-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
jövőre gondolva fx 8150 ? most nem akarom ide hozni az amd vs intel témát a procik terén de ha már a " használjon ki minnél több szálat a játék " téma a központ akkor mért nem gulftown vagy sandy bridge - E ala 12 szál ?
amúgy egy tulaj már biztosan hazafelé tart a 7970-esével, és nem nem én vagyok az
-
radi8tor
MODERÁTOR
Csak neked: Radeon HD 7970 CPU scaling performance review
-
Attix82
addikt
Tudtommal úgy van, hogy 3 munkanap az azonnali gari csere, 8 munkanap pénzvisszafizetés ha postázva lett és nem lett megbontva a termék. Vagyis amikor te már kibontod, onnantól már nincs pénzvisszafizetés.
Plusz akkor se rögtön kapod meg a pénzt ha úgy döntesz, hogy nem kell
...
Vagyis ez a jogszabály, viszont nem próbálhatod ki
-
Kecuhun
senior tag
Nekem volt már ilyen esetem nem is egy. Küldtem már vissza hangkártyát, fejhallgatót és laptopot is. Soha semmilyen gond nem volt a boltokkal, mindig visszakaptam a pénzemet (persze a szállítási költséget nem). Olyan viszont előfordult, hogy csak a 30. napon kaptam vissza a pénzemet (Ipon), de a törvény szerint ez még belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest