide vennék egy 7970-et, max 1920*1080-ig tolnám a játékot.
szvsz lenne pár map, aholbekarcolna a szerkezet. a 7970 már igencsak FHD fölé van belőve... vagy tévedek?!
szerk:
én csak FHD-ben szeretnék HIGH/ULTRA módban "közepes"/max élsimítással nyomúlni... -
Novver
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
miért szenvednél bf3 alatt ?

-
kasa85
őstag
válasz
jozsef m.
üzenetére
Szerintem vártak az Ati jelenlegi lépésére minid is így csinálták.
Utána ha gyorsabb volt mint amit ki akartak adni egy kicsit el halasztották foltoztak ezt azt utána pár hónappal rá ki adnak egy GPU csúcsot ami nem durran akkorát,de magáénak tudhatja a +20% val a leggyorsabb kártya címet.
Azt sugallja valami,hogy Márciusban már lesz infó a megjelenő Keplerről.
Úgy olvastam,hogy egyenlőre nem sikerült nekik a csík szélességet csökkenteni,így gondolom kísérleteznek,vagy atomokra bontják az AMD kártyát,és kisebb változtatással ki adják a sajátjukat.
Ez csak spekuláció,de nagyság rendeben így csinálja minden Szoftver,vagy Hardver gyártó. -
DjDanee87
addikt
Látva az eredményeket, kezdek én is elcsábulni. Viszont referencia hűtés hangját én nem tolerálom, info van már az egyedikről, hogy mikorra várhatóak? (Főleg a Gigabyte WF3, az a jól bevált)
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Sontir Fel
üzenetére
Erre inkább nem mondok semmit!

Az lenne a szép ha nem verné őket! -
stranger28
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
"Aki el akarja veni azt lelovom!"

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone
üzenetére
Vigyázz az úton!
-
Cybertrone
veterán
Kezben a zsuga... rohanok haza!

-
Novver
senior tag
Bármi infó arról hogy mikor jönnek a nem referenciahűtős modellek?
Konkrétan a sapphire megoldásai érdekelnének, de nyitott vagyok, lényeg a hűvösség
-
ffodi
veterán
válasz
Sontir Fel
üzenetére
CFX

-
radi8tor
MODERÁTOR
Játék most nincs olyan telepítve, amivel tudok tesztelni, sajna.
Valamint ma csak ennyi időm volt benchmarkolni. Holnap folytatom. -
Sontir Fel
őstag
Radi eredmenyei cfxre vannak? Csak, mert ha igen, akkor nem ertem a csodalkozas targyat. Meg jo hogy a 300k feletti vadak utik a 125ks vasakat

-
heffe
csendes tag
Elképzelhető, hogy -20%-on is simán vinné a stock órajeleket?

-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Cybertrone
veterán
Na varjatok csak.. mar en is uton vagyok

-
radi8tor
MODERÁTOR
-
HuTi.HUN
tag
Az enyém is befutott (azzal a lendülettel a gépbe is):
[link] -
Petyyyyy
addikt
Nah azthittem lemaradtam valamiről, de látom csak radi8tor1 fórumtársunk adta meg a kezdő löketet azzal a csinos eredménnyel.
radi8tor1: Ezek szerint elég lesz a tápod a CF-hez?
(#783) Cybertrone : A ref hűtéssel abszolút semmi baj, ahogy decide beszámolt róla még húzva is csak 74 °C ami azért igazán jó eredmény. Csupán a tesztek alapján az a ~20 fok különbség a DC javára, ami miatt annyira várom. Vajon itt is hozza e majd. -
válasz
Stukker1987
üzenetére
Sehogy, nincs még csak listában sem.
-
válasz
Stukker1987
üzenetére
Onnét hogy már 306ft 1 euró ami egy hete 320 volt.

-
TTomax
félisten
PHtesztet kérünk...parampapparammmm...

(#913) Gaboman
Akinek telik rá,az nem fog vacakolni hogy most egy kicsit drágább...ez is egy hobby,ahol másodlagos szempont az ár ilyen oldalról tekintve... az ár fontos lehet egy mosópor vagy egy tusfürdő vásárlásakor,de amikor valaki valamilyen hobbynak él akkor nem...
Más szempontok alapján gondolkodik az ember...ezt tiszteletben illik tartani,sőt úgy általában azt is,hogy ki mit csinál a pénzével.
Nem vagyunk egyformák,nem gondolkodunk egyformán... mindenkinek más és más fontos,és mindenkinek más és más lány tetszik..
ez utóbbi igen fontos,mert ha nem így lenne kihalnánk 
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Cybertrone
üzenetére
Hát pont nem úgy néztek ki!

Nem is akarom érteni!
-
Gaboman
nagyúr
Mi az amit a 6950CF vagy GTX580SLI nem visz el maxon?
Hová siettek ennyire a vásárlással?
Nem értem ez a nagy ugrálást! -
válasz
Cybertrone
üzenetére
Le kell kérnem, de ha kell valakinek holnapra nálam.
-
kasa85
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Rendben kolega

Azoktól akik úgy érzik meg bántottam valamivel külön elnézést kérek,de a fentieket ha túlzásba is vittem nem a szegények,és a jelenlévő kő gazdagoknak szólt.
Nem szoktam rétegelni itt az embereket,csak fájóan látom merre haladunk köszönhetően öltönyös vezetőinknek na nekik szól a fenti,és a pár hsz-el visszább írt üzenet.
Na ami lényeg Cybertrone-nak igaza van bármennyire is nehéz,és kilátástalan a helyzet jelen pillanatban.
A fentieket nem irigységből,és a rétegek ócsárolása miatt írtam a jelzők nem miránk vonatkoznak,mi sajnos benne élünk.
OFF vége. -
válasz
Cybertrone
üzenetére
Pl nem tudom, hogy de még lett 1db Asus, akinek kell az jelezze, mert úgy néz ki ebbe a nagykerbe 2 hétig nem jön több.
-
kasa85
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Igazad van köszi

Azért az még egész elfogadható ér jót léptél jelen helyzetben
Ország/Forint off vége
Teszteket várom,és a volt GTX580SLI párossal való össze hasonlítást.
Teljesítmény észrevételek,azon a csoda kijelzőn lévő minőség különbséget,mint szín,elsimítás stb.
A fentiekben a félre értést akartam tisztázni amit lehet akkor privátba kérném,mert bicska nyitogató a stílusom ezek szerint csak tudnám kivel szemben,mert amit írtam nem a ph tagokat érinti

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Hardcore café
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

lol akkor nem csodálom, jók ezek a corsairek én is rábiznék bármit

.... lehet, hogy subaru 560 ti vagy 5870 projekten voltak.....
hiszem ha látom, az pedig eleve csak dx10ben tudja futtatni szal a max grafika eleve értelmét veszti

Valamint ma csak ennyi időm volt benchmarkolni. Holnap folytatom.