- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Everest / AIDA64 topik
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz Cybertrone #797 üzenetére
Mit szép, gyönyörű
-
nagyúr
válasz Cybertrone #793 üzenetére
Akartam egy ilyet csinálni,mint anno a 69xx szériánál, a 4 kártya adott volt, de sajnos a idő hiányában ez most kimaradt.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
jones965
Modder
válasz Sontir Fel #792 üzenetére
Engem a doboza érdekel legkevésbé.
Akár lehetne sima kartondobozban is , nem azért vettem meg. -
Cybertrone
veterán
válasz Sontir Fel #792 üzenetére
Military p*nci powa
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
válasz jones965 #786 üzenetére
Subaru leírta...
HD3xxx volt az uccsó? Látom akkor ez most egy nagy áttörés lehet, vagy nagy bukta hogy hogy szerepel az új üdvöske[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
jones965
Modder
válasz Cybertrone #783 üzenetére
Szép nagy, aránylag nehéz is, mire vagy még kíváncsi?
Teljesítmény?: majd estére, ha sikerül addig mindent elrendeznem.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Petyyyyy #784 üzenetére
Arról még mindig semmi hír mikor lesz.
Én is ASUS párti vagyok, de nem olcsók ezek a kártyák annyira, hogy két ASUS-t rakjak be belőle.
Ha hangos lenne a hűtője, akkor ott van AC-nek a 3 ventis modellje.
Ja, és a 6970 DCII-ről sokan mondták, hogy olyan morgó hangja van a ventinek. Ez legalább süvít.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Cybertrone
veterán
válasz jones965 #782 üzenetére
Megtarthatod az ánuszt... Jó nekem a zafír is De amúgy nem várok rá, eljön annak is az ideje, addig még itt van a 2 téglám nyúzom azokat!
De ha már kiadtál egy átlag ember 2 havi fizetését egy ilyenre írjál valamit róla mester! Belöksz ide 2 képet, oszt mi meg vergődünk kétségek közt... nem ferPetyyyyy:
Minek kellet volna megvárni? 580-nál sem nyűgözött le a nagy bálna... 2 kártyás rendszereknél meg egyenesen kitakarja az egész lapot... szvsz nincs gond ezzel a ref hűtéssel![ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
válasz Cybertrone #771 üzenetére
-
Cybertrone
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
kockaharcos
senior tag
válasz Cybertrone #778 üzenetére
Nagyon f@sza!! :
-
Cybertrone
veterán
válasz kockaharcos #777 üzenetére
Na jó az ilyen szarokat is megnézem Radiator kolléga meg megmondja majd a régi cf-hez képest mennyit javult a mostanija
[ Szerkesztve ]
-
kockaharcos
senior tag
Meg egy 3Dmark11-et is ugye??!
-
stranger28
addikt
Várjuk sokan.
-
Mexildos
aktív tag
Valaki nem tudja véletlen, hogy mikor jön majd a 7990-es?
-
Cybertrone
veterán
Holnap veszem át én is... Volt egy kis szarakodás a kiszállítás körül... Így átegyeztettük holnapra! Nem rohanunk sehova! Így aki ma akar tesztet látni az csalódott lesz, viszont holnap csinálok majd pikcsőröket a kártya minden pontjáról, lesz egy kis méretbeli összehasonlítás is az 580-al, és Csinállhatok hangossági tesztet is, hogy milyen is a hűtője Kb ennyit terveztem! Talán kilogolok majd 1-2 game teljesítményét frapsal! Meg persze megnézem a tuningot!
[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
válasz Tökmindegy #762 üzenetére
Lehet most tápot cserélnek
Bár remélem nem így lesz ha a tuning be indul.
Este mire vissza jövök lesz egy jó pát hsz,ha be üzemel a Berlini Nagy fal.(#768) radi8tor1
Várom a fejleményeket[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
AMATŐR
őstag
Esetleg ma még lesz ph-s teszt?
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
subaruwrc
félisten
jövőre gondolva fx 8150 ? most nem akarom ide hozni az amd vs intel témát a procik terén de ha már a " használjon ki minnél több szálat a játék " téma a központ akkor mért nem gulftown vagy sandy bridge - E ala 12 szál ?
amúgy egy tulaj már biztosan hazafelé tart a 7970-esével, és nem nem én vagyok az
-
Tökmindegy
senior tag
No már kora délután,és sehol egy elégedett tulaj?
Legalább annyit,hogy jaj de jó ,jó nagy ,meg piros , ,meg hú haFúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Crytek
nagyúr
Ahogy elnézem ezeket a cpu skálázódás teszteket full hd nál vagy felette már limit van ami nem a proci miatt van
Erősen gondolkodom majd hogy milyen procit vegyek.A jövőre gondolva FX 8150-en töröm az agyam.Mert ha egyre több több szálat kihasználó játék jön akkor lehet jobban járok ezzel hosszútávon mint pl egy i5 2500kval! De ez még nagyon a jövő zenéje.
Most nincs kedvem 250k-t költeni új gépre (bár pénzem van rá bőven de nem érzem hogy nekem kéne még) Mostani gépemmel is minden játékkal tudok játszani és ahogy elnézem a jövendő gameket még sokáig fogok is vele.Sajnos nagyon megált a grafikai fejlődés.Jöhetnének már az új konzolok igazán.Next PC Upgrade: 2022
-
nagyúr
válasz subaruwrc #749 üzenetére
én kérek elnézést. nyilván 4 lesz
#750: aki 550 USD-t leperkál egy HW-ért, az jellemzően nem tud várni 1 hónapot - főleg, ha egy bizonyos játék miatt veszi, és pont az megy szarul. én biztosan ultra hisztis lennék ilyen esetben, és elküldeném a vendort mindenhová. ezért inkább nem is veszek frissen megjelent highend cuccot
#752: ezt a "kihajcsa" problémakört az intel jól megoldotta nekünk a 4 magos sandy bridge-ekkel - a 2400-assal már igencsak a közelében vagy annak, amit maximum el lehet érni jelenleg a játékokban.
#759: az csak mérési pontatlanság.
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Crytek
nagyúr
válasz radi8tor #757 üzenetére
Köszi!
Közben találtam egy ilyet is!i7 920 vs i5 2500k vs fx 8150 vs terminátor (ja ez nem is )
Next PC Upgrade: 2022
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Stukker1987
senior tag
válasz Cybertrone #751 üzenetére
Nem mondtam hogy oda kell
És szerintem sem oda kell
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
BeLucZ
addikt
válasz Cybertrone #751 üzenetére
ki lehet hajtani 1080pben ha olyan játékról van szó a CF-et mondjuk egy 2500k-val!
BF3,Metro,AVP, Crysis és társai meghálálnák az erőt, szerintem a skálázódással sem lenne gond
ahol meg platform limit van, pl codok, ott meg ugyis mind1 mert a proci is termel 100 fpst +-t
mondhatni lényegtelen -
kasa85
őstag
2500K nál kezdődig szépen húzható akár 5GHZ ig.
Persze bőven elég akár a 4.5GHZ is barátságos fesz emelésen.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
Crytek
nagyúr
Találkozott már valaki olyan 7970 tesztel amiben egy adott procival tesztelnek különböző órajeleken, hogy mennyit változik az fps a proci órajel emelés hatására.
Magyarán milyen proci kell hogy valóban kihajtsa a VGA-t? (jó tudom 200 ezres legújabb intel de ha 2szer olcsobb proci is megfelelne pár fps hátránnyal az még bőven jó)Next PC Upgrade: 2022
-
Cybertrone
veterán
válasz Stukker1987 #750 üzenetére
Nem 1080ra kell a cf... aki arra veszi az sosem fogja kihajtani! 2560ill fole kell a cf!
-
Stukker1987
senior tag
A driver mizériát illetően teljesen egyetértek veled.
Nincs arról szó hogy rosszul teljesítene a vga,hiszen a reviewek alapján oda érkezett ahová várták(legerősebb single gpu). Skálázódással sincs probléma oc-val.
Igaz,hogy javulás várható a elkövetkező driverek kijövetelével,de az már csak hab lesz a tortán...
És még ha lenne is bármi probléma ki az,aki nem tud várni a köv. driverig max 1 hónapot?!
fullHD-hoz: Erre már kijelenthető,hogy magasabb felbontásra/több monitoros rendszerre készült. Eddig is látható volt,hogy ebbe az irányba indult el az AMD,hiszen a 6970 hátránya is csökkent a gtx580-hoz képest magasabb felbontásban,tehát jobban fekszik neki.
Várjuk a tulajok tesztjeit. (esetlegesen egy Logout cikk még jobb lenne,főleg CF tulajok tapasztalatai miatt)
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
nagyúr
válasz Cybertrone #738 üzenetére
ebben az a durva, hogy még csak nem is túlzás. az 1125/1575 alapfeszültségen van, és az 1260-as órajel is kontrollálható mennyiségű hőt termel.
fullHD: biztosan nem fest ennyire impresszíven 1080p-ben, egyrészt a GTX felépítése oda előnyösebb, másrészt ott azért már fel-felüti a fejét a platform limit.
subaruwrc: látszik, hogy mindenben meg akarták verni az 580-at (kivéve PhysX meg a többi c(s)uda), és sikerült is. ezzel a kártyával már reális a multimonitor gaming.
mikor lesz kész a teszted 3 ilyen fenevaddal @1500MHz?#744: miért jöttök állandóan ezzel a "nincs driver" mantrával? sok mindent láttam a review-kban, csak azt nem, hogy problémák lettek volna, vagy hogy valamelyik játékban mágikusan rosszul teljesít (ld. anno 3870).
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
kasa85
őstag
válasz Tökmindegy #746 üzenetére
Majd ketrecbe rakom a gépemet
Köszi az infót
Remélem valami ultrabrutál rendszert eszkábálnak össze[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
A GTX 580 legyen inkább 150 alsó hangon is...és bár az a kb +5-10 fps nem sok, de a "zöldséghez" már van korrekt driver. A Radeonról ugyanez nem mondható el
Persze ott a WHQL driver Win7 x64-re de kétlem, hogy a mostani a végleges verzsön.
Szerk: 1-0 oda, a Zotac tényleg csak 130[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
kasa85
őstag
válasz Sontir Fel #737 üzenetére
Persze,lehet Kanadába megyek ott biztos sokkal jobb árban vannak a termékek,és a fizetés,fizető eszköz sincsen a béka segge alatt.
És a Cigótol is meg szabadulok,és a libás,sájlok orrú bandától.
Oda biztos nem kell extreme tunínghoz vízhűtés,csak ki teszem a gépemet az ablakbaÚj,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
nagyúr
7970 OC teszt - impresszív...
-
Tökmindegy
senior tag
Erre én is kíváncsi vagyok. Ha csak extrém magas felbontáson és több monitoros rendszernél jön ki számottevően az ereje,akkor nem kell. Mondjuk nálam a szimemhez mindig jól jön egy kis plusz,így ezért is várom a tapasztalatokat. Most nem is kéne sokat ráfordítani a cserére,a gtx eket jól el lehet adni.Szóval megfontolandó,és csak modernebb a vas,no meg az a 3 giga memória. Bár én a radeonoktól félek egy kicsitJó nem is kicsit
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
TTomax
félisten
válasz Cybertrone #733 üzenetére
Hát majd meglátjuk mennyi értelme van egy szem 580-ról váltani
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Cybertrone #731 üzenetére
No hát nagyon kíváncsi vagyok...főleg a te eredményeidre,mert GTX-röl cserélsz..
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Cybertrone
veterán
válasz kockaharcos #729 üzenetére
Elobb a munka! Delutan megyek erte este tesztelek!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
kockaharcos
senior tag
válasz Tökmindegy #728 üzenetére
Én ilyenkor az ablakban "ülök" és várom a futárt, de ha meg is jött volna nekik, szerintem még valamilyen telepítési fázisnál tartanak
-
Tökmindegy
senior tag
No? Tapasztalatok? Vagy még korán van?) Rugdossátok a futárokat .
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Cybertrone
veterán
válasz radi8tor #725 üzenetére
Bátor vagy... A milkyt én nem mertem kipróbálni De amúgy kicentizve el fogja bírni! Kipróbálod ha forró( jelzem nekem égetett a táp müködés közben, viccen kívül) akkor csere egyértelműen....!
TX850 az a Zalmann![ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Cybertrone #724 üzenetére
Előbb old le a szünetmentesem. (1500 VA) (volt már rá példa MilkyWay@Home futtatáskor: GPU 100% és CPU 100% terhelésen, plusz párom asztali PC-je)
Neked nem Zalmanod volt.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Cybertrone
veterán
válasz radi8tor #722 üzenetére
Én is bíztam az első 1kw-os tápom védelmeiben... az eredménye egy fél gép gariztatása volt!
(Na baszarincsd csak át apunak az egyik karit)[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
Nekem nem melegszik a tápom inkább muzsikál.
Ki kapcsolt állapotban oda teszem a fülemet a lukacsos hátuljához,és hallom hogy iszonyatos magas hangon visít.
Persze csak közelről hallom,vagy amikor be van kapcsolva a proci energia gazdálkodás akkor szokott ciceregni,és úgy hogyha húzom az egeret az asztalon.
Ki kapcsolt energia gazdálkodással nem csinálja.
iiiiiiiiiiiii[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz radi8tor #719 üzenetére
Azt írtad OC! 600W a két kártya és marad 250 minden másra. Mennyin megy a proci? Mert az is 130-150W-ot eszik ám terhelés közben és akkor már feszegeted a határokat, igaz ez a 3 egység eszi a nagyját, de akkor is közel 100W a maradék, ami nem sok, főleg, hogy azért HDD, ventik, egyebek is vannak.
Elviheti oké, de határeset. Cybernek is melegedett a 850-es, ha nem cseréli le időben lehet egyszer pukkanik egyet.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
kasa85
őstag
-
kasa85
őstag
válasz radi8tor #710 üzenetére
Köszi a jó hírt
Sajnos félek ez is olyan lesz mint a benzin.
Három Forintal csökken az egyik nap,a következő nap 10FT al megemelik.
Remélem be puszil hamarosan a 130e FT környékére a kártya,mert akkor én is jövök.
Ellenben BF 3 al nem kell félnem ,max a hozzá adott CF profiltól(#715) radi8tor1
Lazán bele férsz.
Még az én 775W is vinné.
Persze akkor el kell felejteni a 1800MHZ es GPU tuningot[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz Cybertrone #705 üzenetére
Nem az. Ez 7970 topik. BMW topikban sem sír senki, akinek nem az van, mert a BMW-sek vannak otthon. Érted? 1440p-be kell az erő ez van, aki beleköt, belekötni jön ide.
radi8tor1: Nem akarlak elkeseríteni, de 7970 CF+ i7 980X-hez kevés lesz egy 850W-os táp. Magyarul rendelheted az 1000-est.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Cybertrone #714 üzenetére
Kezdek félni, hogy beleférjek a 850W-ba CrossfireX OC-vel.
⭐ Stella
-
alibaba78
őstag
válasz Cybertrone #696 üzenetére
-
peterm711
aktív tag
Látom felpezsdült az élet errefele . Kellet is már az újdonság, túl sok idő tel el az előző generáció óta.... várom a teszteket
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Cybertrone
veterán
válasz - = Zk = - #708 üzenetére
És lehet neked van igazad!
-
- = Zk = -
félisten
válasz Cybertrone #703 üzenetére
igaz.... nekem egyelőre erre fussa
#709) Cybertrone
idővel minden kiderül[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Cybertrone
veterán
válasz Petyyyyy #706 üzenetére
Nem kell engem nyugtatni halál nyugodt vagyok... még majd 1 hétig úgy is itthol lesz az sli, aztán megy az új gazdihoz... Addig max a tesztek után visszateszem a Tahiti meg megy levélnehezéknek, vagy odaadom addig a kutyámnak játszani
-
Petyyyyy
addikt
válasz Cybertrone #705 üzenetére
De legalább észrevetted magad Amúgy meg többek közt ezért van ez a totyik...hogy lenyugtassanak a tuninggal kapcsolatban
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Cybertrone
veterán
Használja a tököm alapon... cata-->+20% kraft 1125gpu-->1375memó... mehet a game De hát ha meglepetést okoz Sokat várok a bő 300gb/sec-től
Mondjuk most már mind1... elfogytak a karik, majd meglátom ha nem adja annyira a következő szállítmány után felkeresem az értékesítőt megint!
Vagy kikönyörgöm radiátortól az egyiketMondjuk tiszta szégyen amit itt írkálok más elvan egy 40k-s vga-val is game közben
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Cybertrone #701 üzenetére
Mindenképp visszább kell venned szal ezen ne is lepődj majd meg főleg, ha majd alapon próbálod először. A tuningot meg ki kell tesztelni mit hol bír. Nyilván CF-be még a tuningal se kéne matatni.
-
Cybertrone
veterán
válasz - = Zk = - #702 üzenetére
Hát igen... csak 1.5* nagyobb felbontásban nem biztos hogy elég lesz
-
- = Zk = -
félisten
válasz Cybertrone #701 üzenetére
nekem a FHD élsimítással bőven elég lenne BF3 alá. high oder ultra ....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Cybertrone
veterán
Őszintén szólva 2db-al nyugodtabb lennék, mert lehet visszáb kell vennem majd a BF3-at ultráról De szerintem hbao nélkül ultrán 2*es szűréssel 60fps-es maxot kihoz magából!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest